Billige fly Helsinki

Flyv billigt til Helsingfors, og oplev hovedstaden i de tusind søers land. Helsingfors er lige smuk om sommeren som om vinteren. Byen har en smuk arkitektur og en rig historie, og nærheden til vandet skaber et karakteristisk bybillede. Tag fx en tur til Sveaborg, Nordens Gibraltar. Fæstningen blev opført i 1700-tallet og har siden været centrum for mange begivenheder i nordisk historie. En anden seværdighed er byens torvehal, Gamla Saluhallen fra 1888. Torvehallen ligger lige ved vandet og har masser af forskellige finske delikatesser, som man kan prøvesmage og købe med hjem.

På Travellink søger vi blandt hundredvis af flyselskaber, når du søger efter fly til Helsingfors. Fordi vi på den måde finder alle mulige flyruter, er det let at vælge den pris og de rejsetidspunkter, som passer dig bedst. Vi hos Travellink ønsker dig en god tur til Helsingfors.

Fly Helsinki Fly + hotel Helsinki
Populære rejser
Frapris tur/retur per person i den angivne periode (fly)
Flyrejser
Norwegian Air International LTD
Norwegian Air International LTD, direkte fly
København - Helsinki
24/7-31/7

Book billige fly til Helsinki i Finland med Travellink, som passer dig og dit budget. Tilvælg rejseforsikring og afbestillingsforsikring, hvis du ønsker det, og betal nemt og sikkert. Din flybillet til Helsinki. leveres til din oplyste e-mail-adresse som e-ticket.

Ugentlig temperatur, Helsinki