Wien

Wien

Fly til Wien, Østrigs hovedstad. Wien er meget kendt for teater og opera, og meget af det som klassificeres som klassik musik i dag, kan tilskrives denne by. Wien har også en fantastisk arkitektur med mange forskellige byggestile som har præget byen gennem årene.

Populære rejser
Frapris tur/retur per person i den angivne periode (fly)
Flyrejser
Frapris per person i delt dobbeltværelse i den angivne periode
Fly+hotel

Vil du vide mere om hvordan du finder den bedste rejse til Wien eller andre byer i Østrig? Hos Travellink finder du altid billige billetter til Wien. Hvis du ved at du skal bruge både fly og hotel, anbefaler vi at du søger en pakkerejse til Wien. Du vælger selv hvornår du vil rejse ud og hjem og hvilket hotel i Wien du vil bo på. Vi tilbyder mange hoteller i Østrig og i resten af verden, i alle prisklasser, både billige og eksklusive. Så der findes helt sikkert flere der falder i din smag.

Vil du gøre din rejse til Wien i Østrig endnu bedre, anbefaler vi at du søger blandt vores aktiviteter og udflugter. Vi tilbyder alt fra byrundture i Wien til museumsbilletter. Et besøg i Wien er en oplevelse! En ekstra skøn og afslappende ferie får man når alt er booket og klart hjemmefra, så tiden i Wien kun skal bruges på oplevelser.


Bestil din rejse til Østrig

 

Ugens vejr