Travellink Partner

Travellink er Nordens førende Online Rejsebureau, i 2010 solgte vi rejser over hele verden til mere end 630 000 rejsende!!

Bliv partner nu!
Nu tilbyder vi dig en unik chance for at få del i vores fremgang ved at registrere dig som partner i vores program. Har du egen hjemmeside og vil du have flere besøgende og samtidig tjene penge? Ved at lade dine besøgende få del i Travellinks spændende udbud giver du din hjemmeside mere værdi og dine besøgende kan komme tilbage gang på gang og lade sig inspirere og booke rejser.
Via vores partnerprogram får du adgang til et stort udbud af grafisk materiale og tekstlinks. Alt hvad du behøver at gøre er at lægge en banner eller et tekstlink på din hjemmeside. Du vil derefter få betaling for de bookinger der kommer ind via din side og der er ikke nogle begrænsninger på hvor meget du kan tjene. Det er ikke kun flybookinger du får betaling for - også lejebil og hotelbookinger som laves via din side

Hvordan gør jeg?
Vores partnernetværk er godt udbredt igennem Awin affiliate program. Hvis du ikke allerede har en Awinkonto, er det meget enkelt at få. Log in på: www.awin.com for at komme enkelt igang. Har du yderligere spørgsmål, bedes du tage kontakt til vores partner AWIN

Vil du annoncere hos Travellink?
Vi har flere forskellige tilbud og annoncepakkker at tilbyde. På vores hjemmeside kan du få editorials, tema, liste banners mv. Du kan endda annoncere i vores nyhedsbrev hvor du når ud til 66 000 medlemmer i Danmark i målgruppen 20-40 år.

Velkommen til Travellink!