Personoplysningspolitik

Her gives information om hvordan Travellink behandler de personoplysninger vi tager imod. Behandlingen tilpasses naturligtvis ligeledes af folkeregisterloven og andre love.

I forbindelse med booking eller bestilling efterlader du personoplysninger til os som behandles elektronisk eksempelvis navn, adresse og kontokortnummer. Travellink videregiver kun dine personoplysninger til tredje mand hvis det behøves for at gennemføre, administrere og tage betalt for din bestilling. Disse inkluderer firmaer og myndigheder i og udenfor EU og EES, til eksempel det flyselskab, hotel, osv. du har booket hos. Vi anvender kun dine personoplysninger for markedsføring hvis vi har din tilladelse til det. I så fald anvendes de kun til at gennemfører de køb du gør. Travellink arbejder aktivt for at forebygge misbrug og tab b af personoplysninger.

Særskilt for firmakunder
Firmakunder tilbydes mulighed for lettere bookinger, fakturering med mere. For dette kræves det at personoplysninger behandles i vores eller vores samarbejdspartneres databaser. Dette sker kun hvis vi får tilladelse. Tilladelsen giver du første gang du logger på . Samtidigt tillader du at Travellink kan anvende oplysningerne til markedsføringsformål. Vi kan komme til at kontakte vores kunder vedrørende den bestilte rejse eller rummet, i form af en kundeundersøgelse.
I opdateringsformål kan dine personlige oplysninger blive brugt i Travellink groups registrer. Har Du ikke anvendt din profil i et år kan Travellink slette den.

Særskilt for privatpersoner
Du som er over 18 år kan booke rejser på Travellink. De personoplysninger du giver i forbindelse med bestillingen anvendes kun for at Travellink skal kunne gennemføre, administrere og tage betalt for det køb eller den bestilling (eksempelvis abonnent på vores e-nyhedsbrev) du har gjort.

Retning af forkerte oplysninger
Findes forkerte oplysninger er vi taknemmelige hvis du meddeler os dette så at vi kan rette, blokkere eller slette dem. Du har også ret til at på skrift anmode, en gang om året, om at få information om hvilke personoplysninger der behandles om dig.

Du kan når som helst maile til os at dine personoplysninger stadigvæk ikke må anvendes for direkte markedsføring. Personoplysningsansvarlig Erik Wikander, Travellink AB, Box 1108, 172 22 Sundbyberg, Sverige, organisationsnummer 556596-2650, tel: +46 8 562 060 00, erik.wikander@odigeo.com

Travellink er ansvarlig for de personoplysninger som behandles og du er velkommen til at kontakte os hvis noget af overstående er ukorrekt.