Holland

Holland– mere populært end nogensinde

Kom og hæng ud med os i Europas mest kompakte land. Det er tilmed det land, der har flest museer pr. indbygger. Med andre ord er der altså noget for enhver, selvom man ikke er vild med Van Gogh eller Rembrandt. Til efteråret syder de hollandske byer af aktiviteter og spændende events. Der er udendørs servering året rundt, og eftersom afstandene er korte i Holland, kan du nå at opleve flere byer på en weekend.

Amsterdam er en sydende metropol af kreativitet, og alt foregår i et afslappet tempo. Hvis du vil opleve overraskende shopping og arkitektur, er det Rotterdam, der trækker lige nu, i Utrecht er der kanaler og kultur på programmet, og hvis du er på udkig efter lidt god stil, er det Haag, den kongelige by ved havet, du skal besøge!

Hartelijk welcom in Nederland!


 • Amsterdam

  Amsterdams tiltrækningskraft ligger i kombinationen af historisk 1600-tals-stemning og mentaliteten i en moderne metropol, der sammen skaber en behagelig og afslappet atmosfære. De små bygninger og intime gader samt kanalerne og torvene skaber en helt unik atmosfære. Amsterdam har desuden flere museer og attraktioner pr. kvadratkilometer end nogen anden europæisk hovedstad, herunder Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Franks Hus og Heineken-fabrikken. Der er ingen grund til at blive hjemme i efteråret.

  Book fly til Amsterdam » Book fly + hotel til Amsterdam »

 • Haag

  Hvor Amsterdam er landets hovedstad, er Haag dets politiske centrum. Her hører både parlamentet og kongefamilien hjemme. Byen er kendt for sin pragt og byder på fortryllende shoppingmuligheder og udsigt over Nordsøen. Haag er Hollands vindue mod øst med sit eget Chinatown og Europas bedste indonesiske restauranter. Gemeentemuseum byder på kunst, og på Madurodam kan du se store dele af landet bygget i miniature.

  Book fly til Haag » Book fly + hotel til Haag »

 • Utrecht

  Utrecht er en charmerende by, som har spillet en vigtig rolle i Hollands historie. De lave kanalplateauer i vandhøjde gør et restaurantbesøg her til en særlig intim oplevelse. Byen er bygget rundt om kirketårnet, som er synligt fra ethvert sted i byen. Der er derfor ingen risiko for at fare vild i byens hyggelige, bilfri centrum. I Utrecht finder du desuden det internationale designikon Rietvelds specielle hus og et museum tilegnet Miffy-skaberen, Dick Brunas.

  Book fly til Utrecht » Book fly + hotel til Utrecht »

 • Rotterdam

  Er du mere til innovation end tradition? Rotterdam er kendt som Hollands eksperimenterende værksted for arkitekter med kendte vartegn: Kop van Zuid, Erasmusbroen, Van Nelle-fabrikken og kubehusene for blot at nævne nogle få. Byens skyline forandres hele tiden. Gå ikke glip af kunstmuseerne Boijmans van Beuningen og Kunsthal, Nederlands Architectuurinstituut eller det spændende Søhistoriske Museum. Rotterdam byder også på trendy og inspirerende shopping.

  Book fly til Rotterdam » Book fly + hotel til Rotterdam »