Holland

Holland– mere populært end nogensinde

Tag med os til Europas mest kompakte land. De hollandske byer syder af aktiviteter og spændende begivenheder om foråret. Fortovscaféerne er åbne året rundt, og da afstandene er korte i Holland, kan du nå at opleve flere byer på en enkelt weekend.

Amsterdam er en livlig metropol, der syder af kreativitet, og alt foregår i et afslappet tempo. Hvis du vil opleve overraskende shopping og arkitektur, skal du tage til Rotterdam netop nu, hvis det er kanaler og kultur, der trækker, er Utrecht stedet, og hvis du vil have lidt stil, skal du besøge Haag, den kongelige by ved havet!

2016 - Jheronimus Bosch 500 år!

For 500 år siden døde Hieronymus Bosch (ca. 1450-1516), den mest berømte hollandske middelalderkunstner. Der arrangeres en lang række udstillinger og aktiviteter i og omkring hans fødeby 's-Hertogenbosch – også kendt som Den Bosch – for at hædre den fantasifulde "djævelske kunstner". En af de vigtigste er udstillingen på Het Noordbrabants Museum, som er den største Hieronymus Bosch-udstilling nogensinde.

 • Amsterdam

  Amsterdams tiltrækningskraft ligger i kombinationen af historisk 1600-tals-stemning og mentaliteten i en moderne metropol, der sammen skaber en behagelig og afslappet atmosfære. De små bygninger og intime gader samt kanalerne og torvene skaber en helt unik atmosfære. Amsterdam har desuden flere museer og attraktioner pr. kvadratkilometer end nogen anden europæisk hovedstad, herunder Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Franks Hus og Heineken-fabrikken. Der er ingen grund til at blive hjemme i efteråret.

  Book fly til Amsterdam » Book fly + hotel til Amsterdam »

 • Haag

  Hvor Amsterdam er landets hovedstad, er Haag dets politiske centrum. Her hører både parlamentet og kongefamilien hjemme. Byen er kendt for sin pragt og byder på fortryllende shoppingmuligheder og udsigt over Nordsøen. Haag er Hollands vindue mod øst med sit eget Chinatown og Europas bedste indonesiske restauranter. Gemeentemuseum byder på kunst, og på Madurodam kan du se store dele af landet bygget i miniature.

  Book fly til Haag » Book fly + hotel til Haag »

 • Utrecht

  Utrecht er en charmerende by, som har spillet en vigtig rolle i Hollands historie. De lave kanalplateauer i vandhøjde gør et restaurantbesøg her til en særlig intim oplevelse. Byen er bygget rundt om kirketårnet, som er synligt fra ethvert sted i byen. Der er derfor ingen risiko for at fare vild i byens hyggelige, bilfri centrum. I Utrecht finder du desuden det internationale designikon Rietvelds specielle hus og et museum tilegnet Miffy-skaberen, Dick Brunas.

  Book fly til Utrecht » Book fly + hotel til Utrecht »

 • Rotterdam

  Er du mere til innovation end tradition? Rotterdam er kendt som Hollands eksperimenterende værksted for arkitekter med kendte vartegn: Kop van Zuid, Erasmusbroen, Van Nelle-fabrikken og kubehusene for blot at nævne nogle få. Byens skyline forandres hele tiden. Gå ikke glip af kunstmuseerne Boijmans van Beuningen og Kunsthal, Nederlands Architectuurinstituut eller det spændende Søhistoriske Museum. Rotterdam byder også på trendy og inspirerende shopping.

  Book fly til Rotterdam » Book fly + hotel til Rotterdam »