Tobago

Tobago —hvor livet er en leg

Tobago, der ligger smukt ca. 20 mil nordøst for trinidad, ved noget om at være eksotisk. Øens rolige temperament, de solvarme bugter og de uspolerede småbyer gør det til et af de få steder i området, som for alvor kan gør krav på at vise "Caribien som det plejede at være". Den er blot 27 mil lang og syv mil bred, men disse beskedne dimensioner rummer spektakulære strande, frodige bakker, en unik personlighed, en stolt kulturarv, konsekvent lækker mad og en kalender fuld af pulserende begivenheder.

Når man inkluderer et imponerende udvalg af overnatningsmuligheder, fra luksushoteller til originale gæstehuse, har man et feriepotentiale i verdensklasse.

 • Hold bryllup

  Man kan blive gift indenfor tre arbejdsdage på Tobago. på øerne findes perfekte udsigter, private lokaliteter og øens autentiske karakter byder på en imponerende række af muligheder for par, der gerne vil have en virkelig romantisk oplevelse, enten til deres bryllupsdestination eller bryllupsrejse. Det virkelig romantiske Tobago er afgjort en realitet med solskin året rundt, uberørte strande, krystalklart vand, frodige landskaber og autentisk vestindisk køkken.

  "Tobago bridal association" vil med glæde give jer al nødvendig rådgivning i forbindelse med jeres 'bryllups planlægning' inklusive limousiner og juridiske aspekter til cateringfirmaer og hvor det er bedst at bo uanset budgettet! Tobago er uden tvivl en af Caribiens bedst bevarede hemmeligheder, og dette tropiske paradis er oversået med en lang række private luksusvillaer fra det overkommelige over det mellemsmarte til det fashionable.

  Alle byder de på moderne faciliteter, som sikrer, at hver gæst får den ultimative oplevelse. Hvad enten de ligger skjult mellem frodige tropiske træer eller på blidt skrånende bakker med panoramaudsigt over øen og havet, fremhæver vores villaer den elegante komfort midt i naturens ro.

  Book fly til Tobago » Book fly + hotel til Tobago »

 • Fantastisk natur

  Naturligt smuk og kun forsigtigt berørt af tiden, Tobagos naturlige skønhed er simpelthen imponerende. Naturskønne køreture i tilgængeligt terræn gennem de flade koralsletter i sydøst og bjergene i den nordlige og østlige del af øen vil åbenbare det ene smukke billede efter det andet. Skildpaddekigning, snorkling og dykning afslører mange af havets naturlige skatte. Og der er mange afsidesliggende vandfald og vores præmierede regnskovsreservat "Main Ridge Rainforest Reserve", hjemsted for frodigt grønne gamle trækroner, over 220 fuglearter og diverse dyreliv.

  Et levende paradis fuldt af naturlig skønhed og skjult charme, Tobagos livlige side vil helt sikkert vække tilfredsstillelse! fra ridning på hesteryg, terrængående køretøjer, zip-lining, vandreture, golf, 'pulling-seine' (fiske) med de lokale, uendeligt udbud af vandsportsmuligheder, gourmet-restauranter, 'street parties', kulturelt teater, gede- og krabbevæddeløb og vores unikke høstfest, hvor man rent faktisk kan gå fra 'hus-til-hus' og nyde mad og drikke på 'Tobago manér'.

  På Tobago kan du vælge mellem oplevelser til lands eller til vands med fokus på arter, som kun findes på øen eller i regionen, og som tester din udholdenhed - alt sammen mod en baggrund af ren og skær skønhed og ro. Vores mangeartede, frugtbare og uberørte landskab er fyldt med aktiviteter og eventyr for oplevelseselskende. Uanset hvad du er til, er det meget mere sandsynligt, at du løber tør for tid end for ting at lave!

  Book fly til Tobago » Book fly + hotel til Tobago »

 • Sport & Aktiviteter

  Tobago anses for den ideelle vandsports- destination uanset dit erfaringsniveau. Sejling og alle andre vandaktiviteter kan være sjove og spændende på Tobago. Øen byder på de klassiske caribiske ingredienser af lunt klart vand, afsidesliggende bugter og fantastiske sites til snorkling og scuba-dykning med forudsigelige vinde og spektakulære koralrev, som gør Tobago til en super destination for alle, der længes efter havet og kan lide at få salt på kroppen!

  Sammenlignet med mange andre destinationer vil Tobago, på hvilket som helst tidspunkt, byde på flere muligheder inden for vandsportsaktiviteter. Den sydlige placering udenfor orkanbæltet betyder, at vejret er næsten perfekt hele året rundt. Selv når vindforholdene skifter, vil man have et udvalg af muligheder. Fra vind-, wave- eller kitesurfing, vandski, wakeboarding, kajak, jetski, bananbåde, baderingsture, hobie cat sejlads, stand-up-paddling eller sportsfiskeri, er du sikker på at finde det rette!

  Book fly til Tobago » Book fly + hotel til Tobago »

 • Afslapning

  Livet er en leg på Tobago. Øens langsomme og landlige tempo byder på en beroligende 'tag-væk-fra-det-hele stemning.' Denne perle af en ø har længe været 'udenfor radaren', og dets befolkning, rige kultur og stort set ukendte og uspolerede natur vil vække interesse hos dem, der leder efter det ideelle intime caribiske rejsemål.

  Uhøjtidelig, enkel & rustik: oplev alt det, du har forestillet dig, det uspolerede Caribien kan være. På Tobago er der idylliske og isolerede strande inden for rækkevidden af de fleste hoteller, resorts og 'bed & breakfasts'.

  Solelskere og havbadere kan vælge mellem uberørte strande, hvor de virkelig kan svømme, surfe eller dase i afsondrethed. Øen er oversået med mange ukronede og idylliske vige og bugter. Nogle er godt bevarede hemmeligheder, som den venlige lokalbefolkning vil dele, hvis man spørger; andre mere populære områder er nemmere at finde og vil ikke skuffe.

  Som om Tobagos naturlige skønhed, krystalklare vande, levende kultur og skønne kulinariske udbud ikke er nok til at tiltrække besøgende. Tobago er også hjemsted for nogle af de varmeste, venligste og mest imødekommende mennesker. Indbyggerne på Tobago er stolte af deres lille paradis og vil gøre, hvad de kan, for at du vil elske det lige så meget, som de gør.

  Book fly til Tobago » Book fly + hotel til Tobago »