Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Air Berlin med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Air Berlin

Om Air Berlin

Det tyske flyselskab airberlin blev grundlagt tilbage i 1978, og det er landets andet største selskab. Som navnet også antyder, så ligger hovedkontoret i Berlin, hvor Tegel Lufthavn er hovedbasen. Man har dog også baser i andre fokusbyer i form af Düsseldorf, Nürnberg samt Palma på Mallorca. Selskabet har et specialsamarbejde med NIKI og Etihad Airways. Derudover er man medlem af alliancen oneworld, hvilket betyder samarbejder med selskaber som American Airlines, Finnair, Cathay Pacific, Iberia, British Airways og mange andre.

Med en flåde på 144 airberlin-fly er der nok af destinationer at lade sig inspirere af hos dette tyske lavprisselskab. Det er blot at vælge fra listen med rejsemål, hvad enten det er til Los Angeles, New York, London, Paris, Barcelona, Hong Kong, Venedig, Moskva, Rom, Stockholm, Sydney eller de 136 andre destinationer.

Online check-in

Det er altid en fornøjelse at få fingrene i billige airberlin-flybilletter, så man kan komme ud og opleve verden til overkommelige priser. Når man er tæt på afrejsedagen, så er det tidsbesparende at foretage check-in online, hvilket man kan gøre fra 30 timer før afgang og op til 1 time før flyet letter. På rejser til og fra USA er åben- og lukketiderne for online check-in dog henholdsvis 24 timer og 3 timer.

Man kan foretage online check-in fra enhver browser, hvad enten det er på en gadget eller på en pc. Det er lettest at få boardingkortet sendt via SMS eller MMS, men man kan også downloade selskabets app. Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle lufthavne har installeret scannere, der kan læse et mobilt boardingkort.

Håndbagage regler

Når man rejser med airberlin er det gratis for alle passagerer at medbringe 1 stk. håndbagage, der maks. må veje 8 kg. Man skal huske, at taskens mål ikke må overstige følgende mål: 55 x 40 x 23 cm. Derudover er det tilladt at medtage 1 stk. lille håndtaske, en pc-taske eller lignende i kabinen. Denne lille taske må maks. veje 2 kg og maks. måle 40 x 30 x 10 cm.

Har man brug for at medbringe ekstra håndbagage, så kan det tilkøbes, og prisen varierer fra ca. 375 og op til omkring 1.200 DKK. Prisen afhænger af zone samt hvor tidligt inden afrejsen, man booker ekstra håndbagage. Ekstra håndbagage må maks. måle 55 x 40 x 23 cm og ikke veje mere end 20 kg.

Check in bagage

Hos airberlin er det rejsens længde samt billettypen, der afgør bagagemængden. På korte og mellemlange distancer er der ingen check-in bagage tilladt på en Economy Light. En Economy Classic giver ret til 1 stk. bagage på maks. 23 kg, mens Economy Flex tillader 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. Rejser man på Business Class kan man medbringe 2 stk. tasker på maks. 32 kg hver især.

Flyver man langdistance, så gælder de samme check-in bagageregler på Economy Class – dog må man på en Economy Light også medbringe 1 stk. bagage på maks. 23 kg. På langdistance Business Class opererer man med 3 billettyper: Saver, Classic og Flex, som alle tillader 2 stk. check-in bagage på maks. 32 kg hver især.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: airberlin
  • IATA-kode: AB
  • Grundlagt i: 1978
  • Hovedkvarter: Berlin, Tyskland
  • Hjemmeside: airberlin.com/en/site/start.php

Flyv på en airberlin-billet hos Travellink og nyd godt af de billige priser til drømmedestinationen!

Andre populære flyselskaber

Air Berlin lennot
Air Berlin flyreiser
Air Berlin flyg