Book fly hos Thomas Cook Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Thomas Cook Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Thomas Cook Airlines

Om Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines har rødder helt tilbage til 1841, hvor det blev grundlagt af netop Thomas Cook som et lille rejsebureau. Undervejs har det skiftet ejere mange gange, og i dag ligger hovedsædet i Peterborough og London i England. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men i højsæsonerne samarbejder det med andre selskaber som SmartLynx, Avion Express og AirTanker, hvis der er behov for det.

En flåde på 94 Thomas Cook Airlines-fly sender turister og andre typer af rejsende ud til mere end 160 destinationer, så der er masser af muligheder for at opleve nyt med dette britiske flyselskab. Vælg mellem alt fra Bodrum, Dubrovnik og Chania til Los Angeles, Torremolinos, Goa, New York og Burgas samt mange andre byer.

Online check-in

Rigtig mange rejsende benytter sig i dag af muligheden for at foretage check-in online, da det både er nemt og tilmed tidsbesparende. Hos Thomas Cook Airlines åbnes der op for muligheden 24 timer inden afrejse, mens der lukkes igen 2 timer før afgang.

Det er muligt at foretage online check-in fra en pc, hvor man blot skal indtaste bookingnummer samt efternavn. Derefter skal man huske at skrive boardingkort ud. Man kan også downloade selskabets app, hvor man så gemmer boardingkortet på sin smartphone, og dermed er der ikke behov for at printe.

Håndbagage regler

Når man rejser med Thomas Cook Airlines, så er det gratis at medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen. Har man ikke anden bagage med, så er det nemt at gå direkte til sikkerhedskontrol og videre til boardingområdet. Rejser man på Economy Class, må tasken maks. veje 6 kg, mens den på Premium Class må veje maks. 10 kg. De samlede mål må ikke overstige 55 x 40 x 20 cm.

Udover selve håndbagagen, så tillader selskabet også, at man medbringer 1 stk. mindre, personlig bagage. Det kan være en lille håndtaske, en pc-taske, et kamera, en paraply eller lignende genstande. Overholder man ikke selskabets bagageregler vil håndbagagen blive sendt med i lastrummet.

Check in bagage

Hos Thomas Cook Airlines er det billettypen og destinationen, der afgør bagagemængden. På en såkaldt Standard Package må man medbringe 15 kg som check-in bagage på de korte ture, mens man på lange distancer må medtage 20 kg. Rejser man derimod på Premium Class, så er det tilladt at medbringe 25 kg bagage til check-in. På en standard til USA må man dog medbringe 23 kg, mens man på Premium Class til og fra USA må medbringe 32 kg.

Uanset hvilken klasse man rejser på, så må hver en taske til check-in maks. måle 158 cm alt i alt, når bredde, længde og højde lægges sammen. Har man behov for at medbringe ekstra bagage, så kan det tilkøbes i portioner af 5, 10, 15 og 20 kg, hvor priserne varierer efter, hvilke zoner man flyver til og fra.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Thomas Cook Airlines
  • IATA-kode: MT
  • Grundlagt i: 1841
  • Hovedkvarter: Peterborough, England
  • Hjemmeside: thomascook.com

Book billige flybilleter hos Thomas Cook Airlines via Travellink og nyd en unik service!