Vi støtter Plan!Vi har valgt at støtte Plan Sveriges arbejde med at give unge i Vestafrika en mulighed for at forsørge sig selv gennem mikrofinansiering. I Vestafrika mangler mange unge mennesker muligheder for en teoretisk eller praktisk uddannelse. De har derfor dårligere muligheder for at forsørge sig selv. Via Plans mikrofinansprojekt skabes der mulighed for uddannelse og finansielle tjenester. Vores bidrag går til et projekt som giver håb om en lysere fremtid for disse unge mennesker.
Læs mere på: Plansverige.org

Plan er en international organisation for børns rettigheder, der arbejder for og sammen med udsatte børn i hele verden. Plan gør det muligt for 13 millioner børn og deres familier så de selv kan påvirke og forbedre deres livssituation.

Støt jordskælvsofrene i Haiti
Haiti blev den 13. januar ramt af det værste jordskælv i 200 år. Over 100,000 mennesker frygtes omkommet, og 3 omkring millioner anslås at være påvirket af jordskælvet.

Umiddelbart efter jordskælvet ramte, skred Plan til handling. 143 lokale medarbejdere fra Plan Haiti har iværksat nødhjælpsarbejde, sundhedspleje og rådgivning. Det vil også en prioritet at sikre børnebeskyttelse til de mange hjemløse børn ved at oprette lejre, hvor de kan søge ly og beskyttelse.

Du kan donere penge via Dankort herunder eller via Bank: Reg. 9541 Konto: 5736161. Alle beløb er mere end velkomne, dog minimum 100 kr. pr. donation. Bidrag til Plan er fradragsberettigede.

Du kan også støtte ved at sende en sms NØDHJÆLP til 1231. Det koster 100 kr. + alm. sms takst. Tjenesten udbydes af Plan Danmark.