Discover Ireland

Irland— planlæg dit eventyr nu

Den perfekte pause i hverdagen? Byferien, du har drømt om? Vandreturen på klippestier, som du vil huske for altid? Irland dækker alle dine behov. Den magiske ø bare venter på at vække dine sanser med sin bjergtagende vindomsuste natur, fange din interesse med sin historie, og betage dig med sin traditionelle musik og kultur.

Book fly til Dublin » Book fly + hotel til Dublin »

 • Udforsk "Game of Thrones"-land

  Se Westeros i virkeligheden i Nordirland. Tag på rundtur til filmens lokationer og se de bjerge, skove, slotte og kyster, som bringer the Seven Kingdoms til live på skærmen.

  Det nordlige Irland bliver af gode grunde kaldt for Game of Thrones-territoriet med god grund. Siden 2011 har landskabet her været brugt til nogle af de mest ikoniske lokationer såsom Castle Black, Winterfell og Haunted Forest, for nu blot at nævne tre af stederne. I de seneste par år er fans kommet i stimer for at udforske disse formidable lokationer, og for at tage del i de unikke og uforglemmelige oplevelser, som området byder på. Uanset om du vil se dig omkring på fod, selv køre rundt i området eller lade en guide vise dig rundt, så er der en hel fantasiverden at udforske hér.

  Book fly til Dublin » Book fly + hotel til Dublin »

 • "The Skellig Ring" – Best in Travel

  Køreturen til The Skellig Ring, der ligger i den sydvestlige del af Irlands Wild Atlantic Way, er blevet udnævnt til et af verdens bedste rejsemål i 2017.

  The Skellig Ring er en køretur langs kysten, der er en forlængelse af den berømte Ring of Kerry på The Wild Atlantic Way – i Lonely Planet’s Best in Travel 2017 beskrives den som "Irlands måske mest utæmmede, karismatiske og smaragdgrønne kyststrækning".

  Skellig-øerne ligger ud for kysten ved Kerry, og selvom bogen anderkender at "intet slår at sætte fod på Skellig Michael og klatre op ad de 600 stejle forræderiske stentrin til de fascinerende bikubeagtige rum," så er der også en bred vifte af attraktioner at finde i den perlerække af små landsbyer, som båden sejler fra, hvis man ikke kan komme ud til øerne på grund af stormfuldt vejr. Her finder man et bredt udvalg af tilbud - fra hyggelige pubber til gode badestrande og historiske ruiner.

  Book fly til Dublin » Book fly + hotel til Dublin »

 • Wild Atlantic Way

  Irland venter bare på at få det til at gibbe i dig, når du ser de bjergtagende vindomsuste langskaber langs Wild Atlantic Way. Med sine 2.500 km er det verdens længste ubrudte kystrute, som du kan køre ud i ét stræk eller i mindre bidder.

  Oplev en af de vildeste og mest fortryllende kystruter i verden, som er fyldt med kulturoplevelser. Uanset hvor du er på Wild Atlantic Way, kan du finde magi, eventyr, historie og skønhed i rigelige mængder.

  Book fly til Dublin » Book fly + hotel til Dublin »

 • "Temple Bar TradFest"

  Inden januar-depressionen sætter ind, så bestil en billet til Dublins TradFest d. 25. – 29. januar, og hav en underholdende januar i stedet!

  I 2017 vil det være 12. gang at TradFest afholdes i Dublins berømte kulturkvarter og kreativt centrum – Temple Bar. TradFest er blevet bedre og bedre med årene, og rummer nu en imponerende række kunstnere inden for traditional og folk-musik. Programmet byder på både velkendte og aspirerende artister, og der er et komplet event-program der er ideelt for familier.

  Med sin kombination af pubkoncerter og gadeforestillinger er der lagt op til et festfyrværkeri inden for Irsk folkemusik og kultur til Temple Bar Trad Fest 2017.

  Book fly til Dublin » Book fly + hotel til Dublin »

 • Dublin

  At besøge Dublin er som at tage en stor mundfuld frisk luft. Den evigt oplivende by blev grundlagt af vikingerne og er på én og samme tid både moderne og historisk, spændende og afslappende.

  Vil du helt tæt på naturen og have kulturoplevelser under dit besøg i Dublin? I Dublin kan du skifte det pulserende byliv ud med rolige og charmerende kystbyer på under 30 minutter. Efter en kort togrejse kan du vandre langs den smukke kyst i Killiney, glæde ganen med velsmagende fisk og skaldyr i Howth, besøge helt specielle butikker og historiske slotte i Dalkey eller Malahide eller bare gå gennem de hyggelige gader og havnen i Dún Laoghaire. Dublins kystnære byer og landsbyer har det hele og ligger lige op ad Dublin City.

  Book fly til Dublin » Book fly + hotel til Dublin »