Dubai

Dubai– kontrasternes by

Tag til byen, der overrasker igen og igen. Her kan du både nyde et luksusophold på femstjernede hoteller og besøge beduintelte i den tørre og varme ørken.

Bliv bjergtaget af traditionel arabisk arkitektur og historie, og deltag i byens fantastiske kulturliv. Den shoppingglade kan enten købe designervarer i de enorme indkøbscentre eller søge hen til de mere autentiske souk-markeder. Til sportsentusiasten er der bl.a. golfbaner, og solbaderen bliver heller ikke forbigået, da Dubai har en lang kyststrækning. Dubai har kort og godt noget for enhver smag.

Forenede Arabiske Emirater er et af verdens rigeste lande. Det satser stort på turistindustrien, og Dubai er den absolutte frontløber. Som førstegangsbesøgende vil det hurtigt gå op for dig, at intet i Dubai er umuligt, blot utroligt...

 • 4DX-biograf

  Troede du, at du kun kunne se film i 2D eller 3D? Ikke i Dubai. 4DX i VOX-biograferne har bevægelse, lugte, vind, regn og endda bobler, så du får en virkelig medrivende filmoplevelse. Denne nye teknologi er ideel til action- og eventyrfilm og gør det endnu sjovere at gå i biografien. Du kan opleve den i Mall of the Emirates, Mirdif City Centre og Deira City Centre. Billetterne koster 130 Dhs, og der gives familierabat.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • The Journey – en oase

  The Journey er en grøn oase lige ved stranden. Det er det perfekte sted for børn, der vil opleve naturen og eventyr. Her er store legeanlæg af træ, springvand og steder, hvor børnene kan kravle, gynge og løbe rundt. Og der er aktiviteter som f.eks. bueskydning og madlavning. En tur hertil vil helt sikkert få de små væk fra iPad'en i en time eller to. Indgangen koster 30 Dhs for to timer eller 60 Dhs for fem timer. Der er gratis adgang for børn under 1 år.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • En tur til Meydan-staldene

  En udflugt til de imponerende Meydan-stalde er drømmetur for hesteglade børn og unge. Start med en morgenmadsbuffet, mens I ser hestene. Gå derefter til selve staldene, hvor hestene er bliver børstet og striglet, og I kan se, hvordan de bliver trænet til løbene. Fortsæt til swimmingpoolen, hvor hestene tager sig en dukkert, og kom med ind på jockeyernes område, hvor I kan se seletøjet og paraderingen. Der er åbent for rundvisning tirsdag og onsdag morgen fra kl. 7.30 (september til april). Billetten koster 275 Dhs for voksne og 150 Dhs for børn (4 til 12 år).

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Aquaventure – et vandeventyr

  Aquaventure er en af Dubais største og mest fantastiske attraktioner. Det er et kæmpestort vandland på 17 hektarer fyldt med rutsjebaner, forlystelser, strande og restauranter. Det ligger ved Atlantis Hotel på øen Palm. Her er aktiviteter for hele familien – lige fra den nervepirrende Leap of Faith, en rutsjebane med frit fald, der suser gennem et hajbassin, til det sjove Splashers-område for de mindre børn. Brug de private telte ved poolen og liggestolene på den 700-meter lange smukke strand. Eller slap af med en tur på en "lazy river", der flyder 2,3 km. Det hele overvåges af hundredvis af livreddere. Billetterne koster 230 Dhs for voksne og 215 Dhs for børn under 1,2 m. Børn under 2 år har gratis adgang. Book i forvejen, og spar 60 Dhs. Og hvis du planlægger en tur på din fødselsdag, kan du registrere det online og få gratis entré.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Dubai Miracle Garden – en blomstrende have

  Dubai Miracle Garden er et smukt sted i de køligere måneder. Et friskt åndehul kun 15 minutter fra byen. Den farverige have er fuld at blomster, der vokser i flotte figurer eller danner bygninger, f.eks. buegange, et minitårn og en nedskaleret udgave af Burj Khalifa. Her er masser af fotomuligheder. Indgangen koster 30 Dhs pr. person. Børn under 3 år har gratis adgang.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Posh Paws-dyrepark

  Posh Paws er et hjem for donerede og efterladte dyr. Der et åbent for besøgende syv dage om ugen. Entréen er gratis (men donationer til dyreparken er velkomne), og børnene kan få lov til at holde eller røre ved mange af dyrene. Her er alt fra et dovendyr, hjorte og hulepindsvin til fritter, geder og ænder. Og I kan møde marsvin, hamstere, kaniner, skildpadder, fugle, hunde og katte, som har fundet et nyt hjem. Børnene lærer om de forskellige arter og om det ansvar, der følger med, når man anskaffer sig et kæledyr.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Crazy golf

  Der er flere udendørs minigolfbaner i Dubai, men om aftenen og i de varme måneder er Tee & Putt i Wafi Mall stedet, hvor det sker. Det er en indendørs 18-hullers bane, som ligger i mørke – men der er masser af neonlys og et sci-fi-tema med aliens og en astronaut. Og her kan børnene også blive ansigtsmalet. En runde koster 75 Dhs pr. person, inkl. leje af udstyr.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Dubai Garden Glow

  Leg Alice i Eventyrland, og gå på opdagelse i den skøre have, når den kommer til live om aftenen. Det er en oplevelse for både børn og voksne. Haven strækker sig over 16 hektarer og har 32 installationer, som er skabt af 150 kunstnere. Udforsk en verden, der gløder i mørket med talende træer, oplyste insekter og madvogne, hvor man kan få en snack. Der er et helt område, som er dedikeret til de afrikanske sletter, hvor du kan se hyæner, tigere og elefanter samt en stor kopi af Sheikh Zayed-moskeen, som er bygget af 90.000 porcelænskopper, tallerkener og skeer. Vis det på Instagram, når du står ved siden af en kopi af Burj Khalifa, der består af 330.000 små medicinflasker. Åbent hver dag fra kl. 16.00 til 23.00 i Zabeel Park.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Dubai Akvarium og undervands-zoo

  Et af de mest imponerende steder i byen er Dubai Akvarium i Dubai Mall. Det kæmpestore akvarium indeholder 10.000.000 liter vand og tusindvis af vanddyr, bl.a. hajer og pigrokker. Det er gratis at se akvariet. Og hvis I vil tættere på, kan I gå ned i tunnelen. Herfra kan I gå videre til en undervands-zoo med mange forskellige dyr – lige fra en odder til en gigantisk saltvandskrokodille. Det er muligt at komme på særlige aftenture, hvor I kan møde flagermus, ugler og pindsvin eller snorkle i et bur. Priser fra 100 Dhs.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »

 • Giv skildpadderne mad på Madinat Jumeirah

  Besøg det indhegnede område i nærheden af Tortuga-restauranten onsdag kl. 11.00 eller fredag kl. 13.00, og vær med til at fodre de lokale skildpadder (gratis). Skildpadderne bliver passet af folk fra Dubai Turtle Rehabilitation-projektet, der startede i 2004. Projektet har hjulpet mere end 560 strandede havskildpadder tilbage i havet og plejet hundredvis af syge og skadede skildpadder. Det er et dejligt sted, hvor børnene kan lære mere om de majestætiske dyr (mens de giver dem lidt frokost). Det er ikke nødvendigt at booke tid, og fodringen tager ca. 20 minutter.

  Book fly til Dubai » Book fly + hotel til Dubai »