Flandern

Flandern– Oplev foråret i Brugge!

Idylliske kanaler, gamle murstensbygninger og brolagte gader. Det er ikke uden grund, at Brugge kaldes "Nordens Venedig"!

For mange mennesker er Brugge indbegrebet af Belgien. Kanalerne snor sig smukt gennem byen forbi brolagte gader, murstensarkader, kampestenskirker og charmerende broer. Svanerne på vandet, hestevognene i gaderne og påskeliljerne i parken er med til at fuldende byens magi.

Brugge har måske Europas bedst bevarede eksempel på en historisk bykerne fra middelalderen, og den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Centrum er lukket for biler, så al skønheden og kulturen i denne uforglemmelige by kan nemt udforskes til fods – selvom du selvfølgelig heller ikke må gå glip af en fredfyldt sejltur på kanalerne. Brugge er en lille by, men sæt rigelig tid af til at udforske og nyde byens mange fristelser fra kniplingsbutikkerne til de gamle bryggerier og de ikke mindre end 55 chokoladebutikker samt et chokolademuseum.

Foråret er det perfekte tidspunkt at besøge Brugge!

 • De 5 bedste aktiviteter i Brugge

  Beguinage, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev grundlagt i 1245 af grevinden af Flandern, Margaretha af Konstantinopel, og klosteret er nu hjemsted for en orden af Benediktinernonner.

  Brugge rummer ikke mindre end 55 chokoladebutikker og et chokolademuseum. Sørg for at lægge vejen forbi den berømte chokolademester, Dominique Persoones chokoladebutik, The Chocolate Line.

  Sluk tørsten i bryggeriet Halve Maan, som er et familieejet bryggeri, som har skabt den berømte øl "Brugse Zot".

  Tag turen op ad de 366 trin til toppen af Belfry , og nyd den flotte udsigt over markedspladsen

  Lær om Brugges spændende historie i udstillingerne i Historium , der stimulerer alle dine 5 sanser, eller oplev de flamske mestres smukke kunstværker i Groeninge Museum

  Boka flyg + hotell till Brygge »

 • Gå ikke glip af dette i Brugge til foråret

  Ølfestivalen i Brugge, 4.-5. februar 2017

  Brugge er kendt for sin lange tradition inden for bryggerier og cafékultur. I begyndelsen af februar afholdes den 10. udgave af ølfestivalen i Brugge . Denne internationale ølfestival samler mere end 70 bryggerier, og du kan smage over 300 øl på festivalen. Der forventes omkring 20.000 besøgende, som giver dig selskab, når du skal rundt for at smage på dette enestående udvalg af øl i det historiske Brugge.

  Det hellige blods procession, 25. maj 2017

  Det hellige blods procession, der med sikkerhed kan dateres tilbage til 1304, afholdes hvert år på Kr. himmelfartsdag. Selvom processionen har ændret sig op gennem århundrederne, har den bevaret det centrale religiøse element til minde om de lidelser, som Jesus Kristus måtte gennemgå. Siden jubilæet i 2000 er processionen blevet fornyet og opdateret.

  Spis hos De Bonte B

  Trendy og moderne køkken. Råvarerne har førsteprioritet i retterne hos Bonte. Han udvælger årstidens råvarer for at opnå den helt rigtige smag og balance. Bonte B tilbyder en række forskellige menuer.

  Smag øl hos Brugs Beertje

  Her serveres ikke mindre end 300 forskellige belgiske øl med en hyggelig snak og venlig betjening. Hvis du nyder en belgisk ost eller paté til din øl, bliver fornøjelsen endnu større.

  Boka flyg + hotell till Brygge »