Holland

Center Parcs- Børnenes Holland

Forlystelsesparkerne Center Parcs er de perfekte feriemål for alle familier, uanset størrelse og vejr. Parkerne har et stort udbud af aktiviteter for alle i familien, både for voksne og børn i alle aldre.

Badeland, legepladser, forskellige sportstilbud, kreative værksteder, forhindringsbaner eller yoga, massage og naturoplevelser. Med de korte afstande i Holland er der desuden ikke langt til noget, og I kan nemt tage en halvdagsudflugt til en seværdighed i nærheden. Byer, natur og hollandsk kultur er altid lige rundt om hjørnet. Og hvad med lidt shopping?

De korte afstande gør Holland til det perfekte rejsemål for børnefamilier. Det er et varmt og imødekommende land, som har fokus på de mindste – både aktivitetsmæssigt og kulinarisk: I Holland er børnene konger.

Center Parcs

 • De Eemhof

  Eventyret venter på dig i De Eemhof! Du kan klatre i High Adventure Outdoor Experience, spille lasertag i Action Factory eller hoppe på Bungee Trampoline – der er masser af fede aktiviteter at prøve kræfter med. Husk også at udforske Eenmeer-søen og prøve vandrutsjebanerne i Aqua Mundo, et svømmeparadis for hele familien.

  Läs mer »
 • Park Zandvoort

  Park Zandvoort ligger i klitterne tæt på Nordsøen, hvilket gør det til et perfekt sted til at tage en dukkert eller lave en heldagsudflugt til en af de pulserende byer i nærheden. Du vil dog blive overrasket over at finde ud af, hvor mange ting du kan lave i selve parken! Du kan hoppe, spille spil, svømme og fremfor alt: der er masser af sjove aktiviteter for hele familien!

  Läs mer »
 • Port Zélande

  Port Zélande er smukt beliggende langs Grevelingen-søen, og det kan du både bide mærke i og nyde sammen med hele familien! Slå jer løs i Aqua Mundo, eller lær poolen at kende på en helt unik måde ved at tage et dykkerkursus. Mærk suset i Waterjump, og kast dig ud i Grevelingen-søen.

  Läs mer »

At lave Center Parks

 • Zandvoort

  Madurodam
  Selv familiens mindste vil føle sig som en kæmpe, når I går gennem Madurodam! Den ikoniske og populære miniaturetemapark i Haag er en perfekt måde at se Holland og landets berømte attraktioner på – og det tager kun en dag!
  Läs mer »

  Louwman-museet
  Samlingen på Louwman-museet i Haag byder på alt fra veteranbiler til Formel 1-racerbiler, og der er flere hundrede biler i alt. Det er en af verdens mest imponerende samlinger! Den private bilsamling rummer berømte biler som f.eks. James Bonds Aston Martin og Elvis Presleys specialbyggede Cadillac Fleetwood. Kig nærmere på bilhistorien, og nyd jeres dag i Haag!
  Läs mer »

  Ostens hovedstæder
  Ost, ost og mere ost! Holland er berømt for det, og du kan både se og smage det! På de traditionelle ugentlige markeder i verdens ostehovedstæder kan du smage Hollands mest eksklusive oste! Smag de hollandske oste i Alkmaar, Edam og selvfølgelig hjemstedet for verdens mest berømte ost: Gouda!
  Läs mer »

 • Eemhof

  De Apenheul
  En zoologisk have, hvor dyrene styrer showet? Ja, det er faktisk den fornemmelse, du får, når du går rundt i De Apenheul i Apeldoorn! Her slentrer aberne frit rundt, hvilket giver dig en unik mulighed for at interagere med dem. Det finder du ikke andre steder. Kom og bliv gode venner med aberne, og få et helt særligt minde sammen!
  Läs mer »

  Batavia Stad Fashion Outlet
  Man kan ikke forlade Batavia Stad uden en pose i hånden og et smil på læben. Shopping Walhalla Batavia Stad ligger i Flevoland, Hollands nyeste og selvetablerede provins. Du finder over 100 butikker, restauranter, caféer og generelt en rigtig god stemning i Batavia Stad Fashion Outlet.
  Läs mer »

  Miffy-museet
  De fleste mennesker – både unge og gamle – kender den glade lille kanin. Miffy byder dig velkommen i Utrecht i sit eget museum, hvor børn kan udforske verden omkring dem, ligesom Miffy gjorde det i bøgerne af den berømte hollandske forfatter Dick Bruna. Nyd den vidunderlige fantasiverden, han har skabt, i Utrecht.
  Läs mer »

 • Port Zélande

  Deltapark Neeltje Jans
  Hollands mest fremtrædende fjende og ven er vandet. På en legesyg og interaktiv måde kan alle lære om og opleve kampen mod vandet i Deltapark Neeltje Jans. Med både vandrutsjebaner, shows med sæler og søløver og endda en orkansimulator bliver det med sikkerhed en spændende dag i det fri med familien.
  Läs mer »

  Het Arsenaal
  Bliv sørøver for en dag i Het Arsenaal i Vlissingen! Udforsk Nordsøens vidundere, og oplev, hvordan det er at være en ægte sørøver ved hjælp af simulatorer. Derudover rummer Het Arsenaal mange fiskearter fra Nordsøen. Du kan endda klappe en haj, hvis du tør!
  Läs mer »

  Maritiem Museum
  Skibe fra hele verden sejler til Rotterdam på grund af byens enorme havn. Maritiem Museum giver dig et godt indblik i søfartslivet i en af verdens største havne. Og med alle de interaktive oplevelser, legepladser og utallige udstillingsgenstande er det en perfekt aktivitet for hele familien.
  Läs mer »