Katalonien

Katalonien

Sol og strand for enhver smag

Catalonien har 50 kilometer kystlinje og tonsvis af sol og sand, hvor du kan tilbringe uforglemmelige ferier. Der er ingen kokospalmer eller Hawaii-danse, men vi har palmer og næsten trehundred og halvtreds vige og strande der venter på dig, og et fantastisk klima, enhver service du kunne få brug for, og alt dette ligger mindre end to timers flyrejse væk.

Leder du efter en smuk, skjult vig, der er svær at komme til, så ingen forstyrrer dig? Det har vi. Vil du gerne tage børnene med til en lang strand med fint sand og lavt vand, med en service i nærheden der holder øje med børnene, så du kan nyde solen i en hængekøje? Det har vi. Vil du gerne besøge en charmerende fiskerlandsby, der også har en strand, hvor du kan få en dukkert og blive frisket op? Det er her og venter på dig ...

Du kan vælge mellem Costa Brava, Costa Barcelona, Costa Daurada og Terres de l’Ebre. Vi har strande for enhver smag: strande med sten eller sand, strande der er svære at komme til mellem klipper, eller lange sandstrande lige på den anden side af gaden, inde i byen eller stille strande ... Valget er op til dig.

Desuden kan du i Catalonien dyrke et stort udvalg af vandsport under optimale forhold. Marine ressorter, der findes i de fleste kystkommuner, tilbyder et bredt udvalg af vandaktiviteter: robåde, turbåde, vandski, surfing og vindsurfing, dykning, kanoer. Desuden kan du også få hjælp, hvis du leder efter indkvartering, en restaurant, hvor du kan få styrken tilbage, en anbefaling til et kulturelt besøg i området. Og hvis du kommer sejlende, er vedligeholdelsesservice tilgængelig.

Du kommer ikke til at kede dig ved Cataloniens kyst. Det kan vi garantere. Vi har alt, hvad du har brug for til at få en fantastisk ferie ved vandet.

Familieferier

Catalonien åbner sine døre for alle familier, der ønsker at tilbringe nogle uforglemmelige dage med sol og vand. Vi ved, at ferier er til for nydelse og afslapning og for at glemme alt andet end at have det godt. Derfor er alt klart så det er nemmere for dig.

I Catalonien er der 14 strande og en ø-destination der er certificeret til at specialisere sig i familieferier af det catalanske turistråd. Hvad betyder det? At deres indkvartering, restauranter og fritidsaktiviteter er tilpasset til mindre familiemedlemmer. Kort sagt, så familier kan nyde deres ferie. Disse certificerede destinationer findes på Costa Brava, Costa de Barcelona, Costa Daurada og i Valls d'Àneu-dalene.

 

Dine børn kan nyde sikre strande med lavt vand. Hvis de bliver trætte af at lege i vandet, kan de finde underholdning i børneklubberne og strandbibliotekerne. Hvis du bliver træt af havet kan du gå til en vand- eller fritidspark som f.eks. Port Aventura. Hvis du foretrækker det, kan marine ressorts hjælpe dig med at introducere dig til sejlads, surfing eller kajak.

Dine børn vil ikke kunne modstå de særlige børnemenuer. Eftermiddagene kan bruges til eventyr på cykel eller hesteryg eller en gåtur ved stranden. Der vil altid være tid til at nyde familieudflugter og opleve charmerende landsbyer, ro kajak og besøge utilgængelige vige eller sejle i både med gennemsigtig bund og opleve havbunden sammen med børnene.

Rejs let! Vi har et puslebord, høj stol, vugge ... alt hvad du har brug for til din baby. Og hvis du vil lade batterierne op og nyde en aften, kan du efterlade børnene på hotellet med aktiviteter, mens du selv går ud og nyder et fantastisk måltid med alt godt fra havet.

Vi ved, hvad din familie har brug for, og vores indkvartering, restauranter og fritidsaktiviteter er udtænkt specielt til jer.

Hvorfor ikke komme på besøg?

Ferie ved havet eller på en flod

Kan du lide vandsport? Mindre end to timer væk findes en hel kystlinje med varierede karakteregenskaber til rådighed: fra nord ved klipperne Cap de Creus til Terres de l’Ebre i syd, er der et bredt udvalg at vælge imellem.

Hvis du er vild med vandsport (snorkling, paddel surfing, vandski, fluefiskeri, kitesurfing ...), er marine ressorts det rigtige sted for dig. Det er turist ressorts i kystkommuner, der tilbyder alle former for nautiske aktiviteter, uanset om du er ekspert og kun har brug for at leje udstyr, eller du ønsker at prøve det for første gang. Hvis du derudover har brug for hjælp til at finde et charmerende hotel, en restaurant der serverer gode fisk med en lokal hvidvin, eller en kulturel rute gennem lokalområdet, vil du også finde hjælp til det.

Og hvis du foretrækker ferskvand kan du tage ind i landet og se floder, søer og damme. Har du prøvet hydrospeed ned ad et strømfald? Eller foretrækker du at ro på en kanal, der har været brugt ved OL? I Catalonien kan du gøre alt dette og meget mere.

Kunne du tænke dig at besøge fiskerlandsbyerne? Skriv dit navn på en cruise-udflugt, og besøg vige, hvortil adgangen fra land er nærmest umulig, med både med glasbund, så du kan se havbunden. Det er spektakulært! Se fra en kajak, hvordan fiskerne fisker ved højvande, fisk selv eller sejl i kano til en lille ø.

Vi venter dig om bord.