Kenya

Kenya

Intet andet land på jorden kan tilbyde så meget at opleve og se på. Indenfor landets grænser finder du savannen fyldt med store dyr, tidsløse kulture som er upåvirket af det moderne samfund, fantastiske strande med koral rev, skove og bjerge med sneklædte toppe, ørkner og køligere landskaber med endeløse muligheder for eventyr, oplevelser og afslapning, mere en du nogensinde kunne forvente.

Kenya ligger på ækvator på den østlige afrikanske kyst. Det er et medium størrelse land på det afrikanske kontinent, med et areal på 586,600km. Der findes to søer Lake Viktoria og Lake Turkana som fylder 10,700 km. Kenya har en fantastisk forskellig topografi, med bjerge med gletcher og sneklædte toppe, dalen The Rift valley med vulkaner, gamle granit bakker og flade ørkner, koral reve og små klippeøer ude i vandet. Som regel er det varmt og fugtigt ved kysten, køligt og fugtigt på det flade landskab og varmt og tørt i nord og øst. Over det meste af landet er regnvejret meget sæsonbetonet, dog varierer det hvor længe og hvor meget fra sted til sted og fra år til år. Regntiden de fleste steder er i november og i april.

Transport

Kenya har et meget udviklet indenrigs rejse netværk, med mand muligheder. Så lige meget om du søger fart, luxus, sightseeing eller service så vil du finde en rejse måde som vil behage dig i Kenya. Læs mere »

Kenya safari - Der kan opleves en anderledes safari hver dag

Kenya tilbyder en vifte af muligheder. De forskellige landskaber, kulturer, dyreliv og aktiviteter betyder endeløse muligheder. Med så mange muligheder kan det være svært at vælge noget frem for noget andet. Men det behøver ikke at være sådan. I Kenya er det nemt at planlægge og forberede sig til en safari som opfylder dine behov og interesser. Hvis du skal planlægge en tur, brug denne webside til at undersøge Kenya på forhånd og beslut hvor du gerne vil hen og hvad du gerne vil se og opleve.
Læs mere på Magical Kenya om alle de typer af safari der tilbydes »
Sol og strand
 • Mombasas sydkyst - Mombasas kyst er et tropisk paradis med hvide strande, hvor det turkise vand i det indiske ocean møder koral revene. Læs mere »
 • Malindi og Watamu - Den lille by Malindi ligger i centrum af mange resorts og hyggelige og afslappende steder ved den tropiske strand. Hvis du rejser længere sydpå støder du ind i den lille søvninge by Watamu som ligger ved de brede hvide strande. Læs mere »
 • Mombasas nordlige kyst - Kysten nord for Mombasa indeholder en verden af historie og naturlig skønhed. Palmetræer pryder den fantastiske strand og det fredfyldte vand. Læs mere »
 • Øen Lamu - Lamu er ikke som noget andet sted, en fredfyldt tropisk ø hvor livet leves i en afslappende rytme, men med en mystisk historie og fascinerende gader i den gamle sten by. Læs mere »
Nationale parker
 • Maasai Mara - Maasai området ligger i sydvest Kenya. I hjertet af dette område ligger Maasai Mara dyrereservat, kendt for at være Afrikas bedste vildt dyrs reservat. Læs mere »
 • Amboseli - Amboseli er kendt for sine store og imponerende flokke af elefanter. Amboseli er kæmpernes land! Læs mere »
 • Tsavo øst og Tsavo vest - Nairobi-Mombasa toget går gennem sletterne på Tsavo. Disse historiske togskinner som blev bygget i 1899, blev kendte i en af Afrikas største historier og legenden om "The maneater of Tsavo". Læs mere »
 • Laikipia - Denne spetakulære region bliver betragtet som indgangen til det nordlige uudforskede grænse område. Dette vilde landskab er fyldt med store privatejet farme. Læs mere »
 • Samburu, Shaba og Buffolo springs - Hele Samburu området er sted fyldt med magisk skønhed, et sted hvor den perfekte safari bringes til ende med den blodrøde solnedgang.
  Læs mere »
 • Meru - Meru er paradiset for den som ønsker spænding og eventyr. Dette område er det mindst besøgte område af Kenyas kæmpe parker og reservater og er et grønt paradis. Læs mere »Følg Magical Kenya på