Malaysia

Malaysiaat kende Malaysia er at elske Malaysia

Malaysia, en boblende, travl smeltedigel af racer og religioner, hvor malaysiere, indere, kinesere og mange andre etniske grupper lever sammen i fred og harmoni. Vores multikulturelle samfund har gjort Malaysia til et gastronomisk paradis og hjemsted for hundredvis af farverige festivaler. Det er ikke underligt, at vi elsker at feste og være sammen. Som folk er malaysierne meget afslappede, varme og venlige

Geografisk set er Malaysia næsten ligeså mangfoldig som dets kultur. 11 stater og 2 føderale territorier (Kuala Lumpur og Putrajaya) danner den Malaysiske Halvø, som er adskilt af det Sydkinesiske hav fra Østmalaysia, der omfatter de 2 stater (Sabah og Sarawak på øen Borneo) og et tredje føderalt territorie, øen Labuan

En af Malaysias vigtigste attraktioner er de ekstreme kontraster, som yderligere føjer til ’mangfoldigheden’. Tårnhøje skyskrabere kigger ned på træhuse bygget på stolper, mens femstjernede hoteller ligger kun nogle få meter fra gamle koralrev.

Takkede bjerge rækker dramatisk efter himlen, mens deres regnskovsklædte skråninger strækker sig ned til flodsletter, der vrimler med liv. Fra skønne ’hideaways’ i højlandet til varme sandstrande og frodige, fugtige mangrover.

For den perfekte ferie med masser af overraskelser, så er det nu, stedet er Malaysia

 • Malaysias bedste strande

  Alle elsker at være på stranden, og Malaysia er velsignet med nogle af planetens smukkeste strande.

  Med næsten 900 spredte øer, 5.000 km kystlinje på begge sider af den malaysiske halvø og langs Sarawak og Sabah har Malaysia en feriestrand for enhver smag og ethvert budget.

  Malaysia ligger lige nord for ækvator og er smukt klemt inde mellem Thailand og Filippinerne mod nord og Singapore og Indonesien mod syd. Denne placering gør landet til et globalt knudepunkt og et af verdens skønneste rejsemål for alle med hang til strandliv, dykning og snorkling, og så har det et attraktivt tropisk klima og en fænomenal marin mangfoldighed.

  Nogle malaysiske strande er meget besøgte, mens mange andre er helt tomme, hvis man lige ser bort fra det lokale dyreliv over og under havoverfladen. Så uanset om du er ude efter kystnær luksus eller en uspoleret strandoplevelse, kan Malaysias moderne og billige flyruter, som går til selv de mest afsidesliggende strande, opfylde dit ønske. Og de moderne, velservicerede byer, den etnisk mangfoldige kultur og den varme og imødekommende lokalbefolkning gør Malaysia til et nemt og sikkert rejsemål for alle nationaliteter.

  Så smid skoene, mærk sandet mellem tæerne, og begiv dig ud på Malaysias bedste strande.

  Book fly til Kota Kinabalu » Book fly + hotel til Kota Kinabalu »

 • Taman Negara Nationalpark

  Taman Negara (nationalpark) er det første og ældste officielt beskyttede område i landet og fik oprindeligt navnet King George V National Park. I 1938 bestemte sultanerne af Kelantan, Pahang og Terengganu (under kong Georges 25-års jubilæum), at området skulle tjene til at bevare landets oprindelige natur i al fremtid. Parken blev omdøbt til Taman Negara, da nationen opnåede selvstændighed i 1957.

  De mest populære aktiviteter i Taman Negara er flodkrydstogter og jungletrekking. Der er også mulighed for en gåtur langs trækronerne, hvilket er en enestående chance for at opleve livet i regnskovens trækroner på nærmeste hold. Observationshytter er en anden fantastisk måde at observere dyrelivet på. Gæsterne kan tilbringe natten i hytterne, som er opført højt oppe over jorden, og iagttage dyrene i deres naturlige omgivelser. Der er også mulighed for at udforske grotter enten via båd eller til fods.

  Taman Negara er faktisk en af verdens ældste regnskove og anslås til at være 130 millioner år gammel. Området har en fænomenal mangfoldighed og diversitet og er et af verdens mest komplekse og rige økosystemer.

  Book fly til Kuala Lumpur » Book fly + hotel til Kuala Lumpur »

 • Cameron Highlands

  Der er meget at opleve og foretage sig i Cameron Highlands, som er Malaysias største højlandsresort. Området byder på behagelige og afslappende aktiviteter som vandreture gennem hyggelige små landsbyer, besøg på sommerfugle-, jordbær- og bigårde og spredte teplantager eller måltider på de dejlige landevejskroer i tudorstil. Intet slår vejret heroppe. Et par dage væk fra lavlandets ulidelige varme vil afgjort genoplade dine batterier.

  En anden af Cameron Highlands aktiviteter, hvilket nok nærmere er en tradition, er at få serveret te og scones. Denne engelske tradition går helt tilbage til dengang, hvor de engelske koloniofficerer flygtede fra lavlandets hede og søgte tilflugt i højlandet. Heroppe er der også rig mulighed for fuglekiggeri og vandreture.

  Cameron Highlands, som ligger i 1.500 meters højde, omfatter en række små byområde, herunder Ringlet, Tanah Rata, Brinchang, Tringkap, Kuala Terla og Kampung Raja. Og så er det nemt at komme til. Cameron Highlands ligger mindre end en times kørsel fra den vigtigste nord-sydgående motorvej og en behagelig 3,5 timers kørsel fra Kuala Lumpur.

  Book fly til Cameron Highlands » Book fly + hotel til Cameron Highlands »

 • Kuala Lumpur

  Petronas Twin Towers

  Verdenskendte Petronas Twin Towers knejser 451,9 m over gadeplan og er i øjeblikket verdens højeste tvillingetårn og femtehøjeste skyskraber. Himmelbroen, der forbinder de to tårne, er verdens højeste toetagersbro og samtidigt en fantastisk udsigtsplatform. Bygningen, som har 88 etager, består af glas og stål på ydersiden og et traditionelt inspireret interiør, som både afspejler Malaysias ambitioner om udvikling og indsats for at bevare sin nationale identitet.

  BBKLCC – shop til du segner

  Kuala Lumpur er ifølge CNNGo verdens fjerdebedste shoppingby og et sandt paradis for shoppere. Et godt eksempel: Tre af verdens 10 største shoppingcentre ligger i Kuala Lumpur, og de permanente udsalg tilbyder virkelig valuta for pengene.

  BBKLCC strækker sig fra Bukit Bintang til Kuala Lumpurs bymidte og har alt, man kunne ønske sig, inden for mode, mad og underholdning. Lad dig opsluge af det enorme udvalg af lokale og internationale varemærker, du finder i områdets ni centre. Det er let at komme rundt i shoppingdistriktet, som har en overdækket gangbro og velfungerende offentlige transportmuligheder.

  Jalan Alor

  Jalan Alor, som er placeret i hjertet af Kuala Lumpur, er et af Malaysias mest populære restaurationskvarterer. Her er relativt stille om dagen, men efter solnedgang forvandles gaden til en travl udendørs restaurationsplads. Gadesælgere fyrer op under deres wokker, når de sultne kunder indfinder sig ved de borde og stole, der til lejligheden er stillet op i vejsiden.

  Glæd ganen med lokale favoritter som char kuey teow, grillede kyllingevinger eller fisk, satay, chilikrabber, Assam laksa og meget andet godt.

  Prøv lokale frugter som durian, mangostan og rambutan, når de er i sæson, fra gadens mange frugtboder

  Book fly til Kuala Lumpur » Book fly + hotel til Kuala Lumpur »

 • Sipadan Island

  Sipadan Island, som af mange betegnes som et af verdens bedste dykkersteder, er leveringsdygtig i virkelig magiske og betagende undervandsoplevelser. Denne oceaniske ø, som ligger midt i stillehavsbækkenet – centrum af verdens rigeste marine habitat – er omgivet af flere spændende dykningsområder, såsom Hanging Gardens, Barracuda Point og Turtle Cavern. En af dens mest spændende attraktioner (som bestemt ikke er for de frygtsomme) er Drop Off, hvor en vandstand til knæene brat afløses af et 600 meters fald.

  Book fly til Kota Kinabalu » Book fly + hotel til Kota Kinabalu »