Portugal

PortugalGlad for at se dig her!

 • Det bedste af Algarve

  Klimaet - med over 3.000 solskinstimer om året og en lav årlig gennemsnitlig regnmængde, Algarve nyder godt af mildt vejr hele året rundt, og det er helt afgjort meget tiltrækkende for de besøgende både om sommeren for nogle få dage på stranden og om vinteren for at slappe af eller deltage i forskellige aktiviteter.

  Havet i alle de blå nuancer, næsten altid roligt og lunt, og strandene med fint hvidt sand er regionens kendetegn. Strandene, der strækker så langt øjet kan se, med kanter af gyldne klinter i små bugte, der putter sig mellem klipperne, giver mange fantastiske baggrunde og uforglemmelige ferier.

  Book fly til Algarve » Book fly + hotel til Algarve »

 • Tag en tur rundt på Madeira

  Til trods for dens størrelse byder Madeira på et væld af storslåede scenerier af sjælden skønhed. Den bedste måde at lære dens charme at kende på, er at leje en bil og køre ud og opleve denne flydende have!

  Når man kører mod vest fra Funchal, vil man opleve den typisk fiskerby Câmara de Lobos og Cabo Girão, det højeste forbjerg i Europa og det næsthøjeste i verden på 580m.

  Her finder man også det særprægede område Nonnernes Dal, Curral das Freiras. Curral das Freiras, der ligger i en dyb dal, kan fremvise et af de mest mageløse landskaber på øen med en svimlende udsigt (over 500 meters højde på udkigspunktet Eira do Serrado), som vil bjergtage enhver besøgende.

  Book fly til Madeira » Book fly + hotel til Madeira »