Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til Dublin

Last minute-flyvninger fra Billund til Dublin

Book nu, før det er for sent

Billund Dublin
lør., 04 maj BLL - DUB
tir., 07 maj DUB - BLL
1387kr.
Pris pr. passager
Billund Dublin
lør., 01 jun. BLL - DUB
554kr.
Pris pr. passager
Billund Dublin
man., 29 apr. BLL - DUB
tor., 02 maj DUB - BLL
1113kr.
Pris pr. passager
Billund Dublin
tor., 25 apr. BLL - DUB
lør., 27 apr. DUB - BLL
1505kr.
Pris pr. passager
Billund Dublin
tor., 09 maj BLL - DUB
søn., 12 maj DUB - BLL
2943kr.
Pris pr. passager
Billund Dublin
man., 13 maj BLL - DUB
tor., 16 maj DUB - BLL
1670kr.
Pris pr. passager

Rute information

Afstand: 1024 kms
Lufthavne i Billund
Billund (BLL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Dublin
Dublin (DUB) Afstand fra byens centrum: 9 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Rent strategisk er det meget logisk og smart, at Danmarks anden største lufthavn ligger i Midtjylland. Dermed har landet både en stor lufthavn i øst og i vest. Billund Lufthavn er naturligvis tilgængelig for rejsende fra hele Danmark, men beliggenheden er især optimal for folk i Vestdanmark. Man kan ikke ønske sig et bedre sted at rejse fra, da lufthavnen byder på alle de faciliteter, der hører til i en moderne lufthavn. Plus mere til – for man gør altid noget ekstra for de rejsende i form af kunstudstillinger, massagestole samt bilvask. Derfor er det også nemt og komfortabelt at rejse med fly fra Billund til Dublin.

Transport til Billund lufthavn

Alt efter hvor i Billund, man starter sin rejse fra, så er det nemt at hoppe på en bus. Det kan tage fra omkring 20 minutter og ned til 5-6 minutter, og derfor vælger nogle at tage en taxa eller endda at gå derhen. Buslinjerne fra eksempelvis Aarhus, Esbjerg, Give, Kolding og Vejle har stoppesteder rundt omkring i byen. Kommer man i bil udenbys fra, så er Rute 28 og 30 de to muligheder, der leder ind til terminalen. Der er ingen togstation i byen, men man kan komme tæt på og så tage bussen resten af vejen. Dermed er det ingen sag at nå frem i god tid og tage et fly Billund Dublin.

Transport til Dublin

Storbyen Dublin gør det svært for turister at vælge imellem de mange tilbud. Byen har nemlig alt, hvad man forbinder med en oplevelsesrig ferie. Der er både parker og strande, vandsportsaktiviteter, natteliv og shopping-muligheder. Man kan også være heldig at rende ind i en festival. Området Temple Bar er stedet, hvor den lokale feststemning kan opleves. Guinness Storehouse fra 1759 er også en seværdighed – selv hvis man ikke er vild med øl! Arkitektoniske monumenter bydes der også på, som eksempelvis Dublin Castle eller Christ Church Cathedral. Phoenix Park med byens zoo er især populær for børnefamilier. Et lokalt marked skal man heller ikke gå glip af.

Transport til Dublin centrum

Når fly Billund Dublin lander, så sker det i Dublin Lufthavn, der danner rammen om byens internationale luftfartstrafik. SAS, KLM og Norwegian er mulige selskaber, der bringer dig sikkert frem til destinationen, så du kan komme i gang med sightseeing. Lufthavnen ligger ca. 10 km nord for byen, og der er flere muligheder rent transportmæssigt, når turen går ind til centrum. Både Dublin Bus og Airport Hopper kører dig derind på omkring en halv time. Vil du hellere køre med taxi, så holder de uden for begge terminaler. Billeje er naturligvis også en mulighed, hvor man så skal følge M1 eller M50.