Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til København

Last minute-flyvninger fra Billund til København

Book nu, før det er for sent

Billund København
fre., 08 mar. BLL - CPH
lør., 09 mar. CPH - BLL
2600kr.
Pris pr. passager
Billund København
tir., 27 feb. BLL - CPH
531kr.
Pris pr. passager
Billund København
tir., 05 mar. BLL - CPH
ons., 06 mar. CPH - BLL
1427kr.
Pris pr. passager
Billund København
ons., 28 feb. BLL - CPH
tor., 29 feb. CPH - BLL
2381kr.
Pris pr. passager
Billund København
fre., 15 mar. BLL - CPH
søn., 17 mar. CPH - BLL
3038kr.
Pris pr. passager
Billund København
fre., 22 mar. BLL - CPH
fre., 22 mar. CPH - BLL
4837kr.
Pris pr. passager

Rute information

Afstand: 216 kms
Lufthavne i Billund
Billund (BLL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Selvom Danmark byder på flere små lufthavne, så er Billund Lufthavn Jyllands stolthed. Den er nemlig omdrejningspunkt for over 3 millioner rejsende om året. Det lyder som noget af en mundfuld, men terminalen på over 40.000 m² er rustet til det, så alle får den bedste oplevelse. Det gælder også, når du skal med fly fra Billund til København. Inden du boarder, kan du shoppe i Taxfree-shoppen eller handle dansk design, tøj eller andre mærker. Du kan også gå rundt og nyde en omgang flyspotting fra nogle af de kæmpe glasfacader ud mod landingsbanerne. Så jo – der er både afslapning, shopping samt andre aktiviteter at vælge imellem.

Transport til Billund lufthavn

Billund Lufthavn er ikke kun en stolthed i Billund by, men også i resten af Danmark. Her ankommer man nemlig til en international hub på letteste vis – uanset transportform. Infrastrukturen er i top, og det samme er mulighederne med offentlig transport. Det gælder, uanset om man befinder sig lige i smørhullet i Billund, eller om man kommer fra nord, syd, øst eller vest. De to hovedruter 28 og 30 fører til lufthavnen, når man kører i bil. Kommer man med tog, skal man ramme en af stationerne tæt på byen og så tage bussen resten af vejen. Man kan også tage bussen hele vejen, hvor især rute 912X er meget anvendt.

Transport til København

København er hele Danmarks storby med oplevelser for folk i alle aldre. Da byen er så populær, er der åbnet flere selskaber, der flyver til byen, så man ikke altid behøver at køre i bil, bus eller tog. Flybilletter Billund København starter din rejse, så du kan komme på sightseeing og blive fyldt op med nye indtryk. Listen med attraktioner er lang, men de klassiske turistspots bliver man aldrig træt af – og de fleste ligger i gåafstand fra centrum! Tivoli er den perfekte start eller afslutning, hvor lattermusklerne bliver rørt. Strøget og Nyhavn byder på shopping og spisesteder, mens Den Lille Havfrue sidder og venter på, at du kommer og knipser med smartphonen.

Transport til København centrum

Hver gang fly Billund København lander i Danmarks største by, så kan du stige ud af flyet i Københavns Lufthavn, der også er landets største. Når man først er ankommet der, så er vejen ind til centrum nem og ligetil. I forlængelse af Terminal 3 har lufthavnen sin egen metrostation, hvor toget kører i pendulfart hvert femte minut. Bus 5A er også en mulighed i form af den mest anvendte linje, men også nummer 35 eller 36 bringer dig tæt på city. Ønsker du at se lidt mere af byens omegn så er det smart at leje en bil i ankomsthallen.