Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til Manchester

Last minute-flyvninger fra Billund til Manchester

Book nu, før det er for sent

Billund Manchester
ons., 15 maj BLL - MAN
tor., 16 maj MAN - BLL
1325kr.
Pris pr. passager
Billund Manchester
man., 13 maj BLL - MAN
138kr.
Pris pr. passager
Billund Manchester
man., 29 apr. BLL - MAN
tir., 30 apr. MAN - BLL
292kr.
Pris pr. passager
Billund Manchester
ons., 24 apr. BLL - MAN
ons., 24 apr. MAN - BLL
1951kr.
Pris pr. passager
Billund Manchester
fre., 03 maj BLL - MAN
søn., 05 maj MAN - BLL
1452kr.
Pris pr. passager
Billund Manchester
ons., 08 maj BLL - MAN
søn., 12 maj MAN - BLL
1374kr.
Pris pr. passager

Rute information

Afstand: 772 kms
Lufthavne i Billund
Billund (BLL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Manchester
Manchester International (MAN) Afstand fra byens centrum: 15 kms
Birmingham Intl (BHX) Afstand fra byens centrum: 119 kms
Liverpool John Lennon (LPL) Afstand fra byens centrum: 44 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Billund Lufthavn er med i top 10, når det gælder de største lufthavne i Norden. Med sine mere end 40.000 m2 er der nok af plads til alle rejsende. Når du tager med fly fra Billund til Manchester, stiger du nemlig om bord i Vestdanmarks omdrejningspunkt, der tager imod ca. 3 millioner passagerer om året. Her flyver tiden afsted - bogstaveligt talt – takket være gratis Wi-Fi, legeområde, spisesteder, butikker og komfortable ventefaciliteter. Dermed kan du slappe af med de rutiner, du har det bedst med, inden afgang. Lufthavnen er desuden løbende udvidet og renoveret, hvilket sikrer en skøn atmosfære.

Transport til Billund lufthavn

Selvom Billund er en lille plet på kortet, så er det ikke småting, den er kendt for. LEGO har sit hjemsted i byen, og det samme gælder for Billund Lufthavn, der trækker rejsende til fra store dele af Danmark. Den ligger centralt placeret i det midtjyske, hvor man via Rute 28 eller 30 kommer frem til lufthavnen i bil. Bus- og togruter dækker store områder med offentlig transport, hvad enten man kommer fra Esbjerg, Kolding, Aarhus, Silkeborg eller Herning. Busserne holder ved terminal-indgangen, så det er nemt at stå ud og tage med fly Billund Manchester.

Transport til Manchester

Manchester spillede en stor rolle under industrialiseringen i form af de mange bomulds- og tekstilfabrikker, der holdte byen i gang. I dag er det en storby med succesrige fodboldhold, et spændende byliv, historiske attraktioner samt mange museer, der sørger for en lærerig tur. Både klubberne United og City byder på ture bag kulisserne, mens bymidten venter med pints efterfølgende. Canal Street er et besøg værd om aftenen, mens Market Street er fyldt med shopping-muligheder i dagtimerne. Et sted uden øl og musik kan nydes på en af de mange te-saloner, hvor du kan smage de nyeste varianter til din afternoon-tea.

Transport til Manchester centrum

Flybilletter Billund Manchester tager dig med til Manchester Lufthavn, der kan klare mere end 50 millioner passagerer om året. Derfra kommer du nemt de ca. 14 kilometers rejse videre ind mod centrum. Der kører nemlig mange forskellige buslinjer – nummer 44, 200 og 368, blot for at nævne nogle af dem. TransPennine Express er det lokale togselskab, der via skinnerne bringer dig ind til alle seværdighederne. I ankomsthallen finder du både store og små udlejningsfirmaer, hvis du ønsker at køre i bil. Taxis holder uden for terminalerne, så der er nok af muligheder for at nå ind og se det hele.