Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Billund til Oslo

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Oslo til den bedste pris

Afbudsrejser til Oslo

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse lø, 11 dec. Hjemrejse sø, 12 dec.
BLL Billund
OSL Oslo
hjemrejse fra 388kr
Afrejse ma, 20 dec. Hjemrejse to, 30 dec.
BLL Billund
OSL Oslo
hjemrejse fra 823kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Oslo til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Oslo
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Afstand fra byens centrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Afstand fra byens centrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Afstand fra byens centrum: 60 kms
K Afstand: 475 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Billund Lufthavn har for længst markeret sig som et fyrtårn indenfor dansk og international luftfartstrafik. En kæmpe hovedterminal på mange tusinde kvadratmeter åbner dørene for dig, når du skal med fly fra Billund til Oslo. Det er blot at svinge bagagen ind i check-in og så begive dig videre til security-check, inden der venter et toiletbesøg i de topmoderne faciliteter. Derefter kan man for alvor slappe af med shopping, internet, mad og hygge, inden afgang mod den norske storby. Dermed får du den perfekte opladning, så du kan gå direkte i gang med sightseeing og nye oplevelser.

Transport til Billund lufthavn

Nogle folk får familie eller venner til at køre for sig, når turen går mod Billund Lufthavn, mens andre tager bilen selv og benytter en af de mange tusinde parkeringspladser. Man skal blot ind på Rute 28 og 30 for at kommer frem til destinationen – og der er mange skilte undervejs. Når du skal med fly Billund Oslo, kan du også tage bussen, der kører fra forskellige byer som Give, Esbjerg, Vejle, Aarhus og Kolding. Silkeborg-Brande samt Horsens er også dækket ind, og det samme gælder Vejen i syd. Det tager lidt længere tid med tog, da man skal ramme stationen tættest på Billund og så videre med bus derfra.

Transport til Oslo

Det er altid sjovt at opleve de andre skandinaviske storbyer, så man kan sammenligne og se, om de mange statistikker om ligheder og forskelle holder stik. Det er nemt at pakke tasken, når flybilletter Billund Oslo skal bruges. Vejret minder nemlig om det danske – dog noget koldere om vinteren. Af kulturelle oplevelser bør man slå vejen forbi Edvard Munch-museet og "Skriget" samt Vikingeskibsmusset med de spændende gravfund. Et imponerende syn er det også at se Holmenkollbakken, der er en skihopbakke, der har været anvendt ved adskillige vinter-OL. En tur i Frognerparken er også en smuk oplevelse, mens indre by med kongehuset og de hyggelige sporvogne heller aldrig slår fejl.

Transport til Oslo centrum

Der er to landingsmuligheder, når man ankommer med fly til Norges største by. Man lander enten i Oslo Lufthavn – også kendt som Gardermoen, hvor selskaber som Norwegian og SAS flyver til. Den anden mulighed er Sandefjord Lufthavn, hvortil man kan rejse med eksempelvis Widerøe eller KLM. Torp-Ekspressen bringer dig sig fra Sandefjord og ind til centrum i bus, mens toget fra Torp station kører langs Vestfoldbanen til Oslo. Fra Gardermoen kan man tage flytoget med en rejsetid til city på ca. 20 minutter. Der kører også forskellige express-busser. I begge lufthavne kan man også leje bil eller hyre en taxi.

Andre relevante ruter

Lennot Billund - Oslo
Fly fra Billund til Oslo
Flyg från Billund till Oslo