Norway (NOK)

Fly fra Billund til Salzburg

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Salzburg til den bedste pris

Afbudsrejser til Salzburg

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse sø, 23 jan. Hjemrejse fr, 28 jan.
BLL Billund
SZG Salzburg
hjemrejse fra 926kr
Afrejse ma, 07 feb. Hjemrejse on, 16 feb.
BLL Billund
SZG Salzburg
hjemrejse fra 1.299kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Salzburg til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
  • ( Billund (BLL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Salzburg
  • ( Wolfgang A Mozart (SZG)
    Afstand fra byens centrum: 3 kms
K Afstand: 921 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Med afgange til mere end 90 direkte destinationer er man sikker på at få oplevet verden, når man rejser fra Billund Lufthavn. De 16 gates samt den 40.000 kvadratmeter store terminal bygget i 2002 giver de optimale rammer, når man forlader LEGO's hjemby for at få nye input ude i verden. Fly fra Billund til Salzburg sender dig godt afsted fra Danmarks andenstørste lufthavn, hvor du naturligvis også finder forskellige butikker og spisesteder samt legeområde, gratis Wi-Fi, vekselbureau, mødelokaler og andre former for services og underholdning. Det er en højteknologisk lufthavn, hvor tingene bare glider derudad, så du får en smooth start på ferien.

Transport til Billund lufthavn

I Billund by samt nærmeste omegn er de så heldige at have en lufthavn nærmest lige i baghaven. Heldigvis er resten af Danmark ikke glemt, for trafikforbindelserne og infrastrukturen er effektiv. De to hovedruter 28 og 30 skærer gennem byen, så det er nemt at komme til lufthavnen i egen bil. Når man skal nå et fly Billund Salzburg, kan man også tage bussen fra alle de større byer, der nærmest ligger i en ring omkring Billund. I højsæsonen er der en afgang i timen fra Aarhus med 912X via Horsens og Vejle eller 913X via Brande og Silkeborg. Derudover kører der også busser fra Esbjerg, Vejen, Kolding, Tørring og Herning.

Transport til Salzburg

Intet mindre end 8 lande deler Østrig grænser med! Salzburg ligger helt oppe ved den tyske grænse og Bayern. Byen har mange uddannelsesinstitutioner, hvilket også ses på de mange unge i byen. Det er med til at give byen en fed puls, der fungerer super godt sammen med byens sjæl og fine Barok-arkitektur. Byen ligger så smukt nord for Alperne, og gennemsærkes af floden Salzach. Mozart er født i byen, og derfor er Mozart Geburtshaus et besøg værd. I samme ombæring skal man også opleve den gamle bydel med Getreidegasse. Fortet Hohensalzburg giver en fantastisk udsigt over det historiske område, mens Salzburg Zoo altid er hyggelig. Husk at smage Salzburger Nockerl, der er en soufflé.

Transport til Salzburg centrum

Når først du har bestilt flybilletter Billund Salzburg, så kan du se frem til at lande i Salzburg W. A. Mozart Lufthavn – netop opkaldt efter byens berømte søn. Lufthavnen ligger blot ca. 4 km sydvest for centrum, så turen er kort. Der kører tre offentlige busser fra lufthavnen og ind til city. Man kan vælge mellem nummer 2, 10 og 27. En enkeltbillet koster omkring 20 kr. Taxis holder lige foran terminalen og kan klare turen på et kvarters tid. Biludlejningsfirmaerne er placeret ved P1, hvortil man via en overdækket hal kan gå direkte fra terminalen.

Andre relevante ruter

Fly fra Billund til Salzburg