Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Billund til Stockholm

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Stockholm fra 456 €

Afbudsrejser til Stockholm

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse to, 29 okt. Hjemrejse ma, 02 nov.
BLL Billund
STO Stockholm
hjemrejse fra 456kr
Afrejse lø, 07 nov. Hjemrejse lø, 14 nov.
BLL Billund
STO Stockholm
hjemrejse fra 570kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Stockholm til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Afstand fra byens centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Afstand fra byens centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Afstand fra byens centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Afstand fra byens centrum: 86 kms
K Afstand: 667 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Det er ikke mere end godt 60 år siden, at de første danskere begyndte at rejse med fly ud i verden. Det var også der omkring, at Billund Lufthavn blevet taget i brug med et enkelt kontroltårn samt en gammel hangar. I 1964 blev den officielt indviet, og i 2002 stod en splinterny terminal klar til at tage imod over 3 millioner passagerer. Dermed letter du i fly fra Billund til Stockholm fra en topmoderne lufthavn, hvor alle faciliteter er til stede. Det gælder lige fra butikker, spisesteder, gratis internetforbindelse og komfortable venteområder. Så nyd ventetiden, inden turen går til Sverige.

Transport til Billund lufthavn

Alle veje fører til Billund - næsten da. Vejnettet og busruterne er tilpasset de mange rejsende, der hvert år krydser vejene for at komme ud i verden. En stor del ankommer i egen bil fra Rute 28 og 30, da lufthavnen har tusindvis af parkeringspladser i forskellige prisklasser og afstande fra terminalen. Når du skal med fly Billund Stockholm kan du også rejse med bus. Dem kører der mange af fra alle retninger, så hele Vest- og Syddanmark er dækket godt ind med forbindelser. Det gælder uanset om man kommer fra Esbjerg, Vejen, Herning, Brande, Aarhus, Vejle eller Kolding.

Transport til Stockholm

14 øer samt 57 broer – jo, der er nok af steder at gå hen i Sveriges største by. Specielt Gamla Stan er populær, da det er stedet, hvor Stockholms Slot ligger. Det fungerer som officiel bolig for kongefamilien. I samme bydel finder man også Stortorget og Köpmangatan, der er byens ældste torv og gade med de høje farvede huse og brostensbelagte gader. Vasa Museum er en af byens hovedattraktioner, hvor man kan se et bjerget skib, der sank i byen i 1628. Området Djurgården er også et besøg værd, da både Skansen- og ABBA-museet er at finde der. Husk også at smage en omgang lokale köttbullar samt den populære smörgåstårta med forskellige slags fisk og salat.

Transport til Stockholm centrum

Når man bestiller flybilletter Billund Stockholm, er det muligt at vælge imellem to lufthavne. Man lander enten i Stockholm Arlanda Lufthavn eller i Stockholm Bromma Lufthavn. Arlanda ligger ca. 40 km fra city, og her kan man tage en af de populære Flygbussar. Arlanda Express-toget er også en mulighed og klart den hurtigste. Skal man fra Bromma og ind mod byen kører der ligeledes Flygbussar, men man kan også hoppe på en lokal bus SL 110 eller SL 152. I begge lufthavne er det desuden muligt at hyre en taxi eller at leje en bil.

Andre relevante ruter