Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)

Fly fra Billund til Venedig

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Venedig til den bedste pris

Afbudsrejser til Venedig

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse ti, 20 dec. Hjemrejse lø, 24 dec.
BLL Billund
VCE Venedig
hjemrejse fra 165kr
Afrejse ti, 03 jan. Hjemrejse ti, 10 jan.
BLL Billund
VCE Venedig
hjemrejse fra 175kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Venedig til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Venedig
 • ( Marco Polo (VCE)
  Afstand fra byens centrum: 5 kms
 • ( Treviso (TSF)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
K Afstand: 1166 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Det er nogle helt specifikke ting, som lufthavnspassagerer efterspørger, og Billund Lufthavn lever op til dem alle! Allerede når man træder ind i terminalen fornemmer man professionalismen fra en topmoderne lufthavn fra øverste liga. Alt er pænt og rent på de over 40.000 kvadratmeter, som kan håndtere de mange rejsende. Man har naturligvis mulighed for at handle, inden man skal med fly fra Billund til Venedig, hvad enten det drejer sig om slik og parfume, tøj, mad eller andre ting. Man kan også hæve penge eller veksle til en anden valuta. Når tiden så er inde, så foregår boarding fra en af de 16 gates.

Transport til Billund lufthavn

Billund by er så heldig at have en lufthavn lige i nærheden. For alle folk, der kommer udenbys fra, skal der påregnes ekstra rejsetid i forhold til at møde op i god tid. Som alle andre lufthavne ligger Billund Lufthavn også strategisk placeret, så man kan komme dertil i bil eller bus. Rute 28 og 30 fører til lufthavnen fra alle de større byer. Der er skiltning lang tid i forvejen. Busser kører der også fra både Vejen i syd, Esbjerg i vest, Herning i nord og Vejle i øst. Derudover er byer som Aarhus, Silkeborg, Horsens, Tørring og Brande også dækket ind, da både bus 912X og 913X kører i Østjylland.

Transport til Venedig

Venedig ligger helt særligt ved en lagune, hvor mange af husene blot er hævet en meter fra vandoverfladen. De er bygget på pæle og omringet af vand, hvilket også danner grundlag for den særlige transportform: vandtaxis og gondoler! Lagunen og en del af byen er på UNESCO's liste, hvilket gør den ekstra attraktiv. Her er nemlig noget at opleve for enhver. En gondoltur er et must, da man her får et fint overblik over byen via de mange kanaler. Når man rejser med fly Billund Venedig, skal man også slå et smut forbi Markuspladsen, hvor Dogepaladset og Markuskirken ligger. Sukkenes Bro er også værd at gå efter, og ellers indbyder byen til slentreture og god mad.

Transport til Venedig centrum

I forhold til antal lufthavne, så er der to at vælge imellem, når man bestiller flybilletter Billund Venedig. Marco Polo Lufthavn ligger tættest på i en afstand af blot 6 km fra byen. Fra lufthavnen kører der ATVO Express busser. En anden mulighed er Treviso Lufthavn, der er placeret ca. 31 km fra bymidten. Ved terminal-udgangen skal man holde til højre ved Via Noalese, hvorfra busserne kører til Venedig. Foretrækker man en taxitur så holder de på række ude foran begge lufthavne. Billeje er også en mulighed, hvis du vil prøve kræfter med de italienske veje. Her skal man ind på rute SR11.

Andre relevante ruter

Flyg från Billund till Venedig
Fly fra Billund til Venezia