Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra København til Billund

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Billund fra 1611 €

Afbudsrejser til Billund

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse ti, 08 dec. Hjemrejse fr, 11 dec.
CPH København
BLL Billund
hjemrejse fra 1.681kr
Afrejse fr, 18 dec. Hjemrejse sø, 20 dec.
CPH København
BLL Billund
hjemrejse fra 1.611kr
Rute information
Find brugbart information om København og Billund til at planlægge din rejse
Lufthavne i København
 • ( Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
K Afstand: 216 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Københavns Lufthavn dækker både Fyn, Sjælland og hele Sydsverige. Resten tager Billund sig af. Lufthavnen bruges dog generelt af folk fra hele landet. En ny rekord på over 26 millioner passagerer er ikke nok, for man har større ambitioner. Derfor er man i gang med en plan, så man i fremtiden kan tage imod op til 40 millioner rejsende om året. Lufthavnen har over 165 flyruter og dermed er der naturligvis også plads til en indenrigsrute med fly fra København til Billund. Inden du letter fra storbyen, så kan du nyde gratis Wi-Fi samt over 120 butikker med alt fra legetøj til slik og tøj, parfume samt spisesteder.

Transport til København lufthavn

Det er nemt at komme fra city og ud til Københavns Lufthavn på Amager. De gode offentlige forbindelser kører fra hjertet af byen, så du kan nå et fly København Billund til tiden. Tag eksempelvis bus 5C fra Hovedbanegården eller Rådhuspladsen. En anden mulighed er M2 – metrolinjen fra enten Nørreport eller Kongens Nytorv. Der kører også et Øresundstog mod Sverige med stop i lufthavnen. Ankommer man i bil, så foregår det enten via Knippelsbro og Christianshavn, Langebro og Islands Brygge, Sjællandsbroen ved Sydhavn eller via Amagermotorvejen og E20 ved Avedøre. Der er parkeringspladser i forskellige afstande til terminalerne. De kan også bookes hjemmefra.

Transport til Billund

Selvom Billund er en lille by i Sydjylland med lidt over 6.000 indbyggere, så er bynavnet på alles læber. Også på de udenlandske af slagsen. For turister over det meste af verden kan nemlig også sige LEGO. Sammen med Billund Lufthavn er det byens hjertebarn og stolthed. LEGOLAND er det helt store trækplaster med sjov for både børn og voksne. Et af de nyere oplevelsescentre er Lalandia, som også trækker masser af turister til byen. Udover en verdenskendt forlystelsespark samt et hyle sjovt badeland, så har byen også sit eget kulturhus i form af Billund Centeret med café, kirke, teatersal, udstillinger og meget mere.

Transport til Billund centrum

Billund er en mindre by i Danmark, men med en meget effektiv infrastruktur – ligesom det naturligvis gælder for resten af landet. Det skyldes især lufthavnen samt LEGO, der brugte lufthavnen indtil 1964, hvorefter den blev kommerciel. Når dine flybilletter København Billund skal i brug, så lander du i Billund Lufthavn, hvorfra det er nemt at komme ind til byen, da afstanden kun er knap 2 km. Der kører masser af busser fra lufthavnen til LEGOLAND og Lalandia med eksempelvis nummer 43, 44 eller 166. De samme buslinjer kører også videre til Billundcenteret. Taxis er der også mange af, så det er blot at hyre en vogn.

Andre relevante ruter