Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Aalborg til København

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til København til den bedste pris

Afbudsrejser til København

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Aalborg

Afrejse ma, 13 dec. Hjemrejse on, 15 dec.
AAL Aalborg
CPH København
hjemrejse fra 446kr
Afrejse ti, 04 jan. Hjemrejse fr, 07 jan.
AAL Aalborg
CPH København
hjemrejse fra 455kr
Rute information
Find brugbart information om Aalborg og København til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Tog
Lokal, enkeltbillet
10%

Togrejser er 10 % dyrere i København end i Aalborg.

Aalborg
22kr
København
24kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
8%

Et gængs måltid er 8 % dyrere i København end i Aalborg.

Aalborg
122kr
København
131,15kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
10%

En taxatur i København er 10 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
49kr
København
46,5kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
9%

Kaffe er 9 % dyrere i København end i Aalborg.

Aalborg
35,42kr
København
38,72kr
Lufthavne i Aalborg
 • ( Aalborg (AAL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i København
 • ( Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
K Afstand: 222 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Aalborg Lufthavn bringer dig både ud i resten af Danmark samt mange steder i verden. Byen er dermed en international gate til dine ønskedestinationer. Lufthavnen har en strategisk placering blot ganske få kilometer fra Aalborg. Adressen på Nørrejyske Ø forbinder området nord for Limfjorden med den sydlige del af Jylland, så rejsende fra nærliggende egne har nemt ved at rejse ud. Med over 17 daglige indenrigsafgange er København med på kortet over topdestinationer i Danmark. Derfor er der altid mange fly fra Aalborg til København at vælge imellem. Med blot 45 minutters flyvetid er det den hurtigste måde at komme til den danske storby på.

Transport til Aalborg lufthavn

Det er heldigvis nemt at komme fra byen og ud til Aalborg Lufthavn – uanset om man er stedkendt eller ej. Vælger man at køre i bil så er det blot at tage turen over sundet og ramme Rute 55 i nordgående retning. Og husk, at lufthavnen også er elsket for sine mange gratis parkeringspladser. Vælger du offentlig transport, så kører der både bybus og regionalbus forbi lufthavnen. Vælg mellem nummer 12, 70, 71 eller 200. Du kan også blot lade taxichaufføren slå taxameteret til og så slappe af inden afrejse. Er du til samkørsel, så tjek om der er nogle ruter via GoMore.

Transport til København

En tur til København er altid et besøg værd. Derfor finder du også du også masser af flybilletter Aalborg København fra morgen til aften. De fleste har besøgt byen mange gange, men der er altid nye og gamle ting at opleve. Et klassisk hit er Tivoli med kriller i maven og høje hvin. Nyhavn er også smuk med sine farverige huse samt de mange spisesteder. Et vink til Amalienborg giver dig en royal følelse samtidig med, at man betages af slottets imponerende arkitektur. Når dankortet skal luftes, så er shopping-mulighederne uendelige på Strøget med brands for enhver smag. Den lille Havfrue, Operaen og Kongens Have må man heller ikke gå glip af.

Transport til København centrum

Når fly Aalborg København lander, kan du stige ud i Københavns Lufthavn, der er omdrejningspunkt for mere end 60.000 passagerer om dagen. Den danske storby roses for sin fantastiske infrastruktur, og der er noget om snakken. Du kan nemlig vælge mellem Metro, der ligger over T3, tog, bus 5A til Hovedbanegården eller taxi, som holder og venter udenfor hver terminal. Billeje er naturligvis også muligt i en af Skandinaviens mest moderne og komfortable lufthavne. Lufthavnen ligger på øen Amager, så der er ganske kort afstand ind til Københavns centrum, hvor alle oplevelserne venter på dig.

Andre relevante ruter

Lennot Aalborg - Kööpenhamina
Fly fra Ålborg til København
Flyg från Ålborg till Köpenhamn