Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Aalborg til København

Last minute-flyvninger fra Aalborg til København

Book nu, før det er for sent

Aalborg København
ons., 26 jun. AAL - CPH
ons., 26 jun. CPH - AAL
1143kr.
Pris pr. passager
Aalborg København
tor., 08 aug. AAL - CPH
336kr.
Pris pr. passager
Aalborg København
tir., 02 jul. AAL - CPH
ons., 03 jul. CPH - AAL
909kr.
Pris pr. passager
Aalborg København
tor., 04 jul. AAL - CPH
fre., 05 jul. CPH - AAL
1036kr.
Pris pr. passager
Aalborg København
tor., 11 jul. AAL - CPH
tor., 11 jul. CPH - AAL
1269kr.
Pris pr. passager
Aalborg København
man., 15 jul. AAL - CPH
tor., 18 jul. CPH - AAL
927kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
0% En togrejse i København koster nogenlunde det samme som i Aalborg.
Aalborg 24kr.
København 24kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
0% Et måltid i København koster nogenlunde det samme som i Aalborg.
Aalborg 150kr.
København 150kr.
Afstand: 222 kms
Lufthavne i Aalborg
Aalborg (AAL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Aalborg Lufthavn bringer dig både ud i resten af Danmark samt mange steder i verden. Byen er dermed en international gate til dine ønskedestinationer. Lufthavnen har en strategisk placering blot ganske få kilometer fra Aalborg. Adressen på Nørrejyske Ø forbinder området nord for Limfjorden med den sydlige del af Jylland, så rejsende fra nærliggende egne har nemt ved at rejse ud. Med over 17 daglige indenrigsafgange er København med på kortet over topdestinationer i Danmark. Derfor er der altid mange fly fra Aalborg til København at vælge imellem. Med blot 45 minutters flyvetid er det den hurtigste måde at komme til den danske storby på.

Transport til Aalborg lufthavn

Det er heldigvis nemt at komme fra byen og ud til Aalborg Lufthavn – uanset om man er stedkendt eller ej. Vælger man at køre i bil så er det blot at tage turen over sundet og ramme Rute 55 i nordgående retning. Og husk, at lufthavnen også er elsket for sine mange gratis parkeringspladser. Vælger du offentlig transport, så kører der både bybus og regionalbus forbi lufthavnen. Vælg mellem nummer 12, 70, 71 eller 200. Du kan også blot lade taxichaufføren slå taxameteret til og så slappe af inden afrejse. Er du til samkørsel, så tjek om der er nogle ruter via GoMore.

Transport til København

En tur til København er altid et besøg værd. Derfor finder du også du også masser af flybilletter Aalborg København fra morgen til aften. De fleste har besøgt byen mange gange, men der er altid nye og gamle ting at opleve. Et klassisk hit er Tivoli med kriller i maven og høje hvin. Nyhavn er også smuk med sine farverige huse samt de mange spisesteder. Et vink til Amalienborg giver dig en royal følelse samtidig med, at man betages af slottets imponerende arkitektur. Når dankortet skal luftes, så er shopping-mulighederne uendelige på Strøget med brands for enhver smag. Den lille Havfrue, Operaen og Kongens Have må man heller ikke gå glip af.

Transport til København centrum

Når fly Aalborg København lander, kan du stige ud i Københavns Lufthavn, der er omdrejningspunkt for mere end 60.000 passagerer om dagen. Den danske storby roses for sin fantastiske infrastruktur, og der er noget om snakken. Du kan nemlig vælge mellem Metro, der ligger over T3, tog, bus 5A til Hovedbanegården eller taxi, som holder og venter udenfor hver terminal. Billeje er naturligvis også muligt i en af Skandinaviens mest moderne og komfortable lufthavne. Lufthavnen ligger på øen Amager, så der er ganske kort afstand ind til Københavns centrum, hvor alle oplevelserne venter på dig.