Finland (€)
Norway (NOK)

Fly fra Billund til Nice

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Nice til den bedste pris

Afbudsrejser til Nice

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse fr, 10 dec. Hjemrejse lø, 11 dec.
BLL Billund
NCE Nice
hjemrejse fra 731kr
Afrejse fr, 31 dec. Hjemrejse on, 05 jan.
BLL Billund
NCE Nice
hjemrejse fra 943kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Nice til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
  • ( Billund (BLL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Nice
  • ( Cote D'azur (NCE)
    Afstand fra byens centrum: 6 kms
K Afstand: 1343 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Normalt ærgrer man sig lidt over, at man skal møde så tidligt op i lufthavnen inden afrejse. Men når det foregår fra Billund Lufthavn, så er det ingen sag! Når først man ankommer, så venter der en lille verden af fristelser og services. Her bestemmer man nemlig selv, om man vil nyde lufthavnens faciliteter og shopping-muligheder, eller om man blot vil sidde og nyde synet ud over landingsbanen. Det er nemlig herfra, at fly fra Billund til Nice letter, så du kan komme ned i varmen og opleve en unik sydfransk atmosfære. Lufthavnens ret nye terminal fra 2002 sørger for, at du bliver sendt godt afsted.

Transport til Billund lufthavn

Alle veje fører til Billund. Sådan næsten da. Hvad enten man ankommer i egen bil, eller om man har chauffør på, så er det blot at følge Rute 28 eller 30, der også har skiltning på vejen lang tid inden, man nærmer sig lufthavnen. Når man skal med fly Billund Nice, kan man også tage bussen til denne sydjyske by. Rute 912X og 913X er forbundet til Aarhus, Vejle, Horsens og Silkeborg, mens nummer 44 og 144 kører til Esbjerg. Fra Vejen er det nummer 179 og fra Kolding 166. Ønsker man at overnatte inden afrejsen, er det også muligt blot 5 minutters gang fra lufthavnen.

Transport til Nice

Med sin placering i Frankrigs sydøstligste hjørne ligger Nice helt perfekt ud til Middelhavet. Placeringen – lige i smørhullet mellem Cannes og Monaco – siger også noget om den eksklusivitet og atmosfære, der kendetegner byen. Udover at dase et lækkert sted på den 7 km lange strand lige ved byen, så venter der også masser af kulturelle oplevelser i Nice. Musée Matisse og Musée national Marc Chagall er to skattekamre, som man ikke må gå glip af. Musée d'archéologie de Nice – site de Terra-Amata er også en oplevelse, da der udstilles en lejr, der daterer civilisationen i Nice tilbage til over 400.000 år siden! Husk også at smage de lokale retter, såsom Salade niçoise og Ratatouille.

Transport til Nice centrum

Når tiden er kommet, hvor du endelig skal bruge dine flybilletter Billund Nice, så lander du i Nice Lufthavn – også kendt som Côte d'Azur. Området byder nemlig på helikopterforbindelser til blandt andet Cannes og Monaco. Ønsker du en mere budgetvenlig transportform, så tag bus 23, 98 eller 99, der kører mellem lufthavnen og city. En taxitur koster ca. 200 – plus minus, alt efter om turen foregår i dag- eller aftentimerne. Ved T1 holder de udenfor indgangen til afsnit gate A1, mens de ved T2 holder ved indgangen med skiltningen til gate A3. Biludlejning kan bookes i begge ankomsthaller.

Andre relevante ruter

Lennot Billund - Nizza
Fly fra Billund til Nice