Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Hamborg til Málaga

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Málaga til den bedste pris

Afbudsrejser til Málaga

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Hamborg

Afrejse lø, 11 dec. Hjemrejse fr, 17 dec.
HAM Hamborg
AGP Málaga
hjemrejse fra 605kr
Afrejse lø, 18 dec. Hjemrejse ti, 28 dec.
HAM Hamborg
AGP Málaga
hjemrejse fra 1.315kr
Rute information
Find brugbart information om Hamborg og Málaga til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.5 DKK
Sidst kontrolleret 25 november 2021
Tog
Lokal, enkeltbillet
58%

Togrejser i Málaga er 58 % billigere end i Hamborg.

Hamborg
24,54kr
Málaga
10,41kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
17%

Et måltid i Málaga er 17 % billigere end et måltid i Hamborg.

Hamborg
89,24kr
Málaga
74,37kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
9%

En taxatur i Málaga er 9 % billigere end i Hamborg.

Hamborg
26,03kr
Málaga
23,65kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
52%

Kaffe i Málaga er 52 % billigere end i Hamborg.

Hamborg
21,64kr
Málaga
10,39kr
Lufthavne i Hamborg
 • ( Lübeck (LBC)
  Afstand fra byens centrum: 55 kms
 • ( Airport Helmut Schmidt (HAM)
  Afstand fra byens centrum: 9 kms
Lufthavne i Málaga
 • ( Málaga (AGP)
  Afstand fra byens centrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Afstand fra byens centrum: 77 kms
K Afstand: 2177 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Hamborg

Hamborg Lufthavn afspejler byens image på perfekt vis. Arkitektonisk veludførte bygninger samt masser af spisesteder og butikker – lufthavnen føles nærmest som en lille by i byen. Det er en lufthavn, man har svært ved at slippe, men når fly fra Hamburg til Malaga endelig letter, så har man med sikkerhed nydt de fine faciliteter. Det gør man blandt andet ved at benytte gratis Wi-Fi, legeområde, banker, vekselbureauer og alle de andre praktiske og underholdningsmæssige ting, der byder sig. Med mere end 130 destinationer på rutekortet er byen altid en gateway til resten af verden, hvor nye oplevelser venter.

Transport til Hamborg lufthavn

Hamburg er en topmoderne storby, hvor infrastrukturen glider ubesværet takket være massive investeringer fra byens politikere. Det har også gjort byen til en kæmpe hub for hele Nordtyskland samt Syddanmark og flere andre dele af Europa. 20.000 tager dagligt S-tog linje S1 fra Hovedbanegården til Hamburg lufthavn. Det kan du også gøre, når du skal med fly Hamburg Malaga. Husk at vælge en af de tre forreste vogne, da toget splittes i Ohlsdorf. Toget standser under terminalerne og prisen er ca. 25 kr. Derfra er det blot at tage rulletrapperne op til check-in. En taxitur er noget dyrere, men giver ekstra komfort med egen chauffør, og prisen er et stykke over de 200 kr.

Transport til Málaga

Denne sydspanske ferieby er garant for, at du får en masse fantastiske billeder med hjem – både på nethinden og på smartphonen! Kombinationen af strand og by er tiltrækkende, da man kan skrue op og ned for energiniveauet alt efter lyst og vejr. Picasso-museet er byens helt store trækplaster. Centre Georges Pompidou-museet er også en oplevelse – et moderne kunstmuseum opført i den fedeste hightech-stil. Den botaniske have La Concepción er et paradis med blomster og bassiner. Fortet Alcazabaen er også spændende, da den er bygget under byens muslimske periode. Når sulten skal stilles så prøv en gang tapas i Strachan Street, der ligger i den gamle bydel. Surfing, paragliding og adrenalinsus er også muligt i Malaga.

Transport til Málaga centrum

Der er masser at glæde sig til, når flybilletter Hamburg Malaga skal bruges. Først skal man lige lande i Málaga Airport, der servicerer millioner af turister hvert år – især om sommeren, men byen er også populær i andre sæsoner. For at komme ind til city kan man tage Express Bus A fra T3. Toglinje C1 tager dig også på den 8 km lange strækning ind til alle attraktionerne. Udenfor Terminal 3 kan man hyre en taxi, der holder på linje og venter på passagerer. En bil kan naturligvis også lejes – her skal man følge E15, der er forbundet med Velázquez Avenue, og videre ind til bymidten.

Andre relevante ruter

Lennot Hampuri - Malaga
Fly fra Hamburg til Malaga
Flyg från Hamburg till Malaga