Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Hamborg til Málaga

Last minute-flyvninger fra Hamborg til Málaga

Book nu, før det er for sent

Hamborg Málaga
man., 10 jun. HAM - AGP
tor., 13 jun. AGP - HAM
993kr.
Pris pr. passager
Hamborg Málaga
søn., 26 maj HAM - AGP
236kr.
Pris pr. passager
Hamborg Málaga
søn., 26 maj HAM - AGP
ons., 29 maj AGP - HAM
889kr.
Pris pr. passager
Hamborg Málaga
tir., 21 maj HAM - AGP
fre., 24 maj AGP - HAM
1516kr.
Pris pr. passager
Hamborg Málaga
lør., 01 jun. HAM - AGP
man., 03 jun. AGP - HAM
1446kr.
Pris pr. passager
Hamborg Málaga
tor., 06 jun. HAM - AGP
søn., 09 jun. AGP - HAM
1189kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
59% Togrejser i Málaga er 59 % billigere end i Hamborg.
Hamborg 25,19kr.
Málaga 10,45kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
20% Et måltid i Málaga er 20 % billigere end et måltid i Hamborg.
Hamborg 111,96kr.
Málaga 89,57kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 18 maj 2024
Afstand: 2177 kms
Lufthavne i Hamborg
Lübeck (LBC) Afstand fra byens centrum: 55 kms
Airport Helmut Schmidt (HAM) Afstand fra byens centrum: 9 kms
Lufthavne i Málaga
Málaga (AGP) Afstand fra byens centrum: 9 kms
Granada (GRX) Afstand fra byens centrum: 77 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Hamborg

Hamborg Lufthavn afspejler byens image på perfekt vis. Arkitektonisk veludførte bygninger samt masser af spisesteder og butikker – lufthavnen føles nærmest som en lille by i byen. Det er en lufthavn, man har svært ved at slippe, men når fly fra Hamburg til Malaga endelig letter, så har man med sikkerhed nydt de fine faciliteter. Det gør man blandt andet ved at benytte gratis Wi-Fi, legeområde, banker, vekselbureauer og alle de andre praktiske og underholdningsmæssige ting, der byder sig. Med mere end 130 destinationer på rutekortet er byen altid en gateway til resten af verden, hvor nye oplevelser venter.

Transport til Hamborg lufthavn

Hamburg er en topmoderne storby, hvor infrastrukturen glider ubesværet takket være massive investeringer fra byens politikere. Det har også gjort byen til en kæmpe hub for hele Nordtyskland samt Syddanmark og flere andre dele af Europa. 20.000 tager dagligt S-tog linje S1 fra Hovedbanegården til Hamburg lufthavn. Det kan du også gøre, når du skal med fly Hamburg Malaga. Husk at vælge en af de tre forreste vogne, da toget splittes i Ohlsdorf. Toget standser under terminalerne og prisen er ca. 25 kr. Derfra er det blot at tage rulletrapperne op til check-in. En taxitur er noget dyrere, men giver ekstra komfort med egen chauffør, og prisen er et stykke over de 200 kr.

Transport til Málaga

Denne sydspanske ferieby er garant for, at du får en masse fantastiske billeder med hjem – både på nethinden og på smartphonen! Kombinationen af strand og by er tiltrækkende, da man kan skrue op og ned for energiniveauet alt efter lyst og vejr. Picasso-museet er byens helt store trækplaster. Centre Georges Pompidou-museet er også en oplevelse – et moderne kunstmuseum opført i den fedeste hightech-stil. Den botaniske have La Concepción er et paradis med blomster og bassiner. Fortet Alcazabaen er også spændende, da den er bygget under byens muslimske periode. Når sulten skal stilles så prøv en gang tapas i Strachan Street, der ligger i den gamle bydel. Surfing, paragliding og adrenalinsus er også muligt i Malaga.

Transport til Málaga centrum

Der er masser at glæde sig til, når flybilletter Hamburg Malaga skal bruges. Først skal man lige lande i Málaga Airport, der servicerer millioner af turister hvert år – især om sommeren, men byen er også populær i andre sæsoner. For at komme ind til city kan man tage Express Bus A fra T3. Toglinje C1 tager dig også på den 8 km lange strækning ind til alle attraktionerne. Udenfor Terminal 3 kan man hyre en taxi, der holder på linje og venter på passagerer. En bil kan naturligvis også lejes – her skal man følge E15, der er forbundet med Velázquez Avenue, og videre ind til bymidten.