Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Billund til Málaga

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Málaga til den bedste pris

Afbudsrejser til Málaga

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse ti, 14 dec. Hjemrejse lø, 18 dec.
BLL Billund
AGP Málaga
hjemrejse fra 206kr
Afrejse lø, 01 jan. Hjemrejse to, 06 jan.
BLL Billund
AGP Málaga
hjemrejse fra 558kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Málaga til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Málaga
 • ( Málaga (AGP)
  Afstand fra byens centrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Afstand fra byens centrum: 77 kms
K Afstand: 2347 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Det er ikke kun LEGO, der tegner Billund udadtil. Byen har nemlig også sin helt egen internationale lufthavn lige i baghaven. Dermed åbnes hele Vestdanmark – og resten af landet – op til omverdenen. Inden du stiger ombord på et fly fra Billund til Malaga, kan du nyde nogle af lufthavnens mange services. Det gælder hvad enten man vil spise morgenmad eller købe snacks i en af caféerne, eller om man vil shoppe parfume, slik, alkohol eller andre ting i en af de toldfrie butikker. Dermed kan man nemt fordrive tiden, inden der skal boardes og rejses mod nye oplevelser.

Transport til Billund lufthavn

Billund Lufthavn ligger så tæt på byen, at man frit kan vælge, om turen dertil skal foregå med bil, bus, taxi, cykel eller på gåben. Kommer man derimod fra andre byer og områder i Danmark, så skal man ind på Rute 28 eller 30, hvis man kører i bil. Du kan også nå et fly Billund Malaga, når du tager bussen fra en af de større byer som Vejle, Silkeborg, Aarhus, Horsens eller Esbjerg. Der kører også busser fra Esbjerg og Herning. Der er masser af parkeringsmuligheder, når man kommer i bil. Rejser man med offentlig transport er der normalt lidt mere rejsetid, men så kan man bare stige du af bussen foran terminalen.

Transport til Málaga

Costa del Sol, hvor Malaga ligger, er også kendt som solkysten, der byder på noget for alle rejsende. Byen er perfekt for danske turister, da den har alt det, som vi ofte går og drømmer om herhjemme. Gyldne sandstrande som eksempelvis La Malagueta, behagelige temperaturer, god mad og shopping-muligheder er blot noget af det. Læg dertil forskellige ture til seværdigheder som fortet Alcazabaen, Malaga katedral eller Picasso-museet. Flybilletter Billund Malaga afsættes nemt, for begge byer sikrer en perfekt start og afslutning på ferien. I Malaga kan man nemlig opleve den perfekte kombination af daseferie og kulturelle input.

Transport til Málaga centrum

Når rejsen går til denne sydspanske turistby lander man i Malaga Lufthavn, der ligger ca. 8 km sydvest for city. Dermed er der ikke langt ind til der, hvor det hele sker – og hvor ferien for alvor starter! Mange folk vælger at leje en bil, så man også kan opleve nogle af de andre steder på kysten. Billeje kan arrangeres i ankomsthallen. Express Bus nummer A er en oplagt mulighed, hvis man vil hurtigt ind til byen på en praktisk måde. Foretrækker du en taxi, hvor du har al pladsen i bagagerummet for dig selv, så kan den hyres uden for T3.

Andre relevante ruter

Lennot Billund - Malaga
Fly fra Billund til Malaga
Flyg från Billund till Malaga