Har du brug for hjælp?

Fly fra København til Aalborg

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 575 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Aalborg fra 598 €

Afbudsrejser til Aalborg

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse fr, 24 aug Hjemrejse fr, 31 aug
CPH København
AAL Aalborg
hjemrejse fra 598kr
Afrejse lø, 08 sep Hjemrejse lø, 15 sep
CPH København
AAL Aalborg
hjemrejse fra 657kr
Rute information
Find brugbart information om København og Aalborg til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Tog
Lokal, enkeltbillet
8%

Togrejser i Aalborg er 8 % billigere end i København.

København
24kr
Aalborg
22kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
22%

Et måltid i Aalborg er 22 % billigere end et måltid i København.

København
129kr
Aalborg
100kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
6%

En taxatur i Aalborg er 6 % billigere end i København.

København
39kr
Aalborg
36,5kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
6%

Kaffe i Aalborg er 6 % billigere end i København.

København
36kr
Aalborg
33,93kr
( Lufthavne i København
 • ? Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ? Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
 • ? Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
) Lufthavne i Aalborg
 • ? Aalborg (AAL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
L Afstand: 222 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Danmarks største lufthavn er med i den øverste liga, når der konkurreres med andre internationale lufthavne på alle parametre. Med mere end 165 flyruter ligger verden for fødderne af danskerne. Når du skal den korte tur med fly fra København til Aalborg sker det med selskaber som Norwegian eller SAS, der letter fra en hub, der håndterer mere end 29 millioner passagerer om året. Københavns Lufthavn er linet op med mere end 120 butikker, så husk at møde op i rigtig god tid, så alle shopping-mulighederne kan nydes. Lidt godt til ganen og maven finder man på de mange restauranter og caféer samt i taxfree-butikkerne.

Transport til København lufthavn

Der er flere muligheder at ankomme til lufthavnen på, når man skal med fly København Aalborg. Buslinje 5C er hovedbussen, der også kører om natten. Den kører omkring Nørreport station, Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Man kan også tage med linje 35, der kører mellem DR Byen og lufthavnen. Linje 36 er en tredje mulighed med start fra Nøragersmindevej. En af de nyeste muligheder er metroen, som kommer forbi Nørreport og Kongens Nytorv med retning mod lufthavnen. Man kan også hoppe på et regionaltog fra København H, der tager dig hele vejen til T3. Kommer man i bil er det lettest lige at køre over Knippelsbro og ad den vej via Christianshavn og Amager.

Transport til Aalborg

Aalborg er gået fra at være en arbejderby til at være en kulturby med masser af unge studerende blandt andet takket være universitetet. Utzon Centeret er en af de bygninger, man skal slå vejen forbi i den forbindelse. Aalborg Zoo er også et sikkert hit med mere end 1500 dyr at kigge på. En af de bedste udsigter over byen og Limfjorden får man fra Aalborgtårnet, der er 55 meter højt, og endnu et eksempel på en arkitekttegnet konstruktion. Når der skal shoppes kan man starte ved det smukke Nytorv, hvorfra man også kan slå vejen forbi domkirken kaldet Budolfi kirke. Når alle seværdighederne er oplevet, kan man kridte danseskoene i Jomfru Ane Gade.

Transport til Aalborg centrum

Efter du har boardet med dine flybilletter København Aalborg, kan du se frem til at lande i Aalborg Lufthavn. Den ligger blot 6 km fra centrum, og dermed er turen kort. Hvis du vælger at tage bussen ind til city, så kører der blandt andet en rutebus nummer 70 samt en bybus nummer 12. En taxi er også en mulighed – de holder ude foran terminalen, men kan også bookes på forhånd. Det kan være nødvendigt, hvis man lander uden for højsæsonen, hvor der ikke er så mange passagerer med. Alle de store biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Lejer man en bil er det lettest at køre over Limfjordbroen, men Limfjordtunnelen er også en mulighed.

Andre relevante ruter