Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Aalborg

Last minute-flyvninger fra København til Aalborg

Book nu, før det er for sent

København Aalborg
tor., 25 apr. CPH - AAL
lør., 27 apr. AAL - CPH
831kr.
Pris pr. passager
København Aalborg
søn., 26 maj CPH - AAL
249kr.
Pris pr. passager
København Aalborg
fre., 10 maj CPH - AAL
lør., 11 maj AAL - CPH
718kr.
Pris pr. passager
København Aalborg
søn., 28 apr. CPH - AAL
man., 29 apr. AAL - CPH
731kr.
Pris pr. passager
København Aalborg
fre., 03 maj CPH - AAL
søn., 05 maj AAL - CPH
847kr.
Pris pr. passager
København Aalborg
tor., 16 maj CPH - AAL
tor., 16 maj AAL - CPH
719kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
0% En togrejse i Aalborg koster nogenlunde det samme som i København.
København 24kr.
Aalborg 24kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
0% Et måltid i Aalborg koster nogenlunde det samme som i København.
København 150kr.
Aalborg 150kr.
Afstand: 222 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Aalborg
Aalborg (AAL) Afstand fra byens centrum: 2 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Danmarks største lufthavn er med i den øverste liga, når der konkurreres med andre internationale lufthavne på alle parametre. Med mere end 165 flyruter ligger verden for fødderne af danskerne. Når du skal den korte tur med fly fra København til Aalborg sker det med selskaber som Norwegian eller SAS, der letter fra en hub, der håndterer mere end 29 millioner passagerer om året. Københavns Lufthavn er linet op med mere end 120 butikker, så husk at møde op i rigtig god tid, så alle shopping-mulighederne kan nydes. Lidt godt til ganen og maven finder man på de mange restauranter og caféer samt i taxfree-butikkerne.

Transport til København lufthavn

Der er flere muligheder at ankomme til lufthavnen på, når man skal med fly København Aalborg. Buslinje 5C er hovedbussen, der også kører om natten. Den kører omkring Nørreport station, Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Man kan også tage med linje 35, der kører mellem DR Byen og lufthavnen. Linje 36 er en tredje mulighed med start fra Nøragersmindevej. En af de nyeste muligheder er metroen, som kommer forbi Nørreport og Kongens Nytorv med retning mod lufthavnen. Man kan også hoppe på et regionaltog fra København H, der tager dig hele vejen til T3. Kommer man i bil er det lettest lige at køre over Knippelsbro og ad den vej via Christianshavn og Amager.

Transport til Aalborg

Aalborg er gået fra at være en arbejderby til at være en kulturby med masser af unge studerende blandt andet takket være universitetet. Utzon Centeret er en af de bygninger, man skal slå vejen forbi i den forbindelse. Aalborg Zoo er også et sikkert hit med mere end 1500 dyr at kigge på. En af de bedste udsigter over byen og Limfjorden får man fra Aalborgtårnet, der er 55 meter højt, og endnu et eksempel på en arkitekttegnet konstruktion. Når der skal shoppes kan man starte ved det smukke Nytorv, hvorfra man også kan slå vejen forbi domkirken kaldet Budolfi kirke. Når alle seværdighederne er oplevet, kan man kridte danseskoene i Jomfru Ane Gade.

Transport til Aalborg centrum

Efter du har boardet med dine flybilletter København Aalborg, kan du se frem til at lande i Aalborg Lufthavn. Den ligger blot 6 km fra centrum, og dermed er turen kort. Hvis du vælger at tage bussen ind til city, så kører der blandt andet en rutebus nummer 70 samt en bybus nummer 12. En taxi er også en mulighed – de holder ude foran terminalen, men kan også bookes på forhånd. Det kan være nødvendigt, hvis man lander uden for højsæsonen, hvor der ikke er så mange passagerer med. Alle de store biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Lejer man en bil er det lettest at køre over Limfjordbroen, men Limfjordtunnelen er også en mulighed.