Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra København til Aalborg

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Aalborg til den bedste pris

Afbudsrejser til Aalborg

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse sø, 12 dec. Hjemrejse ma, 20 dec.
CPH København
AAL Aalborg
hjemrejse fra 470kr
Afrejse ti, 04 jan. Hjemrejse to, 06 jan.
CPH København
AAL Aalborg
hjemrejse fra 440kr
Rute information
Find brugbart information om København og Aalborg til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Tog
Lokal, enkeltbillet
10%

Togrejser i Aalborg er 10 % billigere end i København.

København
24kr
Aalborg
22kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
10%

Et måltid i Aalborg er 10 % billigere end et måltid i København.

København
131,15kr
Aalborg
122kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
10%

Taxaer er 10 % dyrere i Aalborg end i København.

København
46,5kr
Aalborg
49kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
9%

Kaffe i Aalborg er 9 % billigere end i København.

København
38,72kr
Aalborg
35,42kr
Lufthavne i København
 • ( Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Aalborg
 • ( Aalborg (AAL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
K Afstand: 222 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Danmarks største lufthavn er med i den øverste liga, når der konkurreres med andre internationale lufthavne på alle parametre. Med mere end 165 flyruter ligger verden for fødderne af danskerne. Når du skal den korte tur med fly fra København til Aalborg sker det med selskaber som Norwegian eller SAS, der letter fra en hub, der håndterer mere end 29 millioner passagerer om året. Københavns Lufthavn er linet op med mere end 120 butikker, så husk at møde op i rigtig god tid, så alle shopping-mulighederne kan nydes. Lidt godt til ganen og maven finder man på de mange restauranter og caféer samt i taxfree-butikkerne.

Transport til København lufthavn

Der er flere muligheder at ankomme til lufthavnen på, når man skal med fly København Aalborg. Buslinje 5C er hovedbussen, der også kører om natten. Den kører omkring Nørreport station, Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Man kan også tage med linje 35, der kører mellem DR Byen og lufthavnen. Linje 36 er en tredje mulighed med start fra Nøragersmindevej. En af de nyeste muligheder er metroen, som kommer forbi Nørreport og Kongens Nytorv med retning mod lufthavnen. Man kan også hoppe på et regionaltog fra København H, der tager dig hele vejen til T3. Kommer man i bil er det lettest lige at køre over Knippelsbro og ad den vej via Christianshavn og Amager.

Transport til Aalborg

Aalborg er gået fra at være en arbejderby til at være en kulturby med masser af unge studerende blandt andet takket være universitetet. Utzon Centeret er en af de bygninger, man skal slå vejen forbi i den forbindelse. Aalborg Zoo er også et sikkert hit med mere end 1500 dyr at kigge på. En af de bedste udsigter over byen og Limfjorden får man fra Aalborgtårnet, der er 55 meter højt, og endnu et eksempel på en arkitekttegnet konstruktion. Når der skal shoppes kan man starte ved det smukke Nytorv, hvorfra man også kan slå vejen forbi domkirken kaldet Budolfi kirke. Når alle seværdighederne er oplevet, kan man kridte danseskoene i Jomfru Ane Gade.

Transport til Aalborg centrum

Efter du har boardet med dine flybilletter København Aalborg, kan du se frem til at lande i Aalborg Lufthavn. Den ligger blot 6 km fra centrum, og dermed er turen kort. Hvis du vælger at tage bussen ind til city, så kører der blandt andet en rutebus nummer 70 samt en bybus nummer 12. En taxi er også en mulighed – de holder ude foran terminalen, men kan også bookes på forhånd. Det kan være nødvendigt, hvis man lander uden for højsæsonen, hvor der ikke er så mange passagerer med. Alle de store biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Lejer man en bil er det lettest at køre over Limfjordbroen, men Limfjordtunnelen er også en mulighed.

Andre relevante ruter

Lennot Kööpenhamina - Aalborg
Fly fra København til Ålborg
Flyg från Köpenhamn till Ålborg