Har du brug for hjælp?

Få eksklusive tilbud: 35 15 82 12

Fly fra København til Madrid

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Madrid fra 565 €

Afbudsrejser til Madrid

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse to, 01 aug. Hjemrejse fr, 09 aug.
CPH København
MAD Madrid
hjemrejse fra 924kr
Afrejse ma, 12 aug. Hjemrejse to, 22 aug.
CPH København
MAD Madrid
hjemrejse fra 565kr
Rute information
Find brugbart information om København og Madrid til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 23 juli 2019
Tog
Lokal, enkeltbillet
50%

Togrejser i Madrid er 50 % billigere end i København.

København
24kr
Madrid
11,2kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
32%

Et måltid i Madrid er 32 % billigere end et måltid i København.

København
120kr
Madrid
82,11kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
54%

En taxatur i Madrid er 54 % billigere end i København.

København
47kr
Madrid
21,65kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
68%

Kaffe i Madrid er 68 % billigere end i København.

København
39,29kr
Madrid
12,72kr
( Lufthavne i København
 • ? Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ? Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ? Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
) Lufthavne i Madrid
 • ? Adolfo Suárez Madrid - Barajas (MAD)
  Afstand fra byens centrum: 13 kms
 • ? Torrejon (TOJ)
  Afstand fra byens centrum: 24 kms
L Afstand: 2073 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Det er ingen sag at rejse fra Københavns Lufthavn. Den er Danmarks største lufthavn og er dermed gearet til de mere end 26 millioner årlige passagerer. Det er også landets største arbejdsplads med langt over 20.000 ansatte, når man tæller alle virksomhederne med. Selskaber som Ryanair, Norwegian og Air Berlin er blot nogle af valgmulighederne, når man skal med fly fra København til Madrid. Alt efter udbyder foregår det enten fra T2, T3 eller CPH Go, der ligger i forlængelse af Terminal 3, og dermed ikke skal ses som en separat terminal. Gratis Wi-Fi samt butikker på stribe af enhver slags gør det endnu mere motiverende at møde op i god tid.

Transport til København lufthavn

Danmark består af mere end 400 øer, hvoraf Amager er den tættest befolkede, hvilket også hænger sammen med placeringen tæt på Københavns centrum. Derfor er det også nødvendigt lige at tage den korte smuttur over havnen, når man ankommer i bil. Det foregår fra en af de fire broer, der befinder sig fra nord til syd. Når man skal med fly København Madrid kan man også tage bus 5C, som kører hele døgnet fra city og ud til lufthavnen. Rigtig mange er også glade for metroen, da linje M2 tager turen forbi Nørreport og Kongens Nytorv på vej mod lufthavnen. Regionaltog er også en mulighed, hvor Hovedbanegården blot er få stop fra lufthavnen.

Transport til Madrid

Modsat Barcelona, så ligger Madrid inde midt i landet, hvilket betyder kolde vintre samt meget varme somre. Byen har noget at byde på hele året rundt, da det er den tredjestørste by i EU. Man kan opleve masser af sport lige fra Real Madrid eller basketball til tyrefægtning i byen Las Ventas. Plaza de Cibeles er altid et besøg værd, hvor man kan nyde udsigten fra toppen af rådhuset. En omgang tapas bør nydes i La Latina – byens hyggelige latinerkvarter. En sjov oplevelse er at besøge et tablao flamenco, hvor der danses på livet løs. Pradomuseet kommer man heller ikke udenom med alle de verdenskendte malerier. Husk også Mercado San Miguel, der bugner med lækkerier.

Transport til Madrid centrum

Rent fysisk er Madrid-Barajas Lufthavn den største i Europa. Et passagerantal på over 50 millioner om året gør den også til en af Europas travleste lufthavne. Det er der, du lander, når du skal have glæde af dine flybilletter København Madrid. Så stor en lufthavn byder også på mange transportmuligheder. Det er lige fra toglinje C1 i T4 til metrolinje 8. Man kan også vælge at tage bussen på den ca. 12 km korte tur ind til centrum. Línea Exprés Aeropuerto er en af mulighederne, der stopper ved alle fire terminaler. Ønsker man at hyre en taxi eller leje en bil, så er begge dele naturligvis også en mulighed i Spaniens største lufthavn.

Andre relevante ruter