Sweden (SEK)
Norway (NOK)

Fly fra Aalborg til Rom

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Rom til den bedste pris

Afbudsrejser til Rom

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Aalborg

Afrejse lø, 02 jul. Hjemrejse lø, 09 jul.
AAL Aalborg
ROM Rom
hjemrejse fra 1.133kr
Afrejse lø, 16 jul. Hjemrejse on, 20 jul.
AAL Aalborg
ROM Rom
hjemrejse fra 1.620kr
Rute information
Find brugbart information om Aalborg og Rom til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.5 DKK
Sidst kontrolleret 23 juni 2022
Tog
Lokal, enkeltbillet
47%

Togrejser i Rom er 47 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
21kr
Rom
11,16kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
9%

Et gængs måltid er 9 % dyrere i Rom end i Aalborg.

Aalborg
125kr
Rom
135,94kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
36%

En taxatur i Rom er 36 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
49,5kr
Rom
31,61kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
69%

Kaffe i Rom er 69 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
34,4kr
Rom
10,66kr
Lufthavne i Aalborg
 • ( Aalborg (AAL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Rom
 • ( Fiumicino (FCO)
  Afstand fra byens centrum: 23 kms
 • ( Ciampino (CIA)
  Afstand fra byens centrum: 15 kms
K Afstand: 1693 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Selvom Aalborg "kun" er Danmarks fjerdestørste by, så har den en af de flotteste og mest moderne lufthavne i Norden. Alt er tegnet og konstrueret, så det passer perfekt til områdets størrelse og smag. Her finder du nemlig rækkevis af gates fordelt på to plan, hvor store fly fra Aalborg til Rom sender dig ud på en behagelig flyvetur. Som den første lufthavn udenfor København har Aalborg Lufthavn langt over 70 år på bagen, som med hjælp fra danske stjernearkitekter, har gjort den til det vi kender i dag – nemlig en international hub for indenrigs- og udenrigsruter.

Transport til Aalborg lufthavn

Når man først har booket flybilletter Aalborg Rom så skal man have fundet ud af, hvordan man kommer til lufthavnen. Det kan lade sig gøre på flere måder – og alle mulighederne er lige optimale. Kører du i bil skal du blot over Limfjorden i form af broen eller tunnelen, hvor du så skal videre ind på Rute 55 mod Ny Lufthavnsvej. Bestiller du en taxa skal du ikke bekymre dig om at finde vej, og det samme gælder med bus, hvor linjerne 12, 70, 71 eller 200 bringer dig frem til lufthavnen, der blot ligger omkring 6 km fra Aalborg centrum.

Transport til Rom

Romerriget, Middelalderen, Renæssance og Barok – Rom har været igennem mange historiske og politiske perioder op gennem århundrederne. Det er noget, som turister i dag kan glæde sig over i form af de mange seværdigheder, der drager og betager enhver besøgende. Derfor er listen med must sees også lang: Colosseum – det største amfiteater bygget under Romerriget – Vatikanet med Peterskirken som omdrejningspunkt, Trevi-fontænen med alle mønterne og Pantheon med lyset fra oven er også på listen over højdepunkter. Derudover får man mange indtryk ved at sidde på en lokal café og suge til sig af den særlige puls, der er så kendetegnende for Rom.

Transport til Rom centrum

Når man tager turen med fly Aalborg Rom, så lander man hovedsageligt i enten Fiumicino Lufthavn eller Ciampino Lufthavn. Førstnævnte ligger ca. 35 km fra Roms gamle bydel. Fra Fiumicino er det lettest at hoppe på Leonardo Express eller et af regionaltogene. Ciampino er placeret 12 km fra centrum og er dermed den tætteste på byen. Derfra kører der også adskillige busser, så du kan slappe af hele vejen ind til city. Taxiservice og billeje kan bookes ved en af skrankerne i ankomsthallen eller hyres udenfor terminalerne i begge lufthavne. Så lad rejsen begynde i Italiens største og mest befolkede by!

Andre relevante ruter

Flyg från Ålborg till Rom
Fly fra Ålborg til Roma