Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Aalborg til Rom

Last minute-flyvninger fra Aalborg til Rom

Book nu, før det er for sent

Aalborg Rom
tir., 21 maj AAL - FCO
lør., 25 maj FCO - AAL
2166kr.
Pris pr. passager
Aalborg Rom
tir., 28 maj AAL - FCO
674kr.
Pris pr. passager
Aalborg Rom
man., 27 maj AAL - FCO
tor., 30 maj FCO - AAL
1599kr.
Pris pr. passager
Aalborg Rom
lør., 01 jun. AAL - FCO
tir., 04 jun. FCO - AAL
2041kr.
Pris pr. passager
Aalborg Rom
ons., 05 jun. AAL - FCO
søn., 09 jun. FCO - AAL
3184kr.
Pris pr. passager
Aalborg Rom
ons., 12 jun. AAL - FCO
ons., 12 jun. FCO - AAL
2989kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
50% Togrejser i Rom er 50 % billigere end i Aalborg.
Aalborg 24kr.
Rom 11,2kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
25% Et måltid i Rom er 25 % billigere end et måltid i Aalborg.
Aalborg 150kr.
Rom 111,96kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 16 maj 2024
Afstand: 1693 kms
Lufthavne i Aalborg
Aalborg (AAL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Rom
Fiumicino (FCO) Afstand fra byens centrum: 23 kms
Ciampino (CIA) Afstand fra byens centrum: 15 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Selvom Aalborg "kun" er Danmarks fjerdestørste by, så har den en af de flotteste og mest moderne lufthavne i Norden. Alt er tegnet og konstrueret, så det passer perfekt til områdets størrelse og smag. Her finder du nemlig rækkevis af gates fordelt på to plan, hvor store fly fra Aalborg til Rom sender dig ud på en behagelig flyvetur. Som den første lufthavn udenfor København har Aalborg Lufthavn langt over 70 år på bagen, som med hjælp fra danske stjernearkitekter, har gjort den til det vi kender i dag – nemlig en international hub for indenrigs- og udenrigsruter.

Transport til Aalborg lufthavn

Når man først har booket flybilletter Aalborg Rom så skal man have fundet ud af, hvordan man kommer til lufthavnen. Det kan lade sig gøre på flere måder – og alle mulighederne er lige optimale. Kører du i bil skal du blot over Limfjorden i form af broen eller tunnelen, hvor du så skal videre ind på Rute 55 mod Ny Lufthavnsvej. Bestiller du en taxa skal du ikke bekymre dig om at finde vej, og det samme gælder med bus, hvor linjerne 12, 70, 71 eller 200 bringer dig frem til lufthavnen, der blot ligger omkring 6 km fra Aalborg centrum.

Transport til Rom

Romerriget, Middelalderen, Renæssance og Barok – Rom har været igennem mange historiske og politiske perioder op gennem århundrederne. Det er noget, som turister i dag kan glæde sig over i form af de mange seværdigheder, der drager og betager enhver besøgende. Derfor er listen med must sees også lang: Colosseum – det største amfiteater bygget under Romerriget – Vatikanet med Peterskirken som omdrejningspunkt, Trevi-fontænen med alle mønterne og Pantheon med lyset fra oven er også på listen over højdepunkter. Derudover får man mange indtryk ved at sidde på en lokal café og suge til sig af den særlige puls, der er så kendetegnende for Rom.

Transport til Rom centrum

Når man tager turen med fly Aalborg Rom, så lander man hovedsageligt i enten Fiumicino Lufthavn eller Ciampino Lufthavn. Førstnævnte ligger ca. 35 km fra Roms gamle bydel. Fra Fiumicino er det lettest at hoppe på Leonardo Express eller et af regionaltogene. Ciampino er placeret 12 km fra centrum og er dermed den tætteste på byen. Derfra kører der også adskillige busser, så du kan slappe af hele vejen ind til city. Taxiservice og billeje kan bookes ved en af skrankerne i ankomsthallen eller hyres udenfor terminalerne i begge lufthavne. Så lad rejsen begynde i Italiens største og mest befolkede by!