Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Rom

Last minute-flyvninger fra København til Rom

Book nu, før det er for sent

København Rom
lør., 20 jul. CPH - FCO
ons., 24 jul. FCO - CPH
961kr.
Pris pr. passager
København Rom
tor., 01 aug. CPH - FCO
181kr.
Pris pr. passager
København Rom
fre., 02 aug. CPH - FCO
søn., 04 aug. FCO - CPH
1708kr.
Pris pr. passager
København Rom
tor., 18 jul. CPH - FCO
lør., 20 jul. FCO - CPH
2100kr.
Pris pr. passager
København Rom
fre., 26 jul. CPH - FCO
man., 29 jul. FCO - CPH
1765kr.
Pris pr. passager
København Rom
tir., 06 aug. CPH - FCO
tor., 08 aug. FCO - CPH
1783kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
53% Togrejser i Rom er 53 % billigere end i København.
København 24kr.
Rom 11,19kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
25% Et måltid i Rom er 25 % billigere end et måltid i København.
København 150kr.
Rom 111,89kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.52 DKK
Sidst kontrolleret 10 juli 2024
Afstand: 1532 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Rom
Fiumicino (FCO) Afstand fra byens centrum: 23 kms
Ciampino (CIA) Afstand fra byens centrum: 15 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Hele ens rejse starter for alvor i Københavns Lufthavn. Først skal man naturligvis bestille flybilletter København Rom, men derefter kan du begynde at glæde dig. Afgangen sker nemlig fra en lufthavn, hvor tiden gerne må stå stille for en stund. Det er nemlig svært at slippe de mere end 120 butikker og spisesteder, hvor man forkæle sig selv inden afrejse. Selskaber som SAS, Norwegian og Ryanair er blot nogle af mulighederne, når rejsen skal bookes. De flyver fra en af de to hovedterminaler T2 eller T3, eller fra CPH Go, der ligger i forlængelse af T3.

Transport til København lufthavn

Inden man rejser med fly fra København til Rom, skal man lige have styr på, hvordan man kommer til lufthavnen. Vælger man at køre i bil fra centrum, så skal man blot over på Amager, hvilket sker via Knippelsbro, Langebro, Sjællandsbroen eller Kalvebodbroerne. Man kan også tage et regionaltog fra Hovedbanegården. Andre offentlige transportmidler kører også gennem byen og videre ud mod lufthavnen. Man kan blandt andet tage metrolinje M2 eller bus nummer 5C, der begge runder populære knudepunkter, som eksempelvis Nørreport. Busstoppested samt metro- og togstation er alle placeret i selve lufthavnen, så du nemt kan stige ud og gå videre til check-in.

Transport til Rom

Det er meget praktisk og komfortabelt at opleve Rom til fods. De fleste attraktioner ligger ret tæt på hinanden, så husk at medbringe et par sporty sko til turen. Selv om aftenen er det sikkert at gå rundt – og byen er smuk med sin imponerende belysning. To must sees er naturligvis Peterskirken og Vatikanet samt Trevi-fontænen. Det er også en oplevelse i sig selv at gå ind i alle de kirker, man møder på sin vej. De er helt fantastiske hver især. Når aftensmaden skal nydes, så prøv området Trastevere med de fine, gamle huse samt de brostensbelagte gader. Husk også at slå et smut forbi OldBridge – en af de bedste is-butikker i byen!

Transport til Rom centrum

Fly København Rom lander i en af byens to lufthavne. Det sker enten i Fiumicino Lufthavn, der ligger ca. 35 km fra bymidten, eller i Ciampino Lufthavn 12 km fra centrum. Fra førstnævnte lufthavn kan man tage Leonardo Express, der er et hurtigtog, der klarer distancen på godt en halv time. Fra Ciampino kan man blandt andet tage en Sit Express Bus, som bringer dig fra lufthavnen til city på ca. 20 minutter – alt afhængig af trafikken. Ønsker man at hyre en taxi, så holder de på række ude foran begge lufthavne. Billeje er naturligvis også en mulighed, så man kan køre turen i eget tempo samt opleve lidt af yderområderne.