Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til Rom

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Rom til den bedste pris

Afbudsrejser til Rom

Billund Rom
Snart udsolgt
BEST
DEAL
ti, 30 maj BLL - FCO
lø, 03 jun. FCO - BLL
480kr 477kr
Prime-pris pr. passager
Billund Rom
Snart udsolgt
BEST
DEAL
sø, 04 jun. BLL - FCO
on, 07 jun. FCO - BLL
2.854kr 2.854kr
Prime-pris pr. passager
Billund Rom
Snart udsolgt
BEST
DEAL
lø, 10 jun. BLL - FCO
ti, 13 jun. FCO - BLL
545kr 545kr
Prime-pris pr. passager
Billund Rom
Snart udsolgt
BEST
DEAL
to, 15 jun. BLL - FCO
sø, 18 jun. FCO - BLL
2.773kr 2.761kr
Prime-pris pr. passager
Billund Rom
Snart udsolgt
BEST
DEAL
ma, 19 jun. BLL - FCO
fr, 23 jun. FCO - BLL
2.637kr 2.637kr
Prime-pris pr. passager
Billund Rom
Snart udsolgt
BEST
DEAL
sø, 25 jun. BLL - FCO
on, 28 jun. FCO - BLL
2.954kr 2.939kr
Prime-pris pr. passager
Rute information
Find brugbart information om Billund og Rom til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Rom
 • ( Fiumicino (FCO)
  Afstand fra byens centrum: 23 kms
 • ( Ciampino (CIA)
  Afstand fra byens centrum: 15 kms
K Afstand: 1557 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

En enkelt rute til og fra København blev i 1964 starten på et lufthavnseventyr for Billund Airport. I dag flyver man nemlig til over 90 destinationer, så der er sket meget på fem årtier! Lufthavnen er i dag rustet til at håndtere mere end 3 millioner passagerer takket være de moderne faciliteter, der sikrer en nem og gnidningsfri start på rejsen med fly fra Billund til Rom. I lufthavnen finder man både toldfrie butikker, hæveautomat, vekselbureauer, puslerum, gratis Wi-Fi og mange andre ting, der gør det afslappende, nemt og behageligt at opholde sig i lufthavnen.

Transport til Billund lufthavn

Danmarks størrelse er en fordel, når man skal med fly Billund Rom. Turen til Billund Lufthavn er nemlig overkommelig for alle – uanset hvilken egn man ankommer fra. Med tusindvis af parkeringspladser er det blot at lade bilen stå, efter man er kørt fra ved Rute 28 eller 30. Der er endnu ingen togstation i Billund, men de nærmeste stationer findes i Give eller Vejle. Busforbindelser er der rigeligt af fra de større byer, hvad enten det er Aarhus, Esbjerg, Horsens eller Kolding. Et stoppested lige ved indgangen til terminalen gør det nemt at nå helt frem til check in.

Transport til Rom

Arkitektur, kunst og god mad er nogle af de primære grunde til, at mange folk bestiller flybilletter Billund Rom. De første mange dage kan sagtens tilbringes blot ved at vandre rundt i bymidten og suge til sig. Det er også nemt at komme rundt i byen med offentlig transport. Bygninger som Colosseum, Vatikanet og den tilhørende Peters kirke kommer man ikke udenom. En tur forbi Pantheon kan også anbefales, hvor lyset fra midten er helt ekstraordinært. Man kan også prøve lykken ved at kaste en mønt i Trevi-fontænen. Når man er træt i ben og fødder, er det bare at slå sig ned på en af de mange caféer.

Transport til Rom centrum

Der er primært to internationale lufthavne, der benyttes til landinger tæt på Rom. Fiumicino Lufthavn er den ene, hvorfra Leonardo Express kører i pendulfart på en tur, der varer lidt over en halv time. Lufthavnen ligger ca. 35 km fra bymidten. Ciampino Lufthavn er den anden mulighed tættere på byen i blot 12 kilometers afstand fra centrum. Derfra kan man tage en Sit Bus direkte fra lufthavnen. Søger man alternativer til offentlige transportmidler, så byder begge lufthavne på lange rækker med taxis. En tredje mulighed er naturligvis at leje en bil og så eller bare slå GPS'en til.

Andre relevante ruter