Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Århus til London

Last minute-flyvninger fra Århus til London

Book nu, før det er for sent

Århus London
man., 17 jun. AAR - LHR
tor., 20 jun. LHR - AAR
2205kr.
Pris pr. passager
Århus London
ons., 21 aug. AAR - LHR
700kr.
Pris pr. passager
Århus London
man., 03 jun. AAR - LHR
tor., 06 jun. LHR - AAR
1649kr.
Pris pr. passager
Århus London
ons., 29 maj AAR - LHR
lør., 01 jun. LHR - AAR
1764kr.
Pris pr. passager
Århus London
fre., 07 jun. AAR - LHR
søn., 09 jun. LHR - AAR
1918kr.
Pris pr. passager
Århus London
fre., 14 jun. AAR - LHR
søn., 16 jun. LHR - AAR
1804kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
11% Togrejser er 11 % dyrere i London end i Århus.
Århus 22kr.
London 24,34kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
16% Et gængs måltid er 16 % dyrere i London end i Århus.
Århus 150kr.
London 173,87kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.12 GBP
1 GBP = 8.7 DKK
Sidst kontrolleret 21 maj 2024
Afstand: 852 kms
Lufthavne i Århus
Tirstrup (AAR) Afstand fra byens centrum: 30 kms
Lufthavne i London
Heathrow (LHR) Afstand fra byens centrum: 23 kms
Gatwick (LGW) Afstand fra byens centrum: 40 kms
Stansted (STN) Afstand fra byens centrum: 49 kms
London City (LCY) Afstand fra byens centrum: 12 kms
Luton International (LTN) Afstand fra byens centrum: 43 kms
Biggin Hill (BQH) Afstand fra byens centrum: 49 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Århus

Som Danmarks anden største by er Aarhus et rigtig godt alternativ og supplement til København. Specielt når man tænker på, at byen har sin egen lufthavn. Aarhus Lufthavn er placeret i Tirstrup ca. 35 km fra centrum og frekventeres af knap en halv million passagerer om året. Mange af dem har bestilt flybilletter Aarhus London. Der er gratis Wi-Fi samt gratis parkering de første 5 timer i P1, P2 og P3. Derudover er der også spisesteder og shopping-muligheder, så sulten kan stilles. Lufthavnen er senest renoveret i 2009 og rummer sågar en smuk udendørs have, hvor man kan slappe af inden afgang.

Transport til Århus lufthavn

Aarhus by er omdrejningspunktet i Østjylland, hvor den centrale placering er lig med en effektiv infrastruktur. Derfor er det også nemt at nå et fly Aarhus London. Du kan nemlig vælge mellem en decideret lufthavnsbus eller rutebus 212, der også er forbundet med Randers og Ebeltoft. Afgangene er tilpasset flyene, og det tager ca. 50 minutter at komme fra Hovedbanegården til lufthavnen. Er man i egen bil skal man mod nord ad Grenåvej og Skæring, så man rammer Rute 15 og kan fortsætte resten af vejen ad Djurslandmotorvejen. Man kan også tage en taxi, der koster omkring 650 kr.

Transport til London

London har nogle af de mest ikoniske attraktioner i verden, som ganske enkelt er must sees. Det er lige fra Big Ben og Tower of London til Buckingham Palace, St Paul's Cathedral og Westminster Abbey. Når du har beundret bygningerne og knipset løs med din smartphone, så oplev nogle af de andre populære steder i millionbyen. Nyd en picnic i Hyde Park, shop løs på Oxford Street og besøg Camden Market. Gå tur langs Themsen og sæt dig på en café til teatime, som er fast tradition i England. Dermed er der garanti for, at du ikke kommer til at kede dig, når du ankommer med fly fra Aarhus til London.

Transport til London centrum

Som en af de største byer rent befolkningsmæssigt i hele Europa har London hele 6 internationale lufthavne, der bringer millioner af passagerer rundt i verden. Det er Heathrow med den populære Express bus af samme navn. Stansted har sin egen togstation tæt ved, hvor Stansted Express kører direkte til centrum. Fra Luton Lufthavn er National Express en hurtig løsning, mens Gatwick byder på easyBus eller Gatwick Express-toget. Fra London City Lufthavn er det bare at springe på Docklands Light Railway, som er et undergrundstog. Fra Southend lufthavn er det lettest at tage toget, der holder 2 minutters gang fra terminalen. Alle lufthavne tilbyder desuden billeje samt taxikørsel.