Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til London

Last minute-flyvninger fra Billund til London

Book nu, før det er for sent

Billund London
tor., 09 maj BLL - STN
søn., 12 maj STN - BLL
3179kr.
Pris pr. passager
Billund London
fre., 10 maj BLL - STN
117kr.
Pris pr. passager
Billund London
man., 29 apr. BLL - STN
tir., 30 apr. STN - BLL
271kr.
Pris pr. passager
Billund London
lør., 27 apr. BLL - LHR
lør., 27 apr. LHR - BLL
1731kr.
Pris pr. passager
Billund London
lør., 04 maj BLL - LHR
man., 06 maj LHR - BLL
1122kr.
Pris pr. passager
Billund London
tir., 14 maj BLL - LHR
ons., 15 maj LHR - BLL
1131kr.
Pris pr. passager

Rute information

Afstand: 769 kms
Lufthavne i Billund
Billund (BLL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i London
Heathrow (LHR) Afstand fra byens centrum: 23 kms
Stansted (STN) Afstand fra byens centrum: 49 kms
Gatwick (LGW) Afstand fra byens centrum: 40 kms
London City (LCY) Afstand fra byens centrum: 12 kms
Luton International (LTN) Afstand fra byens centrum: 43 kms
Biggin Hill (BQH) Afstand fra byens centrum: 49 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Der er sket rigtig meget i Billund Lufthavn siden den officielt blev bygget i 1964. Dengang var det ikke så moderne og billigt at rejse ud i verden, men det har en kæmpe, ny terminal i 2002 ændret på. Ni ud af ti passagerer rejser til eller fra udlandet, hvor mere end 90 destinationer byder på noget at vælge imellem. I 1964 var der 2000 starter og landinger, mens tallet i 2015 var oppe på knap 50.000. Udover at være en topmoderne lufthavn, så er man også involveret i flere netværk og projekter omkring miljøoptimering, så du kan rejse med fly Billund London fra en lufthavn, der er 100 % skabt for sine passagerer.

Transport til Billund lufthavn

Der kommer rigtig mange rejsende fra oplandet og fra resten af Danmark i det hele taget. Mange vælger at tage bilen og parkere i en af de mange sektioner, der går hele vejen fra P1 og op til P9. Kommer man udenbys fra skal man ramme Rute 28 og 30, mens lokale fra byen ikke har langt til terminalen. Fra vestkysten kan man tage bus 44 eller 144 fra Esbjerg. Østjylland byder på bus 912X og 913X, mens Kolding har rute 166. Fra Give-Tørring skal man hoppe på bus 119, og fra Vejen gælder rute 179. Alle disse muligheder gør det nemt at rejse med fly fra Billund til London.

Transport til London

London er super nem at komme til med flyselskaber som eksempelvis Ryanair, British Airways eller SAS. Turen tager kun omkring halvanden time – og du er klar til at opleve byen. Det er ikke svært at finde seværdigheder, for byen er spækket med et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser. Det er blot at starte fra en ende med Big Ben, London Eye og Tower Bridge, hvorefter man kan tage hen og vinke til dronningen i Buckingham Palace. Oxford Street og Camden Market byder på hver deres shopping-oplevelse i to forskellige genrer. Madame Tussauds er også en sjov oplevelse med de mange vellignende voksdukker. Husk også at få britisk kultur ind under huden med en traditionel afternoon tea.

Transport til London centrum

Denne britiske storby er så heldig at have 6 internationale lufthavne hele vejen rundt om byen, hvilket gør det til en fornøjelse at indløse flybilletter Billund London. Det er lige fra Heathrow med en bus-express-rute af samme navn. Stansted og Gatwick har begge ligeledes en såkaldt Express Bus. Fra London City Airport er det lettest at tage med Docklands Light Railway. Ankommer man i Southend Airport så har lufthavnen et togstop af samme navn. Den sidste mulighed er Luton, hvorfra der kører bus og tog. Alle lufthavne byder desuden på billeje samt taxikørsel, og dermed bestemmer du, om du selv vil være chauffør eller ej.