Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Finland (€)

Fly fra Billund til Budapest

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Budapest til den bedste pris

Afbudsrejser til Budapest

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse lø, 02 jul. Hjemrejse lø, 09 jul.
BLL Billund
BUD Budapest
hjemrejse fra 595kr
Afrejse sø, 24 jul. Hjemrejse lø, 30 jul.
BLL Billund
BUD Budapest
hjemrejse fra 741kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Budapest til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
  • ( Billund (BLL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Budapest
  • ( Ferihegy (BUD)
    Afstand fra byens centrum: 18 kms
K Afstand: 1141 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Hvad lægger du vægt på, når du opholder dig i en lufthavn? Hvis du ligesom flertallet også synes godt om rene, moderne forhold, god atmosfære, kundeservice, spisesteder, shopping og afslapning samt meget andet. Ja, så lever Billund Lufthavn op til alle kriterier. Lige fra du træder ind i terminalen, til du er gennem check-in, sikkerhedstjek og på vej til boarding, foregår det hele gnidningsfrit. Nyd også nogle af de forskellige kunstværker og skulpturer eller find en god plads til fly-spotting. En ting er sikkert – du kommer ikke til at kede dig i denne topmoderne lufthavn, hvor du kan indløse dine flybilletter Billund Budapest.

Transport til Billund lufthavn

Rigtig mange folk vælger at tage bilen til Billund Lufthavn, da den dækker et stort geografisk område. Med parkeringsmuligheder fra P1 til P9 er der også masser af plads at lade bilen stå på. Derfor kan du roligt køre ad Rute 28 eller 30, for så senere at ende i lufthavnen og fortsætte din rejse med fly fra Billund til Budapest. Der er endnu ingen direkte togforbindelse til lufthavnen, men der kører til gengæld masser af busser. Uanset om du kommer fra nord, syd, øst eller vest så er der forbindelser med bus. Knudepunktet omkring Aarhus, Horsens og Vejle er forsynet med 912X, mens de andre egne også har deres egne ruter.

Transport til Budapest

Budapest er på smukkeste vis opdelt i to takket være floden Donau, der skaber en hel særlig atmosfære. Bynavnet er netop en sammensætning af Buda og Pest, der i princippet består af to byer forenet i én. Buda-siden er den vestlige del af byen med mere kuperet terræn, mens Pest er den østlige del, der er mere flad. En bådtur på Donau er helt uundgåelig, nu hvor byen er bygget op omkring denne nerve. Byen er desuden kendt for sin spakultur, hvor afslapning og velvære står på dagsordenen. Du kan også opleve masser af ekstraordinært smukke slotte samt blot nyde bylivet med restauranter, diskoteker og caféer – priserne er stadig billige sammenlignet med Danmark.

Transport til Budapest centrum

Budapest Lufthavn er omdrejningspunkt for landingen, når du ankommer med fly Billund Budapest. Lufthavnen ligger ca. 16 km sydøst for byen, og det er muligt at leje en bil i ankomsthallen – alle de store firmaer er repræsenteret. Busser kører der også, hvad enten det er den særlige miniBUD airport-express eller en BKV bus nummer 200E fra T2. Der kører også tog mellem lufthavnen og Nyugati stationen i centrum. Togstationen tættest på T2 hedder Ferihegy. Taxi er også en løsning, men koster naturligvis noget mere end en tur med offentlig transport. Ca. 165 kr. skal man regne med for en taxitur.

Andre relevante ruter

Flyg från Billund till Budapest
Fly fra Billund til Budapest
Lennot Billund - Budapest