Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Budapest

Last minute-flyvninger fra København til Budapest

Book nu, før det er for sent

København Budapest
man., 29 apr. CPH - BUD
tor., 02 maj BUD - CPH
355kr.
Pris pr. passager
København Budapest
tir., 23 apr. CPH - BUD
138kr.
Pris pr. passager
København Budapest
ons., 24 apr. CPH - BUD
lør., 27 apr. BUD - CPH
531kr.
Pris pr. passager
København Budapest
fre., 03 maj CPH - BUD
man., 06 maj BUD - CPH
697kr.
Pris pr. passager
København Budapest
fre., 10 maj CPH - BUD
søn., 12 maj BUD - CPH
2395kr.
Pris pr. passager
København Budapest
ons., 15 maj CPH - BUD
fre., 17 maj BUD - CPH
590kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
64% Togrejser i Budapest er 64 % billigere end i København.
København 24kr.
Budapest 8,55kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
49% Et måltid i Budapest er 49 % billigere end et måltid i København.
København 150kr.
Budapest 75,99kr.
Vekselkurs
1 DKK = 53.06 HUF
1 HUF = 0.02 DKK
Sidst kontrolleret 15 april 2024
Afstand: 1012 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Budapest
Ferihegy (BUD) Afstand fra byens centrum: 18 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Man kan kun være enig i de rosende ord fra internationale rankings, hvor Københavns Lufthavn er med i top 15 over de bedste lufthavne i verden. I 2015 blev den endda kåret som verdens mest effektive lufthavn. I Danmark kan vi roligt være stolte af så topmoderne og international en airport, hvor gratis Wi-Fi, over 120 butikker samt eksklusive faciliteter også sender dig godt afsted med fly fra København til Budapest. Det er stedet, hvor tiden flyver afsted inden afgang, da man gerne vil opleve alle de muligheder, som lufthavnen byder på. Det kan være til afslapning i en af caféerne, noget godt til maven, shopping eller nydelse af de smukke views over landingsbanerne.

Transport til København lufthavn

Man kunne passende indføre et slogan med sætningen - alle veje fører til Københavns Lufthavn. Der er nemlig mange muligheder, når man skal fra midtbyen og over på øen Amager. Herfra kan man nemlig rejse med fly København Budapest. Ankommer man i bil, så sker det via en af de fire broer: Amagermotorvejen, Sjællandsbroen, Langebro eller Knippelsbro. Parkeringspriserne afhænger af, hvor tæt på terminalerne, man vil holde. Rejser man med offentlig transport, så er metrolinje M2 samt buslinjen 5C to oplagte muligheder, der kommer omkring Nørreport. Der kører også regionaltog fra Hovedbanegården, så der er nok at vælge imellem.

Transport til Budapest

Budapest er en helt vidunderlig by, som har fået en renæssance de senere år. Man føler sig nemlig placeret i et eventyr, når man vandrer rundt i den gamle bydel, som også er på UNESCO's liste. Buda Slot er lig med den smukkeste arkitektur, men også Matthias-kirken er et flot syn. Når man er træt i benene kan man tage på en times guidet Segway-tur, hvor man kommer forbi nogle af de andre attraktioner i bymidten. En gang shopping foregår bedst omkring Deák Ferenc tér og Vörösmarty-pladsen, hvor alle de populære mærker kan købes. Når man er sulten, så er gaden Váci utca et godt sted at slå sig ned.

Transport til Budapest centrum

Budapest Lufthavn – også kendt som Ferenc Liszt – er stedet, hvor dine flybilletter København Budapest for alvor bliver indløst. Her kan du nemlig stige ud 16 km fra centrum, hvor nye oplevelser venter forude. Lufthavnsekspressen kaldet miniBUD er den mest populære busrute, men man kan også hoppe på nummer 200E fra T2. Hælder man mere til at tage en taxi, så holder de ude foran Terminal 2A og 2B. Biludlejningsfirmaer er også tilstede – de holder til i ankomsthallen, hvor du kan vælge frit mellem de forskellige mærker og priser. Dermed er alle muligheder åbne, hvad enten du ønsker at være egen chauffør eller ej.