Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Finland (€)

Fly fra Billund til Frankfurt

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Frankfurt til den bedste pris

Afbudsrejser til Frankfurt

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse on, 17 aug. Hjemrejse lø, 20 aug.
BLL Billund
FRA Frankfurt
hjemrejse fra 1.211kr
Afrejse on, 31 aug. Hjemrejse to, 08 sep.
BLL Billund
FRA Frankfurt
hjemrejse fra 866kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Frankfurt til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Frankfurt
 • ( Frankfurt International (FRA)
  Afstand fra byens centrum: 12 kms
 • ( Hahn Airport (HHN)
  Afstand fra byens centrum: 103 kms
K Afstand: 625 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

I lille Billund har de både LEGO og Billund Lufthavn, der begge har gjort byen kendt internationalt. Placeringen er perfekt i forhold til det store område, som lufthavnen er i stand til at dække for alle de rejsende passagerer. I 2002 stod en splinterny terminal færdig – efter at kontrakten havde været i udbud blandt interesserede arkitektfirmaer. Lufthavnen er ejet af ni kommuner tilsammen, der gør deres bedste for, at du kan komme med fly fra Billund til Frankfurt fra en moderne lufthavn. Gratis internet, butikker og restauranter, masser af parkeringspladser, den nyeste teknologi indenfor bagagehåndtering, toiletfaciliteter og meget andet, der alt sammen gør lufthavnen utrolig rejsevenlig.

Transport til Billund lufthavn

Det er begrænset med store, internationale lufthavne i Danmark grundet vores størrelse. Derfor er de fleste også nødt til at bruge lidt transporttid for at nå frem til lufthavnen. Det er dog en hyggelig forberedelse og start på rejsen, når turen går mod Billund Lufthavn. Det kan man komme via Rute 28 eller 30 – alt efter hvilket område i Danmark, man ankommer fra. Folk fra Billund by er heldige, da lufthavnen ligger meget centralt, og der kører både busser og taxis. Busser fra både Esbjerg i vest, Vejen i syd, Vejle i øst og Herning i nord kører frem og tilbage mellem de forskellige byer hver især og lufthavnen.

Transport til Frankfurt

Frankfurt bliver også kaldt Mainhattan grundet byens skyline. Området med de høje bygninger huser de største banker og bilmærker, mens Altstadt i centrum er kontrasten i form af brostensbelagte gader og arkitektur med mange hundrede år på bagen. Byen er fyldt med internationale indbyggere fra mange forskellige lande, hvilket er lig med en atmosfære med højt til loftet og rummelighed. Spændende seværdigheder er der nok af – uanset smag. Goethe-museet er en klassiker, og det samme er Palmengarten, der er en smuk botanisk have. Museumsufer byder på mange forskellige museer, mens shopping foregår på indkøbsgaden "die Zeil". Udsigten over byen kan nydes fra Domturm. Så glæd dig til at indløse dine flybilletter Billund Frankfurt.

Transport til Frankfurt centrum

Der er to lufthavne, der servicerer fly Billund Frankfurt. Den mest kendte af de to hedder Frankfurt Lufthavn. Det er den travleste lufthavn i hele Tyskland, samt et af de største knudepunkter for rejsende til Europa generelt. Der kører S-Bahn-tog til byen – hop på linje S8 eller S9. Mulige buslinjer er eksempelvis nummer 58, 62 eller 77. A3 og A5 er hovedvejene til byen, hvis man lejer bil i en af terminalerne. Hahn Lufthavn er en anden mulighed – den ligger noget længere væk fra bymidten. Derfor vælger mange at leje en bil i lufthavnen, hvor man skal ind på B50 og videre ad A61, A60 og A66, inden man slutteligt rammer B44.

Andre relevante ruter

Flyg från Billund till Frankfurt
Fly fra Billund til Frankfurt
Lennot Billund - Frankfurt