Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Billund til Lissabon

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Lissabon til den bedste pris

Afbudsrejser til Lissabon

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse to, 16 dec. Hjemrejse ma, 20 dec.
BLL Billund
LIS Lissabon
hjemrejse fra 159kr
Afrejse ma, 27 dec. Hjemrejse to, 30 dec.
BLL Billund
LIS Lissabon
hjemrejse fra 437kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Lissabon til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
  • ( Billund (BLL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Lissabon
  • ( Lisboa (LIS)
    Afstand fra byens centrum: 5 kms
K Afstand: 2325 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Måske kender folk ude i den store verden ikke til Billund by som sådan, men de kender LEGO! Byen er som bekendt velsignet med et af verdens mest kendte brands. Men ikke nok med det, for Billund Lufthavn er jo også et kæmpe trækplaster – i hvert fald når der skal rejses indenrigs eller internationalt. Her kan du nyde gratis internet, god mad og shopping, mens du sender ungerne i legeområdet. Når dit fly fra Billund til Lissabon letter, sker det fra en topmoderne lufthavn med 11 gates. Både flyene og selve lufthavnen underholder dig på optimal vis, så din rejse aldrig bliver kedelig.

Transport til Billund lufthavn

Fra Billund by er det super nemt at komme til lufthavnen. Alt efter vejr, bagage og afstand kan man gå, cykle eller tage bussen. Bilen er naturligvis også en mulighed, hvor man skal ind på Rute 28 eller 30, hvis man kommer fra resten af Jylland. Parkeringspladser fra P1 til P9 i forskellige prisklasser og afstande til check-in giver dig mange valgmuligheder. De mange forskellige busruter forbinder lufthavnen med togstationer i alt fra Vejle og Give til Esbjerg og Skanderborg. Busrute 912X og 913X forbinder det østjyske med Billund, mens også syd, vest og nord har linjer lige fra 179 til Vejen eller 119 fra Tørring.

Transport til Lissabon

Fly Billund Lissabon forbinder Danmark med den vestligste storby i Europa. Byen ligger nemlig næsten helt ude ved Atlanterhavet – samt ved Tejo-floden. Det er noget, der præger byens gastronomi i form af fisk og skaldyr, der hører til byens faste menukort. Man finder også torsk, mandler, oliven samt kirsebærlikøren Ginjinha blandt områdets specialiteter. Seværdigheder som Torre de Belem-fortet og UNESCO-klosteret Mosteiro dos Jeronimos skal opleves. Står den på strandture så er der både de afskærmede af slagsen samt stederne med vandsportsaktiviteter. Praia de Carcavelos er dog altid et sikkert hit nær byen. Nyd også en tur i sporvogn linje 28, der går for at være turistlinjen med flere seværdigheder undervejs.

Transport til Lissabon centrum

Når du får taget hul på dine flybilletter Billund Lissabon, så bringer flyet dig til Lissabon Lufthavn – også kendt som Humberto Delgado. Det er en lufthavn med rutineret personale, der er vant til at guide over 15 millioner passagerer gennem terminalerne. Lufthavnen ligger nord for bymidten i ca. 7 kilometers afstand. Den er moderne med egen metrostation, der bringer dig videre ind til centrum på 20 minutter. Der kører også busser som shuttle services i form af AeroBus, hvis du foretrækker det i stedet for metro. En taxitur koster ikke mere end 100 kr. – så det er blot at læne dig tilbage og lad chaufføren gøre arbejdet.

Andre relevante ruter

Lennot Billund - Lissabon
Fly fra Billund til Lisboa
Flyg från Billund till Lissabon