Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Lissabon

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra København til Lissabon

Book nu, før det er for sent

København Lissabon
tir., 23 jul. CPH - LIS
tor., 25 jul. LIS - CPH
3183kr.
Pris pr. passager
København Lissabon
søn., 18 aug. CPH - LIS
385kr.
Pris pr. passager
København Lissabon
man., 12 aug. CPH - LIS
tir., 13 aug. LIS - CPH
1804kr.
Pris pr. passager
København Lissabon
søn., 28 jul. CPH - LIS
tir., 30 jul. LIS - CPH
1894kr.
Pris pr. passager
København Lissabon
tor., 01 aug. CPH - LIS
man., 05 aug. LIS - CPH
2749kr.
Pris pr. passager
København Lissabon
tir., 06 aug. CPH - LIS
tir., 06 aug. LIS - CPH
2622kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
38% Togrejser i Lissabon er 38 % billigere end i København.
København 24kr.
Lissabon 14,94kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
35% Et måltid i Lissabon er 35 % billigere end et måltid i København.
København 150kr.
Lissabon 97,12kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 20 juli 2024
Afstand: 2477 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Lissabon
Lisboa (LIS) Afstand fra byens centrum: 5 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Med 165 direkte ruter til alverdens destinationer kan du naturligvis også rejse med fly fra København til Lissabon. Det foregår enten fra Terminal 2, T3 eller CPH Go, der er kendt som terminalen med lavprisselskaber. Inden du når så vidt, kan du opleve underholdning i form af 120 butikker i verdens første lufthavns-shoppingcenter. Servicen er i top, og automatikken samt teknologien kører derudad, så du kan stige ombord med den bedste mavefornemmelse. Når du har spist og shoppet kommer ventetiden inden boarding. Her kan man surfe gratis på internettet eller læse et magasin fra en af kioskerne. Så jo – tiden går både godt og hurtig i Københavns Lufthavn.

Transport til København lufthavn

Alt efter hvor i byen man ankommer fra, så er Nørreport og Hovedbanegården knudepunkt for offentlig transport. Derfra kan du også tage bus 5C, der tilmed kører om natten. Metrolinje M2 har stop på Nørreport og Kongens Nytorv, mens bus 35 og 36 også kører til lufthavnen – dog med stop på lidt mindre stationer. Man kan også ankomme i bil, når man skal med fly København Lissabon. Folk lidt udenfor city vælger oftest E20 via Amagermotorvejen, mens folk i midtbyen tit vælger at køre via Christianshavn eller Sydhavn. Mange veje fører til Københavns Lufthavn på Amager, så du skal nok nå dit fly til Portugal.

Transport til Lissabon

Lissabon er en by, der spænder vidt. Den er fyldt med historiske monumenter og bygninger samtidig med, at man også tydeligt ser innovative og teknologiske fremskridt. Beliggenheden gør byen attraktiv for folk, der elsker outdoor-aktiviteter. Der kan spilles golf, rides, løbes langs marinaen eller surfes. En tur i sporvogn 28 er et must, da den kører på en rute, der også er kendt som sightseeing-ruten. Oplev også Praça do Comércio, der er et af de største torve i Europa. Samme sted finder man også Pátio da Galé, der er moderniseret efter et jordskælv i 1755, samt Cais das Colunas, hvor man kan nyde en solnedgang. Når der skal slappes af, så prøv stranden Arrábida.

Transport til Lissabon centrum

Så snart tiden er inde til at få brugt dine flybilletter København Lissabon, så kan du se frem til at lande i Lissabon Lufthavn 7 km nord for centrum. Vueling og TAP Portugal er blot nogle af de selskaber, der flyver til Portugals største by. Lufthavnen er både udstyret med egen metrostation, hvor man skal med ruten, der hedder Aeroporto – Saldanha, samt eget busstop, hvorfra AeroBus bringer dig ind til byen. Ønsker man at lade en taxichauffør klare sagerne, så kan turen bookes for omkring 100 kr. Biludlejning er naturligvis også en mulighed – de forskellige udbydere tager imod din bestilling i ankomsthallen.