Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra København til Lissabon

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Lissabon fra 961 €

Afbudsrejser til Lissabon

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse sø, 14 mar. Hjemrejse fr, 19 mar.
CPH København
LIS Lissabon
hjemrejse fra 1.097kr
Afrejse on, 31 mar. Hjemrejse fr, 02 apr.
CPH København
LIS Lissabon
hjemrejse fra 961kr
Rute information
Find brugbart information om København og Lissabon til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.5 DKK
Sidst kontrolleret 25 februar 2021
Tog
Lokal, enkeltbillet
44%

Togrejser i Lissabon er 44 % billigere end i København.

København
24kr
Lissabon
13,39kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
53%

Et måltid i Lissabon er 53 % billigere end et måltid i København.

København
130kr
Lissabon
61,35kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
52%

En taxatur i Lissabon er 52 % billigere end i København.

København
50kr
Lissabon
24,17kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
68%

Kaffe i Lissabon er 68 % billigere end i København.

København
39,08kr
Lissabon
12,53kr
Lufthavne i København
 • ( Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Lissabon
 • ( Lisboa (LIS)
  Afstand fra byens centrum: 5 kms
K Afstand: 2477 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Med 165 direkte ruter til alverdens destinationer kan du naturligvis også rejse med fly fra København til Lissabon. Det foregår enten fra Terminal 2, T3 eller CPH Go, der er kendt som terminalen med lavprisselskaber. Inden du når så vidt, kan du opleve underholdning i form af 120 butikker i verdens første lufthavns-shoppingcenter. Servicen er i top, og automatikken samt teknologien kører derudad, så du kan stige ombord med den bedste mavefornemmelse. Når du har spist og shoppet kommer ventetiden inden boarding. Her kan man surfe gratis på internettet eller læse et magasin fra en af kioskerne. Så jo – tiden går både godt og hurtig i Københavns Lufthavn.

Transport til København lufthavn

Alt efter hvor i byen man ankommer fra, så er Nørreport og Hovedbanegården knudepunkt for offentlig transport. Derfra kan du også tage bus 5C, der tilmed kører om natten. Metrolinje M2 har stop på Nørreport og Kongens Nytorv, mens bus 35 og 36 også kører til lufthavnen – dog med stop på lidt mindre stationer. Man kan også ankomme i bil, når man skal med fly København Lissabon. Folk lidt udenfor city vælger oftest E20 via Amagermotorvejen, mens folk i midtbyen tit vælger at køre via Christianshavn eller Sydhavn. Mange veje fører til Københavns Lufthavn på Amager, så du skal nok nå dit fly til Portugal.

Transport til Lissabon

Lissabon er en by, der spænder vidt. Den er fyldt med historiske monumenter og bygninger samtidig med, at man også tydeligt ser innovative og teknologiske fremskridt. Beliggenheden gør byen attraktiv for folk, der elsker outdoor-aktiviteter. Der kan spilles golf, rides, løbes langs marinaen eller surfes. En tur i sporvogn 28 er et must, da den kører på en rute, der også er kendt som sightseeing-ruten. Oplev også Praça do Comércio, der er et af de største torve i Europa. Samme sted finder man også Pátio da Galé, der er moderniseret efter et jordskælv i 1755, samt Cais das Colunas, hvor man kan nyde en solnedgang. Når der skal slappes af, så prøv stranden Arrábida.

Transport til Lissabon centrum

Så snart tiden er inde til at få brugt dine flybilletter København Lissabon, så kan du se frem til at lande i Lissabon Lufthavn 7 km nord for centrum. Vueling og TAP Portugal er blot nogle af de selskaber, der flyver til Portugals største by. Lufthavnen er både udstyret med egen metrostation, hvor man skal med ruten, der hedder Aeroporto – Saldanha, samt eget busstop, hvorfra AeroBus bringer dig ind til byen. Ønsker man at lade en taxichauffør klare sagerne, så kan turen bookes for omkring 100 kr. Biludlejning er naturligvis også en mulighed – de forskellige udbydere tager imod din bestilling i ankomsthallen.

Andre relevante ruter