Har du brug for hjælp?

Få eksklusive tilbud: 35 15 82 12

Fly fra Billund til Milano

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Milano fra 339 €

Afbudsrejser til Milano

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse ti, 17 12 2019 Hjemrejse ti, 7 01 2020
BLL Billund
LIN Milano
hjemrejse fra 1044kr
Afrejse ma, 9 12 2019 Hjemrejse ti, 10 12 2019
BLL Billund
BGY Milano
hjemrejse fra 338kr
Afrejse ma, 9 12 2019 Hjemrejse ti, 10 12 2019
BLL Billund
MXP Milano
hjemrejse fra 569kr
Afrejse to, 9 01 2020 Hjemrejse ti, 14 01 2020
BLL Billund
LIN Milano
hjemrejse fra 1044kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Milano til at planlægge din rejse
( Lufthavne i Billund
 • ? Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
) Lufthavne i Milano
 • ? Orio Al Serio (BGY)
  Afstand fra byens centrum: 46 kms
 • ? Malpensa (MXP)
  Afstand fra byens centrum: 39 kms
 • ? Linate (LIN)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ? Giuseppe Verdi (PMF)
  Afstand fra byens centrum: 117 kms
L Afstand: 1141 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Der er altid store diskussioner, når noget så vigtigt som en lufthavn skal bygges, for hvor skal den placeres? Billund Lufthavn ligger perfekt i forhold til at dække hele Vestdanmark – og ja, det tager heller ikke lang tid at komme til lufthavnen fra andre dele af landet. Flyselskaber som Ryanair, KLM, SAS, Norwegian og British Airways flyver alle til og fra lufthavnen. Dermed er det ikke svært at finde flybilletter Billund Milano. Man rejser fra lufthavnens hovedterminal, der er ganske ny, og som byder på alle de ting, der gør både afrejse og ankomst perfekt.

Transport til Billund lufthavn

I Danmark roses vi for mange ting – ikke mindst for den gode infrastruktur, der er tilgængelig rundt omkring i landet. Det gælder naturligvis også vejen til denne populære lufthavn, så du nemt kan komme afsted med fly fra Billund til Milano. Bymidten i Billund er kun ganske få kilometer derfra, og kommer man fra andre dele af landet, så skal man blot ind på Rute 28 og 30. Der kører også busser fra alle de større byer som Aarhus (212X), Kolding (166) og Esbjerg (44 eller 144), mens toget kører til nærliggende stationer, hvis man ønsker at rejse med det.

Transport til Milano

Milano har både noget for sports- og modeinteresserede. Byens to verdenskendte klubber – Inter og A.C. Milan holder til på San Siro Stadion. Quadrilatero della Moda og Galleria Vittorio Emanuele er begge steder, hvor man kan købe luksus-brands, som også er til stede ved Milan Fashion Week. Når man skal være kulturel, så er Duomo di Milano – byens katedral – et must see. Byggeriet er foregået over seks århundreder! Når sulten skal stilles, kan man dykke ned i noget af den lækre pasta eller pizza. Desserten består naturligvis af gelato, som er den velkendte, cremede is. Husk også at suge indtryk til dig på en af de mange caféer, hvor det lokale liv kan iagttages.

Transport til Milano centrum

Der er mange muligheder for at rejse med fly Billund Milano. Byen byder nemlig på hele tre lufthavne, så rejsende kan opleve en bid af Norditaliens charme. Malpensa, Linate og Orio al Serio er de tre lufthavne, som ligger i henholdsvis nordøst, øst og nordvest. Malpensa Express er den letteste løsning ind til byen, mens det fra Linate er nemmest at tage bus nummer 73. Fra Orio al Serio er det muligt at tage den såkaldte Orio Shuttle. Alle tre internationale lufthavne byder naturligvis også på biludlejning samt taxikørsel, så alle muligheder er åbne – alt efter budget, lyst og behov.

Andre relevante ruter