Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til Milano

Last minute-flyvninger fra Billund til Milano

Book nu, før det er for sent

Billund Milano
ons., 08 maj BLL - LIN
lør., 11 maj LIN - BLL
2071kr.
Pris pr. passager
Billund Milano
fre., 31 maj BLL - BGY
169kr.
Pris pr. passager
Billund Milano
man., 29 apr. BLL - LIN
tir., 30 apr. LIN - BLL
1084kr.
Pris pr. passager
Billund Milano
tir., 23 apr. BLL - MXP
tor., 25 apr. MXP - BLL
2932kr.
Pris pr. passager
Billund Milano
fre., 03 maj BLL - MXP
søn., 05 maj MXP - BLL
1177kr.
Pris pr. passager
Billund Milano
man., 13 maj BLL - MXP
ons., 15 maj MXP - BLL
1438kr.
Pris pr. passager

Rute information

Afstand: 1141 kms
Lufthavne i Billund
Billund (BLL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Milano
Malpensa (MXP) Afstand fra byens centrum: 39 kms
Linate (LIN) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Orio Al Serio (BGY) Afstand fra byens centrum: 46 kms
Giuseppe Verdi (PMF) Afstand fra byens centrum: 117 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Der er altid store diskussioner, når noget så vigtigt som en lufthavn skal bygges, for hvor skal den placeres? Billund Lufthavn ligger perfekt i forhold til at dække hele Vestdanmark – og ja, det tager heller ikke lang tid at komme til lufthavnen fra andre dele af landet. Flyselskaber som Ryanair, KLM, SAS, Norwegian og British Airways flyver alle til og fra lufthavnen. Dermed er det ikke svært at finde flybilletter Billund Milano. Man rejser fra lufthavnens hovedterminal, der er ganske ny, og som byder på alle de ting, der gør både afrejse og ankomst perfekt.

Transport til Billund lufthavn

I Danmark roses vi for mange ting – ikke mindst for den gode infrastruktur, der er tilgængelig rundt omkring i landet. Det gælder naturligvis også vejen til denne populære lufthavn, så du nemt kan komme afsted med fly fra Billund til Milano. Bymidten i Billund er kun ganske få kilometer derfra, og kommer man fra andre dele af landet, så skal man blot ind på Rute 28 og 30. Der kører også busser fra alle de større byer som Aarhus (212X), Kolding (166) og Esbjerg (44 eller 144), mens toget kører til nærliggende stationer, hvis man ønsker at rejse med det.

Transport til Milano

Milano har både noget for sports- og modeinteresserede. Byens to verdenskendte klubber – Inter og A.C. Milan holder til på San Siro Stadion. Quadrilatero della Moda og Galleria Vittorio Emanuele er begge steder, hvor man kan købe luksus-brands, som også er til stede ved Milan Fashion Week. Når man skal være kulturel, så er Duomo di Milano – byens katedral – et must see. Byggeriet er foregået over seks århundreder! Når sulten skal stilles, kan man dykke ned i noget af den lækre pasta eller pizza. Desserten består naturligvis af gelato, som er den velkendte, cremede is. Husk også at suge indtryk til dig på en af de mange caféer, hvor det lokale liv kan iagttages.

Transport til Milano centrum

Der er mange muligheder for at rejse med fly Billund Milano. Byen byder nemlig på hele tre lufthavne, så rejsende kan opleve en bid af Norditaliens charme. Malpensa, Linate og Orio al Serio er de tre lufthavne, som ligger i henholdsvis nordøst, øst og nordvest. Malpensa Express er den letteste løsning ind til byen, mens det fra Linate er nemmest at tage bus nummer 73. Fra Orio al Serio er det muligt at tage den såkaldte Orio Shuttle. Alle tre internationale lufthavne byder naturligvis også på biludlejning samt taxikørsel, så alle muligheder er åbne – alt efter budget, lyst og behov.