Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:
Europe
Norway (NOK)
Finland (€)

Fly fra Billund til Pisa

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Pisa til den bedste pris

Afbudsrejser til Pisa

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse ti, 11 okt. Hjemrejse to, 13 okt.
BLL Billund
PSA Pisa
hjemrejse fra 256kr
Afrejse ti, 18 okt. Hjemrejse lø, 29 okt.
BLL Billund
PSA Pisa
hjemrejse fra 333kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Pisa til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Pisa
 • ( Galileo Galilei (PSA)
  Afstand fra byens centrum: 4 kms
 • ( Peretola (FLR)
  Afstand fra byens centrum: 65 kms
K Afstand: 1338 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Der findes i dag mange valgmuligheder, når man vil rejse med fly fra Danmark. Jo større lufthavnen er, des flere ruter har den. Derfor er Billund Lufthavn også et rigtig godt udgangspunkt for din rejse ud i den vide verden. Lufthavnen er bygget strategisk op, så du guides professionelt gennem check-in og moderne udstyr, indtil du kommer om på den anden side inden boarding, hvor det bliver rigtig sjovt. Her kan du lade op med gratis Wi-Fi, handle læsestof i kiosken, købe snolder til turen eller nyde en kop kaffe med en formidabel udsigt. Det er stedet, hvor du med glæde venter på dit fly fra Billund til Pisa.

Transport til Billund lufthavn

Det er ligetil at finde til Billund Lufthavn. De fleste har været der før, og andre sætter GPS'en til. Men der findes også mange, der skal dertil for første gang. Vælger man at køre selv, skal man ind på Rute 28 eller 30, hvorefter man hurtigt ender ved terminalen. Når du skal nå et fly Billund Pisa, kan du også vælge at lade bussen bringe dig hele vejen. Det gælder, hvad enten man kommer fra Herning, Esbjerg, Aarhus, Horsens, Vejle, Kolding eller Vejen. Flere små byer er også med på rutekortet, så du kan ankomme til lufthavnen i god tid.

Transport til Pisa

Det er attraktionen over dem alle: det skæve tårn i Pisa. Med en hældning på 3,97 grader giver tårnet anledning til masse af sjove feriebilleder. Naturligvis det klassiske, hvor man prøver at presse tårnet op, så det bliver lige. I forlængelse heraf kan man samtidig tage Piazza dei Miracoli med de 4 bygninger, hvoraf Pisa katedral er den ene. Byen er dog meget mere end det, hvilket blandt andet kan opleves ved Piazza dei Cavalieri med den smukke Santo Stefano-kirke samt hele Middelalder-arkitekturen. Når man går tur langs Arno-floden, skal man huske Santa Maria della Spina-kirken i hvid marmor og gotisk stil fra 1230. Husk også at smage cecina – en slags pandekage.

Transport til Pisa centrum

Når tiden er kommet, hvor dine flybilletter Billund Pisa endelig skal bruges, så kan du sige farvel til Danmark og goddag til Italien for en stund. Flyet landet i Pisa Lufthavn – også kaldet Galileo Galilei efter den verdenskendte, italienske astronom. Fra lufthavnen kan man tage med den spritny People Mover, der kører fuldautomatisk til hovedstationen i Pisa by. Vil du hellere rejse med bus, skal du med linjen Autolinee CTT Nord - LAM Rossa, der kører fra P6. Ønsker du at hyre en taxi, så holder de på linje lige udenfor ankomstterminalen. Biludlejningsfirmaer er der også nok af, så det er muligt at leje bil – også selvom man ankommer med det sidste fly.

Andre relevante ruter

Fly fra Billund til Pisa
Lennot Billund - Pisa