Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Milano

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra København til Milano

Book nu, før det er for sent

København Milano
tir., 23 jul. CPH - BGY
fre., 26 jul. BGY - CPH
1615kr.
Pris pr. passager
København Milano
ons., 24 jul. CPH - BGY
129kr.
Pris pr. passager
København Milano
man., 29 jul. CPH - BGY
tir., 30 jul. BGY - CPH
1078kr.
Pris pr. passager
København Milano
fre., 02 aug. CPH - MXP
søn., 04 aug. MXP - CPH
2023kr.
Pris pr. passager
København Milano
ons., 07 aug. CPH - MXP
lør., 10 aug. MXP - CPH
1623kr.
Pris pr. passager
København Milano
man., 12 aug. CPH - MXP
tor., 15 aug. MXP - CPH
1099kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
31% Togrejser i Milano er 31 % billigere end i København.
København 24kr.
Milano 16,44kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
0% Et måltid i Milano koster nogenlunde det samme som i København.
København 150kr.
Milano 149,41kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 20 juli 2024
Afstand: 1160 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Milano
Malpensa (MXP) Afstand fra byens centrum: 39 kms
Orio Al Serio (BGY) Afstand fra byens centrum: 46 kms
Linate (LIN) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Giuseppe Verdi (PMF) Afstand fra byens centrum: 117 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

En international hub med 165 ruter på destinationskortet – og så endda den mest trafikerede i hele Norden! Københavns Lufthavn er størst baseret på antal rejsende om året, og ikke uden grund. Det er nemlig en hel by i sig selv med rullegulve, shoppingcenter, mødelokaler, lounges og mange andre ting, der i den grad forkorter ventetiden, inden det går løs med fly fra København til Milano. Det sker fra enten Terminal 2, Terminal 3 eller CPH Go, hvor lavprisselskaberne holder til. Lufthavnen er kendt for at være uhyre effektiv, hvilket også ses på den hurtige check-in-tid samt de mange afgange, der flyver til tiden.

Transport til København lufthavn

Amager er Danmarks tættest befolkede ø, og den er forbundet med Sjælland via 4 broer. Dermed er det nemt at komme til Københavns Lufthavn fra centrum, da broerne spreder sig fra Knippelsbro i nord og ned mod syd efterfulgt af Langebro, Sjællandsbroen og Kalvebodbroerne. Man skal regne med en lille halv times kørsel, alt afhængig af trafikken. Du kan også tage metroline M2, når du skal nå et fly København Milano. Det stopper blandt andet ved Nørreport og Kongens Nytorv. Den nye bus 5C er også et hit, da den kører i fast rutefart mellem city og lufthavnen – også om natten.

Transport til Milano

Milano er berømt for sine mange modeshows og messer. Men byen er meget mere end det. Arkitekturen er storslået og detaljerig, så der er masser af skønhed at kigge på. Der er også noget godt til maven, for byen er fyldt med restauranter og is-caféer, hvor man kan spise alt fra pizza og pasta til det smagfulde gelato. Hovedattraktionen er Duomo di Milano – byens smukke katedral samt det tilhørende torv. Navigli-området er også et besøg værd, da man her kan opleve den lange kanal med spisesteder og barer langs begge sider. Galleria Vittorio Emanuele er også en unik oplevelse, og er man til sport, så er San Siro Stadion også placeret i byen.

Transport til Milano centrum

Tre – det er det antal lufthavne, som Milano giver dig mulighed for at lande i. Linate Lufthavn ligger tættest på byen i ca. 7 kilometers afstand. Bus nummer 73 kører fra lufthavnen og ind til centrum. Den anden og største hedder Malpensa Lufthavn, og her kan man tage Malpensa Express, der er den mest anvendte transportform ind til byen. Dine flybilletter København Milano kan også gå til Orio al Serio, hvorfra der kører en såkaldt Orio Shuttle ind til bymidten. Alle tre internationale lufthavne byder også på taxikørsel samt billeje. Så glæd dig til at komme hurtig ind til byen.