Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Billund til Prag

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Prag til den bedste pris

Afbudsrejser til Prag

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse sø, 12 dec. Hjemrejse fr, 17 dec.
BLL Billund
PRG Prag
hjemrejse fra 134kr
Afrejse fr, 31 dec. Hjemrejse fr, 07 jan.
BLL Billund
PRG Prag
hjemrejse fra 95kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Prag til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Prag
 • ( Ruzyne (PRG)
  Afstand fra byens centrum: 13 kms
 • ( Vodochody (VOD)
  Afstand fra byens centrum: 14 kms
K Afstand: 722 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Billund Lufthavn gør sig godt i international sammenhæng, da den lever op til de standarder, man som rejsende kan forvente – plus mere til! Udendørs er der både moderne P-huse, bilvask og tankstation, mens der indendørs er aktiviteter for både børn og voksne. Gratis internet kan man ikke undvære, og de mange shopping-muligheder får også tiden til at gå godt og hurtig, så man kan komme med fly Billund Prag. Lufthavnen håndterer mere end 3 millioner passagerer årligt, hvilket er meget i et lille land som Danmark. Men med en nyere terminal på tusindvis af kvadratmeter er der plads til alle.

Transport til Billund lufthavn

Transporten til og fra lufthavnen er altid en del af hele turen. Det er nemlig her, man lader op til processen med at tjekke ind og boarde. Lidt sommerfugle i maven er der også plads til, men det er blot et tegn på, at man er på vej til Billund Lufthavn. Hovedruterne 28 og 30 leder dig videre ind mod lufthavnen, når du ankommer i bil. Busruterne 912X og 913X dækker det mest af Østjylland, mens man i Give har nummer 199 og i Esbjerg har 44 og 144. Fra Kolding kører nummer 166 og fra Vejen bus 179. Dermed er det ingen sag at rejse med fly fra Billund til Prag.

Transport til Prag

Prag er efterhånden gået hen og blevet noget af en turistmagnet. Der hviler nemlig en hel særlig atmosfære over byen, som i særdeleshed skyldes de mange smukke bygninger. Her får man storbyliv med en hyggelig stemning, og hvor tempoet er til at følge med i. Kirkeklokkerne i det fjerne kombineret med brosten får en til at slappe af og lade sig rive med af de lokales flow. Karlsbroen er byens helt store attraktion, og det samme er borgen Pražský hrad. Den gamle by (Staré M?sto) med det berømte rådhus-ur er også værd at lægge vejen forbi. Prag Zoo bringer altid smil på læben, hvad enten man rejser med eller uden børn.

Transport til Prag centrum

Prag Lufthavn – også kendt som Vaclav Havel – er stedet, hvor du lander i Tjekkiets største by. Lufthavnen frekventeres af turister fra hele verden, og rejsende fra Danmark fylder også godt på listen. Norwegian, Czech Airlines og Air Berlin er blot nogle af de selskaber, der bringer dig sikkert afsted, når du skal have indløst dine flybilletter Billund Prag. Når du er ankommet, kan du tage Airport Express direkte ind til byen eller hoppe på bus 100 eller 119, der kører hen til de nærliggende metrostationer. I lufthavnen kan der også bookes en taxi foran terminal-udgangen, mens billeje også er en mulighed.

Andre relevante ruter

Lennot Billund - Praha
Fly fra Billund til Praha
Flyg från Billund till Prag