Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Finland (€)

Fly fra København til New York

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til New York til den bedste pris

Afbudsrejser til New York

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse ma, 20 feb. Hjemrejse ma, 27 feb.
CPH København
JFK New York
hjemrejse fra 1.968kr
Afrejse sø, 19 feb. Hjemrejse sø, 26 feb.
CPH København
JFK New York
hjemrejse fra 2.999kr
Afrejse to, 02 mar. Hjemrejse fr, 10 mar.
CPH København
JFK New York
hjemrejse fra 1.717kr
Afrejse lø, 04 mar. Hjemrejse sø, 12 mar.
CPH København
JFK New York
hjemrejse fra 16.520kr
Rute information
Find brugbart information om København og New York til at planlægge din rejse
Lufthavne i København
 • ( Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i New York
 • ( John F Kennedy Intl Airport (JFK)
  Afstand fra byens centrum: 23 kms
 • ( Newark International Airport (EWR)
  Afstand fra byens centrum: 18 kms
 • ( La Guardia (LGA)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( East 34St Landing (NES)
  Afstand fra byens centrum: 4 kms
 • ( Battery Pk City (NBP)
  Afstand fra byens centrum: 4 kms
 • ( Wall Street Spb (NWS)
  Afstand fra byens centrum: 18 kms
K Afstand: 6182 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Københavns Lufthavn er blevet kåret som Europas bedste op til flere gange. Det skyldes især de topmoderne omgivelser samt den hurtige og effektive håndtering af alt fra check-in til security-check. Udover Terminal 2, Terminal 3 og CPH Go er man omringet af butikker og spisesteder af enhver slags. Derfor er det en ekstra glæde at rejse med fly fra København til New York, da omgivelserne, underholdningen og de gnidningsfri processer skaber komfort. Du letter fra en lufthavn med det første shopping-center i verden, og samtidig er den Danmarks største arbejdsplads. Så bliv en del af de mere end 26 millioner rejsende om året!

Transport til København lufthavn

Københavns Lufthavn ligger placeret helt i øst på øen Amager. Det er en strategisk placering tæt på både Sverige og København. Når man kommer fra Indre By eller nogle af de andre bydele, så kan der vælges mellem fire forskellige broer, der nærmest ligger parallelt fra nord ved Christianshavn, og ned til Sydhavnen. Offentlig transport er også en mulighed, når man skal med fly København New York. Her er bus nummer 5C et optimalt valg, da den kører hele døgnet rundt fra både Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Man kan også tage metroen, da linje M2 tager turen forbi Nørreport og Kongens Nytorv, inden man stiger af i forlængelse af T3.

Transport til New York

New York er på alles læber, da den er så fed og tiltrækkende på alle måder. Det er byen, som man vender tilbage til igen og igen, da der hele tiden dukker nye skyskrabere, butikker og kulturelle tilbud op. Derfor er det også altid nemt at finde flybilletter København New York med selskaber som eksempelvis Norwegian, Icelandair eller Aeroflot. Man kommer naturligvis ikke udenom Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park og mindesmærket for 11. september. Ud af byens fem distrikter er Manhattan den mest populære med Times Square, Broadway samt uendelige shopping-muligheder, spisesteder og underholdning. The Bronx, Brooklyn, Queens og Staten Island har dog også masser at byde på.

Transport til New York centrum

I en megaby som New York er der valgmuligheder indenfor alt. Det gælder naturligvis også, når man skal vælge lufthavn. Den første mulighed er John F. Kennedy Lufthavn, hvorfra det er lettest at tage et af de populære AirTrains, der forbinder terminalerne med bus-, tog- og undergrundsstationerne. Den anden mulighed er LaGuardia Lufthavn, hvor man blandt andet kan vælge nogle af busserne Q23, Q33, Q47 og Q48. Den sidste mulighed er Newark Liberty Lufthavn, hvor man eksempelvis kan rejse med et Amtrak-tog eller tage med en NJ Transit bus. I alle tre lufthavne finder man naturligvis også taxis og biludlejningsfirmaer.

Andre relevante ruter