Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Billige flybilletter til New York

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Vælg mellem flere end 660 flyselskaber
  • Vælg mellem flere end 60.000 flyruter
  • Prisgaranti

Fly i sidste øjeblik til New York

Book nu, før det er for sent

København New York
ma, 11 dec. CPH - EWR
to, 14 dec. EWR - CPH
5740kr
Pris pr. passager
Miami New York
on, 10 jan. MIA - EWR
147kr
Pris pr. passager
Austin, TX New York
to, 14 dec. AUS - LGA
fr, 15 dec. LGA - AUS
2560kr
Pris pr. passager
København New York
ma, 11 dec. CPH - SWF
to, 14 dec. SWF - CPH
3684kr
Pris pr. passager
København New York
ma, 11 dec. CPH - SWF
to, 14 dec. SWF - CPH
3769kr
Pris pr. passager
København New York
ma, 11 dec. CPH - SWF
to, 14 dec. SWF - CPH
3796kr
Pris pr. passager

Populære flyruter til New York

Book nu, før det er for sent

Bliv klar til din rejse til New York

Besøg New York

Byen, der aldrig sover. New York er en metropol af energi, attitude, og grænseløs kultur. Alt i New York er større end livet, fra de lyse lys og travle gader i Times Square, til storheden på Broadway, er der stort set ikke et hjørne af byen, der på en eller anden måde ikke emmer af historie. Fra de lysdæmpede musikklubber i Greenwich Village, til den ikoniske pragt af Frihedsgudinden, og alt det imellem. New York er en by, som du er nødt til at se til fuldt ud for at tro på. Planlæg en ferie for livet, og reserver dit fly til New York i dag.

Hvad kan du lave i New York

Måske mere end nogen anden by i verden, tager New York højde for alle rejsende, der går på gaderne. Med flere kunstgallerier, museer og historiske landmærker end nogen kan nå at se på en enkelt rejse. New York's unikke kultur giver besøgende flere muligheder for underholdning end man overhovedet kunne forstille sig. Når du besøger New York, så vær sikker på at:

Lufthavne i New York

New York har tre store lufthavne John F. Kennedy International Airport (JFK) den mest kendte af dem alle. Også er der LaGuardia Airport og Newark International Airport. Forsæt med at læse, hvis du vil vide hvordan du kommer til byens centrum fra lufthavnen og hvilke store flyselskaber, der flyver til New York.

Populære flyselskaber

Mange af verdens største flyselskaber, har en afdeling i LaGuardia Airport, herunder: Virgin America, American Airlines and United Airlines

Position

LaGuardia Airport er placeret i den nordlige del af New York City, i bydelen Queens.

Transport

LaGuardia Airport er placeret tættest på Manhattan og er derfor det bedste valg for offentlig transport muligheder. Der er offentlige busser og lufthavnsbusser, NYC Airporter, som kører direkte mellem lufthavnen og Port Authority Bus Terminal, Grand Central Station og Penn Station. Taxaer er også en mulighed lige udenfor lufthavns terminalen.