Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Delta Air Lines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Delta Air Lines flytilbud

København - Dallas
Retur fra 4.215kr
København - Seattle
Retur fra 6.214kr
København - Columbus, OH
Retur fra 4.390kr
Billund - Las Vegas
Retur fra 5.407kr
Billund - Columbus, OH
Retur fra 4.887kr
København - Miami
Retur fra 6.969kr
Se mere

Delta Air Lines

Om Delta Air Lines

Delta Air Lines er et kæmpe amerikansk flyselskab, der så sent som i 2013 var det største i verden målt på antal årlige passagerer. Selskabet hører hjemme i Atlanta i USA, men det har også fokus på en masse andre byer i form af Amsterdam, Los Angeles, New York, Paris, Seattle, Tokyo og flere andre lokationer. Derudover er man medlem af alliancen SkyTeam sammen med selskaber som KLM, Air Europa, Air France, Alitalia, Aeroflot, Czech Airlines og mange andre.

Når man ser på dette amerikanske selskabs størrelse, så er der masser af muligheder for at opleve et hav af byer overalt i verden. En flåde på 847 Delta Air Lines-fly flyver rejselystne passagerer ud til mere end 325 destinationer. Vælg blandt steder som Athen, Paris, Madrid, Osaka, San Juan, Tel Aviv og mange, mange andre byer.

Online check-in

I USA er de fremme i skoene på alle områder, også når det gælder nutidens webteknologi. Derfor tilbyder Delta Air Lines også, at man kan foretage online check-in hjemmefra eller på farten, så man kan skære en del af ventetiden i lufthavnen. Der åbnes op for muligheden 24 timer før og lukkes igen 1 time inden afrejse.

Hvis man har det bedst med et ”gammeldags” boardingkort på papir, så er det blot at logge ind med bookingnummer og afgangslufthavn fra en pc, hvorefter det kan printes ud. En lidt nemmere og mere elektronisk løsning får man ved at logge på fra en smartphone, hvor boardingpasset ligger på selve enheden.

Håndbagage regler

Håndbagagen kan ikke være i kabinen. Det er en sætning, som de fleste rejsende helt vil undgå at høre i lufthavnen. Dertil skal man blot sørge for at følge selskabets håndbagagepolitik. I Amerika er man vant til at medbringe megen bagage, hvilket også gælder hos Delta Air Lines, hvor der ikke er nogen kilobegrænsning på håndbagagen, så længe tasken ikke overstiger 56 x 35 x 23 cm.

Hos Delta Air Lines er man ret gavmilde i forhold til den medbragte check-in bagage. Som passager må man nemlig yderligere medbringe 2 stk. bagage i kabinen. Den ene i form af en kamerataske, pc-taske eller lignende, og den anden i form af Duty Free-varer, en paraply, frakke eller andre genstande.

Check in bagage

Der er mange bagageregler at holde styr på, når man flyver med Delta Air Lines, da selskabet deler deres bagagepolitik op i billettyper og destinationer. På rejser mellem USA og Europa må man på Basic Economy, Main Cabin og Delta Comfort+ medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, hvor en eventuel kuffert nummer 2 koster penge. På Delta One, Delta Premium Select og First Class må man til gengæld medbringe 2 x 32 kg.

De samme regler gælder eksempelvis også på rejser til Mellemøsten og Nordafrika, mens der på indenrigsrejser i USA og på rejser til Canada ikke er check-in bagage inkluderet på nogen af Economy-klasserne. Hvis man ønsker at medbringe sportudstyr, eller hvis man har overvægt, så skal der betales ekstra gebyrer, der afhænger af destinationen.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Delta Air Lines
  • IATA-kode: DL
  • Grundlagt i: 1924
  • Hovedkvarter: Atlanta, USA
  • Hjemmeside: delta.com

Rejs ud og tank nye minder op med billige flybilletter fra Delta Air Lines hos Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere