Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Klm Royal Dutch Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Klm Royal Dutch Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent

Billund Bruxelles
22 dec. BLL - BRU
27 dec. BRU - BLL
1739kr
Pris pr. passager
København Nürnberg
20 dec. CPH - NUE
24 dec. NUE - CPH
1654kr
Pris pr. passager
Barcelona Billund
16 dec. BCN - BLL
18 dec. BLL - BCN
1164kr
Pris pr. passager
Billund München
15 dec. BLL - MUC
17 dec. MUC - BLL
1728kr
Pris pr. passager
Manchester København
20 dec. MAN - CPH
24 dec. CPH - MAN
1243kr
Pris pr. passager
København Geneve
20 dec. CPH - GVA
24 dec. GVA - CPH
1272kr
Pris pr. passager

Bedste Klm Royal Dutch Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent

BRU
22 dec. - 27 dec.
Billund Bruxelles
kr1739
Pris pr. passager
NUE
20 dec. - 24 dec.
København Nürnberg
kr1654
Pris pr. passager
BLL
16 dec. - 18 dec.
Barcelona Billund
kr1164
Pris pr. passager
MUC
15 dec. - 17 dec.
Billund München
kr1728
Pris pr. passager
CPH
20 dec. - 24 dec.
Manchester København
kr1243
Pris pr. passager
GVA
20 dec. - 24 dec.
København Geneve
kr1272
Pris pr. passager

Klm Royal Dutch Airlines

Om Klm Royal Dutch Airlines

KLM er et hollandsk selskab med hovedsæde i Amstelveen, hvor det også blev grundlagt helt tilbage i 1919. Hovedlufthavnen er Schiphol i Amsterdam, og siden 2004 er selskabet sammensmeltet med Air France, men begge selskaber kører stadig videre under hver deres navn. Udover at være med i alliancen SkyTeam, så har KLM også en lang række aftaler med flyselskaber som CityJet, Bangkok Airways, Delta Air Lines, Aeroflot, airBaltic, China Airlines og mange andre.

Under selve KLM-selskabet hører også flere datterselskaber som eksempelvis Transavia og Martinair, der tilsammen sender turister ud til mange hundrede destinationer. Med en flåde på 118 KLM-fly er det nemt at rejse ud til alverdens byer, hvad enten det er Buenos Aires, Toronto, Beijing, Prag, Helsinki, Dublin, Krakow, Manila, Cape Town eller alle mulige andre steder.

Online check-in

Når man har reserveret KLM-flybilletter via Travellink, så er det muligt at foretage online check-in 30 timer før afrejse. Til nogle destinationer, som eksempelvis USA, er det dog muligt at begynde online check-in 24 timer inden afgang. Man skal blot bruge en browser fra en pc eller en smartphone, hvorefter det er muligt at printe boardingkort.

Hvis man vælger check-in fra en smartphone, så modtager man et elektronisk boardingkort, og dermed er det ikke nødvendigt at printe. Man skal huske, at online check-in lukker 1 time før afgang – dog med enkelte undtagelser, afhængig af destination. Inden man går i gang, skal man have bookingnummer og flynummer parat, og så er det ellers blot at afslutte.

Håndbagage regler

KLM er et stort selskab med flere billettyper, der også er afgørende for reglerne om håndbagage. Rejser man på Economy Class i Europa eller interkontinentalt, så må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 55 x 35 x 25 cm samt 1 håndtaske på maks. 40 x 30 x 15 cm med en sammenlagt vægt på maks. 12 kg.

Rejser man derimod på Business Class, så gælder de samme dimensioner, men man må medbringe 2 stk. håndbagage med en samlet vægt på maks. 18 kg. På denne billettype kan man naturligvis også medbringe 1 stk. håndtaske eller pc-taske. Overholder man ikke reglerne, skal der betales et gebyr.

Check in bagage

Hvad enten man rejser på Economy Class interkontinentalt eller i Europa, så kan man medbringe 1 stk. bagage til check-in på maks. 23 kg. Den samlede størrelse på kufferten må ikke overstige 158 cm, når man lægger længde, bredde og højde sammen. På Business Class gælder de samme mål, men man må medbringe 2 stk. bagage på maks. 32 kg hver især til check-in.

Hos KLM har man masser af medlemsfordele, der giver adgang til pluspoint og bagagekøb samt andre køb af tjenester. Det kræver blot, at man opretter en gratis profil, og derefter logger ind med medlemsnummer og kode. For børn over 2 år gælder de samme bagageregler som hos voksne, men er barnet under 2 år, må man medbringe maks. 12 kg i håndbagage samt maks. 10 kg til check-in.

Flyselskab information

Lad op til en tur fyldt med minder, når du har booket en billet med KLM her hos Travellink!