Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Scandinavian Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Scandinavian Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

København Athen
13 okt. CPH - ATH
18 okt. ATH - CPH
3264kr
Pris pr. passager
København Berlin
15 okt. CPH - BER
17 okt. BER - CPH
818kr
Pris pr. passager
København Palma de Mallorca
13 okt. CPH - PMI
19 okt. PMI - CPH
4052kr
Pris pr. passager
København Chania
14 okt. CPH - CHQ
21 okt. CHQ - CPH
6144kr
Pris pr. passager
København Amsterdam
17 okt. CPH - AMS
20 okt. AMS - CPH
1441kr
Pris pr. passager
København Bangkok
14 okt. CPH - BKK
25 okt. BKK - CPH
8582kr
Pris pr. passager

Bedste Scandinavian Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

ATH
13 okt. - 18 okt.
København Athen
kr3264
Pris pr. passager
BER
15 okt. - 17 okt.
København Berlin
kr818
Pris pr. passager
PMI
13 okt. - 19 okt.
København Palma de Mallorca
kr4052
Pris pr. passager
CHQ
14 okt. - 21 okt.
København Chania
kr6144
Pris pr. passager
AMS
17 okt. - 20 okt.
København Amsterdam
kr1441
Pris pr. passager
BKK
14 okt. - 25 okt.
København Bangkok
kr8582
Pris pr. passager

Scandinavian Airlines

Om Scandinavian Airlines

SAS er et skandinavisk flyselskab, som blev startet i 1946. Det er en sammenlægning af Det Danske Luftfartsselskab, Det Norske Luftfartselskap og Svensk Interkontinental Lufttrafik, hvor den danske del er den ældste fra 1918. Selskabet har hovedkontor i Stockholm, hvor også den ene af de tre hovedlufthavne ligger. De to andre er placeret i Oslo og København, hvor Kastrup er den største.

Med en flåde på 143 SAS-fly samt flere ordre på vej, så er der nok af destinationer at vælge imellem, når man skal ud og opleve verden. Det kan eksempelvis være Chicago, Shanghai, Turku, Montpellier, Napoli, Dubrovnik, Bergen, Bukarest, Bremen, Zürich samt en masse andre byer. SAS er desuden medlem af Star Alliance, hvor man indgår et fællesskab med andre selskaber i form af Air Canada, Brussels Airlines, Egypt Air, Lufthansa, TAP Portugal, Thai Airways og mange andre.

Online check-in

Der er masser af SAS-destinationer at vælge imellem, og det er naturligvis muligt at foretage online check-in hos dette nordiske flyselskab. Der åbnes op for denne smarte online-løsning 22 timer før afrejse, så man har ekstra tid til at shoppe og spise i lufthavnen. Man skal have afsluttet check-in online senest 1 time inden afgang.

Det eneste man behøver, for at afslutte check-in online, er et reservationsnummer. Derudover skal man naturligvis bruge en pc eller smartphone med internetforbindelse. Vælger man at benytte en computer, så er det muligt efterfølgende at printe boardingkort, men anvender man en browser på smartphonen eller selskabets app, så er det nok at vise kortet på skærmen.

Håndbagage regler

Billige SAS flybilletter findes på flere klasser, og netop billettypen er afgørende for, hvor megen håndbagage man må medbringe i kabinen. På SAS Go Light, SAS Go og SAS Plus på europæiske ruter og indenrigsruter må man medtage 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg med følgende maks. mål: 55 x 40 x 23 cm.

SAS Business og SAS Plus-billetter til eller fra Asien eller USA giver ret til 2 stk. håndbagage med samme maks. dimensioner og vægtklasse som de ovenstående, hvilket vil sige op til 16 kg i alt fordelt på 2 tasker. Uanset rejseklasse må alle passagerer desuden medbringe en lille taske på 40 x 30 x 15 cm, der kan være en pc-taske eller en lille håndtaske.

Check in bagage

Når man ønsker at medbringe check-in bagage, så er det ligeledes billettypen, der afgør den tilladte mængde. På en SAS Go Light er der ingen bagage inkluderet i prisen, men det kan tilkøbes online, hvor det er billigst. SAS Go tillader 1 stk. taske på maks. 23 kg, mens SAS Plus tillader 2 tasker til check-in på maks. 23 kg hver især. Rejser man på SAS Business, så kan man medtage 2 tasker på maks. 32 kg hver især.

Det er muligt at tjekke ekstra bagage ind, men det må ikke veje over 32 kg, for ellers skal det sendes som specialbagage. Prisen for overvægt svinger afhængigt af destination, men ligger ca. på et sted mellem 270 og 760 DKK. Børn under 2 år må medbringe 1 stk. klapvogn samt 1 stk. bagage på maks. 23 kg – dog ikke på en SAS Go Light.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: SAS
  • IATA-kode: SK
  • Grundlagt i: 1946
  • Hovedkvarter: Stockholm, Sverige
  • Hjemmeside: sas.dk

Trænger du til ferie? Så book en SAS-billet hos Travellink allerede i dag!